• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumakta Olduğunuz Kitap?

Gorki'nin -Çocukluğum adlı kitabını okuyorum.

ben iskender pala'nın Babil'de ölüm İstanbul'da aşk kitabına başlıcam.Okuyan var mı

Ben onu 2003 yılında okumuştum. Her ne kadar eleştrilse de benim okuduğum tadı damağımda kalan romanlardan biridir. Tavsiye ederim.

ben iskender pala'nın Babil'de ölüm İstanbul'da aşk kitabına başlıcam.Okuyan var mı

bn okudum. kitabı bırakıp tekrar elime aldığımda nerde kaldığımı unutuyordum. çünkü L&M kitabı sürekli el değiştiriyor ve en son nolmuştu diye bi düşünüyordum kaydirigubbakcemile3 350 yıllık bir hikayeydi sanırım ama beğendim güzel tavsiye ederim

Grange / Koloni'yi bitirdim, harikaydı. Şimdi Leyleklerin Uçuşu'na başladım. Bayılıyorum bu yazara, sürekli aksiyon, sürekli gerilim :smiley-cool:

astimseniartemis.JPG
su an devam ediorum okumaya

çatı serisinin ilk kitabı yeni bitti. gayet güzeldi .tavsiye edilir.
şimdi Gece evi serisinin son kitabına başladım. ama vakit kaybı .daha küçüklere göre bu seri.

bende okumak istiyorum bu seriyi fakat sırası nası gidiyo anlayamadım birincisi boleyn kızımı gerçi onun filmini izlemiştim çok güzeldialkisalkisalkis..bilen varsa bana sırasıyla yazabilirmi acabakafamçokkarıştı

Boleyn Kızı
Kraliçenin Soytarısı
Bakirenin Aşığı
Mahkum Prenses
Boleyn Mirası

diye biliyorum sırasını, yanlışım varsa düzeltilebilir a.s.

Back
X