Okulu bitireceğime olan inancım kalmadı

Genel goemetriden kalıyorum. Aynı hocalar, bizim de çok zor soruyorlar.Tek başımayım.Hiç arkadaşım yok maalesef.Çünkü onları sınıfları geçtiler irtibat koptu.
Mustafa balcının kitabı var elimde hoca o seviyede sormuyor diye onu bile elime almıyorum.Git gide unutuyorum türevi integrali

bende mühendislik fakültesi 3. sınıfım ama 2. sınıf derslerini alıyorum.ben dikey geçişli olduğum için sınıf olarak 3 görünüyorum.şimdi sizle aynı psikolojideydim.yardımcı olabilirim belki fikir vermek açısından.
bizim okulda çan yok geçme notu 60 ve cidden zorlanıyorum.1. sınıf derslerinin çoğunu alttan alıyorum.geçen dönem sadece 2 ders verebildim.tek başıma okula gelip gidiyordum sadece ,baktım öyle olmayacak.
bu dönem de aynısı olmasın diye benim durumumda olan dikey geçişli arkadaşlarla iletişime geçtim.beraber ders çalışıyoruz.face de bir grup var bizim bölümün.orda eski çıkmış sorular not paylaşımı yapılıyor,grupta hem üst sınıflar var hem alt sınıflar. oranın çok faydasını gördüm.
sizinde vardır mutlaka bölümün grubu.onun dışında ben bütün hocalarla konuştum.mesela kimyayı veremiyordum bi türlü hocaya söyledim 3. alışım veremiyorum dikey geçişliyim çalışıyorum memurum dedim, tamam dedi geçirecek mesela.hocalarla mutlaka diyaloğa geç.bence seni kurtaracak olan bu hatta.
ayrıca tek başına bu iş olmaz mutlaka sınıftakilerle de diyaloğa geç.
sen çaba göstermezsen okul uzamaya devam eder.

Ama onu bile elime almiyorum ne demek. Balci kolaydan baslayip zora dogru gider. On yargili bakma onlari yapamazsan hocalarin deftere cozduklerini hic yapamazsin. Genel geometri birinci sinifin dersi diye hatirliyorum. Hic cekinme git onlara sor. Selam ver kizlar elinizde hic bilginiz var mi hoca nerelerden soruyormus. Siz nasil calistiniz de.

Anladigim kadariyla yapamayacagim zaten diyip dersin basina oturamiyorsun. On yargilarini kir. Balcinin kitabinida kucimseme ondan basla calismaya. Balci temelden alir giderek zorlastirir sorulari. Son gune birakma calismayi.

Gerci su an final haftasinda olabilirsin. Bu donem biteremezsen uzatirsan bile dediklerimi dinle.

Once mustafa balcinin kitabini calis sonra gir universitenin kutuphanesine. Prof. Hilmi hacisalihoglu nun analiz kitabinj bul ona calis. Zor soran hocalar balcidan sormaz herkesin elinde var diye. Hilmi hacisalihoglunun kitaplarindan sorarlar. Kendi kitabi olan hocalarin mutlaka kendi kitabini bul calis.

Calismadan olmaz bu is calisirsan gayette biter bi okul.

Uzarsa uzar yani ne var bunda

Genelin 6 yılda bitirdiği okulu 4 yılda bitirdim de madalya mı taktılar

Oturur çalışır bitirirsin

Düzenli ders dinle günü gününe çalış

Yardımcı kitap vs varsa onları da çöz

Matematik öğretmenliği okumadigim için bilmiyorum seviyeyi ama türev integral için doğru analitigi için bi önerim olacak. İnternetten iki site var online ders alabileceginiz. Ücretli ama çok değil, özel ders gibi. Mesela sitelerden birinde türev 12, integral 10 tl. Diğer sitede bu civarlarda. Farklı hocalar.Ben türev integrali almadım başka konulari aldım ama sunu söyleyebilirim ki hiç fikrim olmayan bir konuda dinledikten sonra çok kolay bir şekilde yapabildigimi fark ettim. Site ismi yasak mi bilmiyorum isterseniz ozelden yazabilirim.

Bir iki dersten bahsetmiyorsunuz . 26 ders çok çok fazla. Ben de bi üniversite öğrencisi olarak yazıyorum bunları . Kusura bakmayın ama ben ihmaliniz olduğunu düşünüyorum . Alttan dersiniz kaldığınız her sene yaz okuluna kalsaydınız en azından 3 ders verirdiniz. İlk seneden hiç ders çıkarmamış , her sene ders bırakmışsınız. Bu saatten sonra 1 sene uzatıp bitirirseniz ne ala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…