Okumakta Olduğunuz Kitap?

sırf önyargılarımı yenermiyim diye tuttum 400 sayfa elif şafak'ın aşk romanını okudum:)daha demin bitti, peki yenebildimmi?pek değil:)

Ya, tatilde bende ASK´i okumaya basladim ama ne hikmetse bitiremedim...sabrim yetmedi o kitaba..aslinda saglam bir okurum´dur ama sarmadi bu kitap beni bir türlü...!

Simdilik okunacaklar bölümüne kaldirdim...biraz dinlensin, sonra tekrar ele alirim...kaydirigubbakcemile3

"Bit Palas"i tavsiye edebilirim....eglenceli bir roman..! kaydirigubbakcemile2

nasil bi kitap canim?konusundan acuk bahsedermisin

bir gün tanrı seninle msnde yazışsa naparsın ? :) sırf msn yazışmalarından oluşuyor tanrı ile bi reklam ajansnda çalışan adam arasında.islamın imajınıdeğiştirmeye calısıyorlar.halk tarafından o kadar cok yanlıs anlasılan,gozden kaçan ayet varmış ki...mutlaka her insanın,hristiyanların bile okuması gereken birr kitap.

Aşk'ta aradgımdan fazlasını buldum ben.Gerçektn bukadar beklemyıorudm.muthiş bir kitap.

ses ve öfke
daha uzun süre devam edecek sanırım
araya başka kitaplar da sıkıştırsam iyi olacak

elif şafak aşkı
başka bir açıdan anlamamıza yarayacak bir kitap okuyorum şuan elimde
o zamanlarda mevlananın hareminde yaşayan üvey kızı kimya hatun un hikayesi a.s

kitap adı kimya hatun
şemsin haremden bepenip aldığı kız
mevlanadan istediği a.s
şimdide onun gözünden mesnevi devlerinin hikayesine bakıyor kitap CADIARZU

V.C Andrews 'in ÇATI serisine başladım.
babaları ölen 4 küçük çocuğun, anneleriyle birlikte , annelerini evlatlıktan reddeden büyükanne ve büyükbabalarının yanına dönüşünü anlatıyor. Anne ve büyükanne 4 çocuğu tavanarasına yerleştiriyor. ve çocuklar ; büyükbabalarının annelerini afetmesini bekleyerek ,özgürlüklerine kavuşacakları günü iple çekiyorlar. yorumlardan okuduğum kadarıyla ; bu bekleyiş 3 yıl kadar sürüyor.

Seri 4 kitaptan oluşuyor .şimdilik sürükleyici ve akıcı bir dili var.

kitabın adı:faust

yazarı:goethe

konusu:Oyunun baş kahramanı Faust, felsefeyi, tıbbı, doğa bilimlerini, teolojiyi araştırmış, gençlik ve olgunluk çağını yeryüzünün sırlarını çözmek için tüketmiştir. Faust'un bu arayışı Şeytan'ı (Mefistofeles) rahatsız etmektedir. Çünkü pek çok insanı felaketlerle yok etmesine, pek çok insanı dünyasal hazlarla uçuruma düşürmesine karşın, yeryüzündeki Faust adındaki doktor, akıl ve bilgi ile kendisine direnmektedir. Tanrı'dan Faust'u doğru yoldan çıkarmak için izin isteyen Mefistofeles,onun bunalımlar içinde olduğu bir gece karşısına çıkar ve Faust'a dünya hazlarını vaad eder.Bir iddiaya girerler. Mefistofeles, onun bilgi hastalığından kalbini kurtaracak, yaşatacağı en güzel hazlar karşısında Faust "Dur ey zaman,ne güzelsin!" diyecek olursa iddiayı Mefistofeles kazanmış olacaktır. Mefistofeles, Faust'u gençleştirir ve ona aşk duygusunu tattırır. Faust, bu duyguyu sadece Gretchen adlı genç bir kızdan çok ötede Helene idealine kadar hissedecek, ama her şeye karşın Mefistofeles'e beklediği cevabı vermemekte diretecektir.
kesınlıkle tavsıye ederım bir çok düşünüre esin kaynağı olmuş büyük başyapıt. içindeki bazı cümleler atasözü olabilecek niteliktedir. her insanın okuması ve ders çıkarması gereken kitaplardan birisidir. marx hatta lenin de bile bu kitaptan alıntılar ve düşünceler olduğunu görebilirsiniz.orjinalı almanca olan eser sırf bu eserı orjinalınden okuyabılmek ıcın bıle almanca ogrenebılırım yazarın 63 yıl boyunca bu eser hayatı boyunca kafasını kurcalayan bütün sorulara verdiği cevapların şiirsel anlatımından oluşur.

Geçen hafta Ayşe Kulin-Umut'u bitirdim.
Olasılık adlı kitaba başladım ama bir türlü konsantre olup okuyamıyorum.
Zorluyorum sonlandırırmıyım bilmem.
Hiç abartıldığı kadar değil diye düşünüyorum.

ben ve sen gibiler gün geçtikçe çoğalıyoruz ...yalnız değilim yaşasınnn hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

kiralık adam
yalnız kadınlar sokağı bitti

şimdi ınci Aral Safran Sarı yozlaşan dünyayı ve ilişkileri anlatıyor anladığım kadarı ile ..
Bittiğinde anlatırım detaylı

kiralık adam
yalnız kadınlar sokağı bitti

şimdi İnci Aral Safran Sarı yozlaşan dünyayı ve ilişkileri anlatıyor anladığım kadarı ile ..
Bittiğinde anlatırım detaylı

safran sariyi okuyali benim eoey oluyo bakalim sen begencenmi canim

ben iskender pala'nın Babil'de ölüm ıstanbul'da aşk kitabına başlıcam.Okuyan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…