• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumakta Olduğunuz Kitap?

Pinhan - Elif Şafak

Yeni başladım biraz ağır, bitirmek istiyorum ama şuan bitirebilir miyim emin değilim, bitirsem de sonra tekrar okumam daha iyi olur gibi.
Kitap ilginç gelmeye başladı.

harika bir kitap sanırım gerçek bir hikaye olması da önemli bir etkendi benim için İrlanda ya gitmeyi o ortamları görüp hayalimde ki resimlerle karşılaştırmayı hala çok istiyorum :)
Aynen öyle duellona. Gerçek olması ızdırabı derinden hissettiriyor.

Bugün bitirdiğim kitabın adı DİP yazarı Didem Arslantürk Deligönül sona eren evlilikler,kadın erkek ilişkileri ,aldatma boşanmanın çocuğa etkilerini çok yalın ve gerçekçi bir dille anlatmış.Gerçekten DİP lerde geziyor,kendinizi ve ilişkinizi sorgulatıyor .....
"Mahkeme salonunun kapısı açıldı.
Ve bir defter yazılacak onca boş sayfasıyla birlikte,daha yarısına bile gelmeden..ansızın..kapandı"

Bugün Ahmet Altan "Son Oyun" adlı kitaba başladım.Ahmet Altan'ın özellikle kadınları çok iyi analiz ettiğini ,ilişkileri iyi yorumladığını ve erkeklerin içdünyaları ile ilgili önemli ipuçları verdiğini düşünüyorum.Bu kitap diğerlerinden biraz farklı sanki bakalım okumaya devam kitap kurtları :)

Bugün Ahmet Altan "Son Oyun" adlı kitaba başladım.Ahmet Altan'ın özellikle kadınları çok iyi analiz ettiğini ,ilişkileri iyi yorumladığını ve erkeklerin içdünyaları ile ilgili önemli ipuçları verdiğini düşünüyorum.Bu kitap diğerlerinden biraz farklı sanki bakalım okumaya devam kitap kurtları :)

Ahmet Altan'ın 3-4 kitabı var kitaplığımda. Ama beni çok etkileyen bir yazar olduğunu söyliyemiyeceğim doğrusu. Bence cinsel objeleri çok fazla kullanıyor. Bu da itici oluyor.

Okurken kitapta ki hüznü içimde hissetmiştim Sabahattin Ali farkı...

Sabahattin Ali'yle aşk yaşıyorum bu aralar. Çoook geç tanıştım kendisiyle. Ama kitaplarına aşık oldum resmen. Hele o İçimizdeki Şeytan neydi öyle??

Sabahattin Ali'yle aşk yaşıyorum bu aralar. Çoook geç tanıştım kendisiyle. Ama kitaplarına aşık oldum resmen. Hele o İçimizdeki Şeytan neydi öyle??
Çok iyi anlıyorum duygularını Sabahattin Ali okudukça insanın içinde bir yerlere yerleşiyor,kitapları hep görebileceğim bir yerde olsun istiyor insan İçimizdeki Şeytan çok etkileyici Kürk Mantolu Madonna vazgeçilmez..

Ahmet Altan'ın 3-4 kitabı var kitaplığımda. Ama beni çok etkileyen bir yazar olduğunu söyliyemiyeceğim doğrusu. Bence cinsel objeleri çok fazla kullanıyor. Bu da itici oluyor.
Erkeklerin cinselliğe bakışında ki ilkel bilinçaltını iyi anlatıyor bence farklı bir açıdan bakmayı sağlıyor
"İsyan Günlerinde Aşk " en beğendiğim kitabıdır

Erkeklerin cinselliğe bakışında ki ilkel bilinçaltını iyi anlatıyor bence farklı bir açıdan bakmayı sağlıyor
"İsyan Günlerinde Aşk " en beğendiğim kitabıdır

Cinselliğe çok fazla eğiliyor kitaplarında. Sudaki İz'i okudunuz sanırım. Kitabn önüne geçiyor cinsellik.

Cinselliğe çok fazla eğiliyor kitaplarında. Sudaki İz'i okudunuz sanırım. Kitabn önüne geçiyor cinsellik.
Evet bir dönem müstehcenlikten toplatılıp yasaklanmıştı "Sudaki İz". Son Oyun adlı kitabı bitirdim çok da keyif aldığımı söyleyemem.Bu gece Irvin D. Yalom'un "Divan" kitabına başlayacağım.Kitaplar iyi ki varlar :)

istanbul'un nazım palnı -sunay akın bu adamı seviyorum kalemi dili müthiş basit bişeymiş gibi başlayan bir yazı inanılmaz bir sonuca geliyor ve her defasında bu adam bu muymuş yada bir söz deyim mekan çıkış noktaları nasıl günümüze kadar geliği değişimleri bence herkes en az bir sunay akın okumalı

Back