• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumakta Olduğunuz Kitap?

Ben Portobello Cadısını elime aldım, sonra bıraktım. Bir kere daha deneyeyim ilk başları çok sıkıcı gelmişti.

secretı okuyorum..

okuyan varmı acab aranızda.

Ben okudum çok güzel.Bildik şeyler zaten ama yinede okumak hoştu.

katre-i matem ve babilde ölüm istanbul'da aşk kitapları süperdi.Bayanlar Bin muhteşem güneş'i okuyun ve ulu önderimizin bize emanet ettiği cumhuriyete binlerce kez şükredin

Babil de ölüm İstanbul da Aşk ı okuyorum.İskender Pala nın kitabı.
ama bi türlü konsantre olamadım elime alamadım.Çok güzel olduğuna eminimde bi kendimi kaptırcağım sayfalara gelseydim.

Daha Sonra Kirazeyi (Solmaz Kamuran),
Pinhan ve Mahrem i (Elif Şafak)
Okuyacağım.Aldım sıralarını bekliyorlar.
Birde Dan Brown ı aldım ama en son kitabı değil bi önceki.

iskender pala. babilde ölüm istanbulda aşk. okuyorum henüz bitiremedim akıcı mı derseniz çabuk bitmiyo ben hızlı okuduğum halde

Bende niye elimde süründü diye üzülüyordum.Demekki tek değilim sevindim :)

Başlardayım ve pek kapılamadım.

ama sağlam kaynaklarım var okuyan,çok güzel dediler.

baba ve piç-elif şafak
bu yazara önyargılıydım malum bu kitabında anlattığı ermeni meselelerinden dolayı ama ön yargılı olmamalıyım dedim en azından kitabı okuyup öyle karar vereyim diye.henüz yarısındayım ama kitabı ne gözle okuduğunuza bağlı bazı anlatımlar rahatsız edici olabiliyor...

bir kaç ay olmuştu kitapları alalı ama fırsat olmadı okumaya daha doğrusu sıra gelmedi
ama şimdi geldi alacakaranlığı bitirdim
yeni ay başladım
önce kitabı okuyup daha snr filmini izliyorum ama kitabtan aldıgım tadı filmden alamadım ama filmde harkiaydı
şimdi yeni ayı okuyup filmi daha snr izlicem
hepinize bol okumalı günler

senatörün karısı adlı bi kitaba başladım bitirmek istemiyorum.
çok sıkıcı

"Öğlen namazına nasıl kalkılır? Bülent Akyürek. Sivri dili, tam benlik. "ıçinizdeki öküze oha deyin" kitabını çok övdüler, kitapçıma sipariş verdim gelince haber verecekler..

kızlar katre i matem benide çok zorladı..kaç gün zorladım kendimi bitirebilmek için aslında güzel bi kitap ama :bbo:kafamçokkarıştı..şimdi bin muhteşem güneşi okuyorum kesinlikle bayanların okuması gereken bi kitap..

ayşe kulin- bir varmış bir yokmuş/bir yokmuş bir varmış
bitince de olasılıksızı okuycam:D

"Öğlen namazına nasıl kalkılır? Bülent Akyürek. Sivri dili, tam benlik. "İçinizdeki öküze oha deyin" kitabını çok övdüler, kitapçıma sipariş verdim gelince haber verecekler..
Bülent akyürekle bir programda tanismistim .. modernistlik karsiti eglenceli birine benziyordu.. birk kitabinida almistim gecen yil fuardan yalniz henuz ona sira gelmedi

Uçurma Avcısı'nı okuyorum bitirmek üzereyim, muhteşem bir roman.

benimde listemde var bu kitap..

owww 2 kere başladım ve hala bitiremedim. tebrikler.

ben İskender Pala' nın Katre-i Matem kitabını okuyorum. herkese de tavsiye ederim.

iskerder palanin kitabi ask vardi bende .. biraz okudum bitiremedim ama adi uzerinde kitabi ask.. dozu agir biraz.. ama bölüm bölüm olan kitaplarda ben ara vermeyi seviyorum .. bi sorun gormuyorum .. cok var öyle bi bölümde birakip snra devam ettigim devam edecegim..

tolstoyun " bilgelik takvimi" var mesela 3 yildir okuyorum :)) gün gün takvim
yeri gelmisken kesinlikle tavsiye ederim

pupilist :) tutunamayanlara gelince.. yurtdisinda oldugum icin kitaba ulasamamistim uzun bir süre ama internet uzerinden bölüm bölüm okumustum
tabi kitap tadini kokusunu vermiyor.. nihayet kavustum kitaba... inanilmaz bir keyifle okuyorum ...1. bölümde selimin yazilari sikmis olabilir seni.. devam et lütfen oguz atayin muhtesem anlatimindan hicivlerinden mahrum etme kendini

Back
X