• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumakta Olduğunuz Kitap?

Tanrılar Okulu
Stefano E . D' Anna
<insanın gerçek diye nitelendirdiği şeyin,kendi düşünün yansımasından başka bir şey olmadığı öğretilecek>> diyor kitap

canim nasil bi konusu var bende aliyim eger cok kafa yormuyosa tatlim

"Beni Sevmen ıçin Kendimden Vaz mı Geçmeliyim?"
Jordan&Margaret Paul
evlilik terapistleri tarafından yazılmış yol gösterici bir kitap

nermin bezmen- sırı okuyorum çok güzel gidiyo sürekli kendimi sorgulatıyo bu kitap bana
auroranın incilerini okumak için sabırsızlanıyorum

"Bir cinayetin psikanalizi" jed rubenfeld.çok sürükleyici ve elimden bırakmak istemediğim bir kitap.ayrıca Freud,Jung ve psikanalizle ilgili de bilgiler edinebilirsiniz.tavsiye ederim

serimin son kitabı bakirenin aşığı, ancak bu kitap sanırım hayal kırıklığı olucak :(

Seriyi bitirdikten sonra bana fikirlerini yazarsan sevinirim canım. Grange'in kitaplarınamı devam ediyim, bu seriyemi başlıyım karar veremedim.

en son çiçeklerin kanı diye bir kitap okudum.Fena değil

Çiçeklerin Kanı, XVII. yüzyıl ıran&#8217;ınında evlenme çağına yaklaşan 14 yaşında bir köylü kızın hik&#226;yesidir.

Yaşadıkları köyde babasının beklenmedik ölümünden sonra annesi ile birlikte ısfahan&#8217;da yaşayan ve Şah için halılar dokuyan üvey amcasının yanına taşınırlar. Annesi ile birlikte hizmetçi olarak yaşamaya başlayan genç kız orada gizli bir muta (para için belli bir süreliğine bir sözleşme ile yapılan evlilik) nik&#226;hına evet demek zorunda kalır...

Yaşadığı olağandışı zorluklara rağmen halılara ve desenlere olan tutkusundan vazgeçmeyen genç kız, artistik dehasının ona sunduklarıyla olağanüstü güzellikte halılar üretmeye başlar.

'Son derece sıcak ve içten bir anlatıma sahip olan doğu edebiyatının en güzel öyküleriyle süslenmiş, ipek bir halıya benzeyen bu kitap bir solukta okunacak ve insanların kafasında derin izler bırakacaktır.'

Publishers Weekly

Seriyi bitirdikten sonra bana fikirlerini yazarsan sevinirim canım. Grange'in kitaplarınamı devam ediyim, bu seriyemi başlıyım karar veremedim.

garange nin hangi kitapları var sende canım . bende birini okumuştum , çok akıcı ve güzel br dili var. gerilim , bayılırımmm

garange nin hangi kitapları var sende canım . bende birini okumuştum , çok akıcı ve güzel br dili var. gerilim , bayılırımmm

Siyah Kan, Şeytan Yemini ve Taş Meclisi'ni okudum. Şimdi Koloni'deyim. Bitince Leyleklerin Uçuşu'nu okumayı düşünüyorum. Hepsi birbirinden güzeldi. Yalnız ilk üç kitabın ilk 50 sayfası falan sıkıcıydı, aksiyon sonrasında başlıyordu ama Koloni'de ilk sayfadan başladı sırnaşık şey Gerilim için Grange dışında Maxime Chattam'ın kitaplarını okumanı tavsiye ederim, bence harika bir yazar a.s.

Ben burada yeniyim ama cooook severim kitap okumayi...Evlilikten dolayi biraz ara vermistim ama artik eski performansima ulasmaya calisacagim...kaydirigubbakcemile3Henüz baslamadim ama bugün iki yeni kitap aldim...önmüzdeki hafta okumaya baslarim insALLAH!

1. Kayip Gül - Serdar Özkan
2. Öteki - Ece Vahapoglu

Back
X