• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumakta Olduğunuz Kitap?

uçurtma avcısı ve
Bin muhteşem güneş

Khaled Hosseini

Benim Ülkem / Waris Dirie

Ayrıca bloğumda bir kitap çekilişi başlattım , ilgililere duyurulur :16:

Son düzenleme:
Aşkın Öteki Yüzü- Edith Wharton. yeni başladım. Bakalım nasılmış. Kızlar Açlık oyunları serisinin ikincisi Ateşle oynamak mı yoksa Alaycı kuşmu. Ona göre alıcam da. Sırayla gideyim.

Bende Serenad'a başlayacağım kızlar yakında :) Çok övülüyor bakalım övüldüğü kadar varmı :)

daha dün aldım ve bir gecede bitirdim zamane aşklar kitabını okumuştum yeni kitabı çıktığını öğrenince yazarından imzalıda olunca kaçırmayayım dedim :) Duygu özlem yücel kendisiyle tanışma fırsatım daha olmadı ama kitabı dengesiz bir aşkın anatomisi güzel sürükleyici bazen hüzünlendirip neşelendiren bir kitap tavsiye derim imzalı kitabı nereden aldın derseniz www.acelegelsin.com sitesinden sipariş verdim genelde sipariş verdiğim sitelerden biri.

Ayşe Kulin, Bora'nın Kitabı

Köhne Dünya / Adil Yakubov $a74e5a97e04c8e1ced5189a29ee2ea8b.gif

Debbie Macomber: Mucizeler dükkanina dönüs

bu bu serinin 3. kitabi ilk ikisini okudum güzel anlatilmis. :6::6::6::6::6::6::6::6::6:

arkadaşlar ilgilisiniz diye yazıyorum, kiler marketlerde tüm kitaplar %50 indirimli bir kaç gündür.
4-5 liraya aldım son çıkan kitaplardan.
ayrıntılı liste bloğumda var

Back