Bu sene okula kadrolu personel hariç temizlik personeli alnmayacak.Biliyorsunuz tasarruf tedbirleri en önce eğitimi vurdu.Okullara ödenek de gelmiyor artık.Şu şekilde oluyor milli eğitime ödenek geliyor milli eğitim uygun gördüğü parayı istediği okula gönderiyor.Ben deprem bölgesinde bir öğretmenim .Üstünden bir buçuk sene geçmesine rağmen hala okulların güçlendirme ihaleleri yapılmadı ve biz hala iki okul bir arada eğitim yapmaya çalışıyoruz .Okulumuzda bir tane temizlik görevlisi var ve okulumuzun her yeri her yerde
Tabiki sizlerin temizlik yapması beklenen ve istenen birşey değil ama okul açıldığında çocuklarımız o pislik ve dağınıklığın içinde eğitim görecekler .Tuvaletleri söylemiyorum bile, nasıl olacağını hayal edebilirsiniz.Öğretmenlerde çözümsüz kaldıkları için sizden yardım istiyorlar inanın.Bugün okulda bu temizlik problemi için bir öğretmen olarak müdüre durumu ilettiğimizde bize cevabı yapacağım birşey yok idare edin oldu .Büyük ihtimalle sizin öğretmeninizde idaresinden bu tarz bir cevap aldığı için çaresizlikten sizden yardım istemiştir.