• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumakta Olduğunuz Kitap?

Şu Sınavlar yüzünden elime kitap alamıyorum kaç aydır.
Sınavlar bi bitsin okumadık kitap bırakmicam.
Liste yapıyorum çok güzel olucak yazın kitap okumak daha zevkli :)
Rahat rahat :)

selam arkadaşlar

bende Gustave Flaubert "Madame Bovary" okuyorum okuyan var mı?

okumuştum. baya ağır bir üslubu var özellikle betimlemeler.

ben de safiye sultanın 2. cildine geçtimm :D sabırsızlıkla okuyorum..
1003-Safiye-Sultan-2.jpg

Safiye Sultan.. ben de bir solukta okumuştum zamanında ama elin yabancısı ecdadım üzerine salak saçma kurgularda bulunca da bayağı sinirlendim. onlar kendi Boleynlerine baksınlar!!!
dan brown - kayıp sembol...
şu robert langdon ne adammış bee..
herif 3 kitaptır yaşıyor olayları
dan borwn süper yazıyor.. bu kadar bilgiyi toplamak iyi bir çalışma sistemi ister
kitaplarında bahsettiği eserler falna hep gerçekmiş...
bilmediğimiz ne çok şey var.. şu robert da çok şey biliyo haa

adamın dinler tairhi ile ilgili bilgisine hayranım. basit bir macera kitabı değil aynı zamanda başvuru kitabı gibi insanı aydınlatıyor..

ben de son zamanlarda tudorlara sardım kafayı. Boleyn Kızı, Bakirenin Aşığı, Kraliçenin Soytarısı'nı okudum Mahkum Prensesi arıyorum.. üstüne bir de araştırma yaptım. olayların hepsi gerçek ohaoldumsmile

Doğan Cüceloğlu-Başarıya götüren aile
birde yatarken okuduğum kitap dünya kılasıklerinden "ANA" kıtabını okuyorum

kaosun sırları - maxime chattam

yazarın okuduğum ilk kitabı, farklı bir kitap, ilk başlarda tırstım.. sonucu merakla beklioyrum

kaosun sırları - maxime chattam

yazarın okuduğum ilk kitabı, farklı bir kitap, ilk başlarda tırstım.. sonucu merakla beklioyrum

Maxime Chattam'ın bütün kitaplarını tavsiye ederim. Hepsi birbirinden başarılı bence a.s.

-------------

Suzanne Collins / Açlık Oyunları'na başladım.

Maxime Chattam'ın bütün kitaplarını tavsiye ederim. Hepsi birbirinden başarılı bence a.s..

okunması gerekenler listeme ekledim zaten.. listem çok uzuunnn .. 100 e yakın yani..
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

bu arada aranızda küçük arı yı okuyan varmı çok merak ediyorum... ilk alacağım kitap

gerçi elimde okunmamış 32 kitap var
bittikçe alsam iyi olcak dimi kızlar yaaa kafamçokkarıştı

Bende küçük arıyı merak edenlerdenim elimdeki kitaplar bitince ilk onu alıp okuyacağım Acaba okuyan varmı ??

Emile Zola / Bir Aşk Sayfası'nı okuyorum şuan.

Sırada "Küçük Arı" var. Çok güzel olduğunu söylediler merak ettim.

şu an "elif şafak-aşk" kitabını okuyorum,gerçekten çok güzel bi kitap öneririm...

Şu an J.J.Rousseau'nun ıtiraflarını okuyorum ve bitmiyor bitmiyoooor mafoldumben
e_ziraatcm Kağıt Helva'nın Elif Şafak'ın önceki eserlerinden seçme metinler şeklinde olduğunu duymuştum.Yazarın nasıl yazdığını, nasıl gelişme gösterdiğini gösteren bir kitap bildiğim kadarıyla.Yanlış hatırlıyo da olabilirim, kitabı okumadım ama bunları biliyorum canım

Back
X