Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşkın Öteki Yüzü- Edith Wharton. yeni başladım. Bakalım nasılmış. Kızlar Açlık oyunları serisinin ikincisi Ateşle oynamak mı yoksa Alaycı kuşmu. Ona göre alıcam da. Sırayla gideyim.
daha dün aldım ve bir gecede bitirdim zamane aşklar kitabını okumuştum yeni kitabı çıktığını öğrenince yazarından imzalıda olunca kaçırmayayım dedim :) Duygu özlem yücel kendisiyle tanışma fırsatım daha olmadı ama kitabı dengesiz bir aşkın anatomisi güzel sürükleyici bazen hüzünlendirip neşelendiren bir kitap tavsiye derim imzalı kitabı nereden aldın derseniz www.acelegelsin.com sitesinden sipariş verdim genelde sipariş verdiğim sitelerden biri.
arkadaşlar ilgilisiniz diye yazıyorum, kiler marketlerde tüm kitaplar %50 indirimli bir kaç gündür. 4-5 liraya aldım son çıkan kitaplardan. ayrıntılı liste bloğumda var