Okumak istemedigime karar verdim

Yani bana göre okuyup okumamak senin tercihin. Tabiki istemediğin birşeyi zorla yapamazsin ama güzellik uzmanlığıninda sonu yokki nereye kadar. Umarım hakkinsa hayırlısi olur ama keşke sevdiğin bir bölümü okusan. İlerde en azından iyi bı mesleğin olur kimseye muhtaç olmazsin.

Ben apartman görevlimi evime temizliğe gelen kadını bile el üstünde tutarım. Ama onlarla sosyal hayatta görüşmem . Bunu anlatmak istedim ama konu sahibi anlamak istemiyor.

Bence okuyup bölümünü tamamla. Zaten herkes okudugu bölümü yapacak diye birşey yok, yaşın oturdukca ne istediğinden emin olacaksın. Hala ilgin aynı şeylere devam ederse o alana yönelirsin bunda ayıp birşey yokki. Ama diploman olsun elinde.

:)) Bu soylediginiz iki şeyin arasındaki bağlantıyı çözemedim. Geçen sene de hazırlık okudum. Yani epey zamandır düşünüyorum okul meselesini

Özel hayatınızda yaşananlar nedeniyle ani kararlar alma ve geceden sabaha "okulu bırakmaya karar verdim" deme ihtimaliniz olabilir mi ?

Geçen sene hazırlık okuduysanız ve okulu bırakmayı uzun zamandır düşünüyorsanız ; neden kararınızı daha önce vermediniz ve ailenize bu dönemin okul parasını ödettiniz ?

Ailesini ve okuduğu okulun ailesinin ödediği parayı hak etmediğini düşünen bir insanın ; okulu bırakma kararını ailesiyle okul açılmadan konuşmasını beklerdim.

Merhaba forumda yeniyim aynı bölümde olduğumuz için yazmak istedim. Eğer dediğin gibi ilgin varsa ilerde çok daha severek okuyacağını ve bu dediklerinden vazgeçeceğini düşünüyorum. Ben de çok hevesli başlamama rağmen şu an okulda zorlanıyorum (sınıfımdaki herkes gibi) ama pes etmek için çok erken. Zaten özeldeysen her şekilde bu senenin sonuna kadar ödeme planı oluşturulmuştur, geri dönüş olmaz herhalde. Bir yıl olsun şans ver derim.

Şu an notlarından dolayı böyle düşünebilirsin. Derslerine odaklanıp yükseltirsin eminim. Baban da laf arasında öylesine söylemiştir. Çok takılmamak lazım. Onca ikna edip okutuyorlar. Bence devam etmelisin. İngilizceden asla boş kalmazsın. Yolun açık olsun. Neden boşa okuyasın. Lisans diploması olmadan çok zor. Güzellik merkezlerinde en alttan başlayacaksın. Öyle hemen yükselemezsin. Türlü türlü insanın kahrını çekeceksin. Çok düşündüğün gibi kolay olmayacak yani. Üç kuruşa sabah akşam çalışacaksın başlarda. Pek kolay değil. Nişanlıymışsın. Okulunu bitirip mesleğini eline almadan evlenme derim.

Anladım. Ama hayır alakası yok. Sınav gunumden hemen sonra, hazirliga kaldigimda, bu donem basinda da karsilarina gecip konustum. Ilk basta hic problem olmayacagini soylese de babam, daha sonra ilk zitlasmamizda okuldan vuruyor

Merhaba çok tesekkur ederim fikriniz için, kaçıncı sınıfsınız? Ben de çok umutluydum ilk başta sonra bir karamsarlığa düştüm, çıkamıyorum

19 yaşında nişanlı mısın? İşte okulu bırakmak istemeni şimdi anladım. Acilen para kazanıp 2 3 yıl içinde evlenmek istiyorsun. Kendi hayatın . Artık akıl vermeyeceğim.
Ceycey hanım zaten akıl vermiyorsunuz ki, azarlayıp duruyorsunuz forumun en başından beri. Teşekkürler

Anladım. Ama hayır alakası yok. Sınav gunumden hemen sonra, hazirliga kaldigimda, bu donem basinda da karsilarina gecip konustum. Ilk basta hic problem olmayacagini soylese de babam, daha sonra ilk zitlasmamizda okuldan vuruyor

Babanızla tartışmanızın okuduğunuz okul veya okula ödenen para ile ilgisi olduğunu sanmıyorum. Devlet okulunda okusanız da aynı tartışmaları yaşayabileceğinizi düşünüyorum.

Bu gençlere ne oluyor anlamıyorum, bizim tek derdimiz okulu bitirmekti, alternatif yoktu.
Siz de bir zahmet biraz sıkıp bitirin okulunuzu. Sonra çok pişman olursunuz.

Ceycey hanım zaten akıl vermiyorsunuz ki, azarlayıp duruyorsunuz forumun en başından beri. Teşekkürler
Yok artık kararınızı destekliyorum ciddenokulu bırakın kursa gidin kaş kirpik yapın. Zaman kaybetmeden de evlenin. Mutluluklarrr.

Merhaba çok tesekkur ederim fikriniz için, kaçıncı sınıfsınız? Ben de çok umutluydum ilk başta sonra bir karamsarlığa düştüm, çıkamıyorum
1. sınıfım yeni başladım işte. Hatta şu an okuma yapmam lazım ama o kadar eriniyor ve oyalanıyorum ki ayda yılda bir girdiğim kk'ye girdim ve hiç giriş yapmadığım hesabıma girdim şu yorumu yazabilmek için. Arada karamsarlık geliyor ama ben çok isteyerek yazdım ve ilgim olduğu için gittikçe alışacağımı düşünüyorum.

Yorumlarıma beğenmedim atanlarda en iyi okulları bitirenler. Valla şaştım bu keşmekeşeşimdi de atarlar beğenmedimi

Üniversite mezunu olmanı öneririm. Sonra çok pişman olursun. Bahsettiğin alana ilgin devam ederse onunla ilgili de birşeyler yaparsın.

Genelde babamla en ufak atismamizda beni okulumdan vurur. Sanırım belki ondan soğudum. Seni alıyorum okuldan, dondur kaydını, para vermiyorum gibi bir çok konudan sanırım okul bana ve aileme yukmusum gibi hissettiriyor
Seni en çok sıkan konu bu bence. Hiç aldırış etme valla zorla kafasına silah dayayıp imza attırmadın ya? Hem seni ikna etmeye de çalışmışlar bırak ödesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…