- 7 Haziran 2016
- 60
- 34
-
- Konu Sahibi narlilokum
canım o kalktı
sevgilimden biliyorum kendisi sekizinci yılında daha yeni mezun oluyorama atılma kalktı:)
Çok haklısın. Sadece çok paniklemiş ve karamsarlığa kapılmışsın. Güzel bi bölümün var, başarılar diliyorumBölümüme uygun olmadığımı düşünen arkadaşlar sonuçta matematiğin geliştirilebilir bişey olduğunu düşünüyorum yani üst üste yıllarca oluşan bir birikim gibi .Hem de geçtiklerimden de tesadüf sonucu geçmiş olamam değil mi
Facebook timeline'ım kepler cübbelerle doldu.Acaba bana da nasip olucak mı öyle poz vermek.O kadar çok istiyorum ki.Ama olmuyo.
Şuan herhangi bir üniversitenin herhangi bir bölümünden mezun olan kimler varsa onların yerinde olmak istiyorum.Başarılı olmak hayal oldu artık bana.
Çok umutlu başlamıştım üniversiteye aslında.Üç buçuk yılda bitirecektim.Üstten ders alacaktım hep.
Marmara üniversitesinde ilköğ. mat. öğretmenliğinde 4. yılım.Bu yıl mezun olmam gerekiyordu.4 yıl ne çabuk geçti.
Eğitim hayatımda çalışkan bir öğrenciydim.Hiçbir zaman matematikte çok başarılı biri değildim ama matematiğim kötü de değildi.
İlk yıl herşey güzeldi bölümümü çok ama çok seviyodum.Sayısal derslerimiz 3 taneydi.Çalıştım.Fakat kaldım 3'ünden de, üzüldüm ama herkes üniversitede alttan dersin normal olduğunu, yaz okulunda vs verebileceğimi söyledi.Bir de baktım sınıfta benim durumumda aynı kişiler var.Bırakmayacaksın dedim kendi kendime.
İkinci, üçüncü ve dördüncü yılımda alttan derslerimi eritmeye çalışırken bir taraftan yeni dersler çıktı meydana.İyice içinden çıkılmaz oldu hal.Ben de bir kaçış olarak sözellere yoğunlaştım çünkü onları verebiliyordum.Sayısal olarak geçtiğim dersler devede kulak kaldı.Bu sırada bende matematik fobisi oluştu.
Şimdi 4.yılım bitti 3.sınıfım.Son 3 yılım var.3 yıl sonunda da mezun olamazsam okuldan atılıcam.
Allahım o kadar dersi 3 yılda nasıl geçebilirim.
Zaten derslerim kötü diye kendimi hep kısıtladım bu dört yılda.Arkadaşlarımla vakit geçirmedim.Pek kitap okumadım.Tadım yoktu.
Kendi çabamla bu dersleri veremeyeceğimi, özel ders alırsam bir yararı olduğunu düşünüyorum.Bu durumu ailemle paylaştığımda babam üniversitede özel ders alma fikriyle dalga geçti resmen.
Bütler de kaldırıldı.
Napıcam şimdi ben.3 yıl daha aynı ilerlemede devam edersem mezun olmam imkansız.7 senem çöpe gidicek
Bölümüme uygun olmadığımı düşünen arkadaşlar sonuçta matematiğin geliştirilebilir bişey olduğunu düşünüyorum yani üst üste yıllarca oluşan bir birikim gibi .Hem de geçtiklerimden de tesadüf sonucu geçmiş olamam değil mi
öyle bir şey yokBu kadar dersten kaldıktan sonra gerçekten öğretmen olamazmışım gibi hissediyorum
bu kadar kötü olması için hiç çalışmıyor olmanız lazımFacebook timeline'ım kepler cübbelerle doldu.Acaba bana da nasip olucak mı öyle poz vermek.O kadar çok istiyorum ki.Ama olmuyo.
Şuan herhangi bir üniversitenin herhangi bir bölümünden mezun olan kimler varsa onların yerinde olmak istiyorum.Başarılı olmak hayal oldu artık bana.
Çok umutlu başlamıştım üniversiteye aslında.Üç buçuk yılda bitirecektim.Üstten ders alacaktım hep.
Marmara üniversitesinde ilköğ. mat. öğretmenliğinde 4. yılım.Bu yıl mezun olmam gerekiyordu.4 yıl ne çabuk geçti.
Eğitim hayatımda çalışkan bir öğrenciydim.Hiçbir zaman matematikte çok başarılı biri değildim ama matematiğim kötü de değildi.
İlk yıl herşey güzeldi bölümümü çok ama çok seviyodum.Sayısal derslerimiz 3 taneydi.Çalıştım.Fakat kaldım 3'ünden de, üzüldüm ama herkes üniversitede alttan dersin normal olduğunu, yaz okulunda vs verebileceğimi söyledi.Bir de baktım sınıfta benim durumumda aynı kişiler var.Bırakmayacaksın dedim kendi kendime.
İkinci, üçüncü ve dördüncü yılımda alttan derslerimi eritmeye çalışırken bir taraftan yeni dersler çıktı meydana.İyice içinden çıkılmaz oldu hal.Ben de bir kaçış olarak sözellere yoğunlaştım çünkü onları verebiliyordum.Sayısal olarak geçtiğim dersler devede kulak kaldı.Bu sırada bende matematik fobisi oluştu.
Şimdi 4.yılım bitti 3.sınıfım.Son 3 yılım var.3 yıl sonunda da mezun olamazsam okuldan atılıcam.
Allahım o kadar dersi 3 yılda nasıl geçebilirim.
Zaten derslerim kötü diye kendimi hep kısıtladım bu dört yılda.Arkadaşlarımla vakit geçirmedim.Pek kitap okumadım.Tadım yoktu.
Kendi çabamla bu dersleri veremeyeceğimi, özel ders alırsam bir yararı olduğunu düşünüyorum.Bu durumu ailemle paylaştığımda babam üniversitede özel ders alma fikriyle dalga geçti resmen.
Bütler de kaldırıldı.
Napıcam şimdi ben.3 yıl daha aynı ilerlemede devam edersem mezun olmam imkansız.7 senem çöpe gidicek
bu kadar kötü olması için hiç çalışmıyor olmanız lazım
Ya galiba bölüme uygun değilsiniz. Benim bölüm de öğretmenlik, hem de dille alakalı. Bir kişi vardı, geçen senelerde görürdüm, dil bilmiyordu, dersleri anlamıyordu doğal olarak. Sizinle aynı durumdaydı, ders notu falan isterdi sürekli ama alsa da değişen bir şey olmuyordu.
Yetenekli olduğunuz başka bir alan var mı?
Onun kararını biz veremeyiz, herkes kendini bilir. Siz bileceksiniz onu.Çok mu vahim durum.Hiç mi olmaz benden ortaokul öğretmeni
12 sözel, 14 sayısal toplam 26 dersim kaldı
Toplam kaç ders var ki? 26 ders çok fazla
Bu 4 sene içinde gezmedım dedınız naptınız pekı? Calısmadımda dıyorsunuz
50 ders var toplam
7 sene sonunda atma yok artık benim bildiğim? Ayrıca ona odaklanmayın istedikten sonra yapılamayacak bişey yok.