Çocukların önüne başbakanın resminin koyulmasını nasıl yorumluyosunuz?
şimdi başbakan yüzünden ban yiyemem .ona hiç yorum yapmasam daha iyi .bu devlet kadrosu bizim başımızda olduğu sürece herşey görürüz biz ..Çocukların önüne başbakanın resminin koyulmasını nasıl yorumluyosunuz?
Nasıl yorumladığımı yazsam, Paşalarımın yanına bir 20 yılda ben alarak giderdim.
bu haberle çok gerildim şu anda...
okul idaresi,nöbetçi öğretmen,sınıf öğretmeni...bu konuda duyarsız kalan herkes suçlu.aile sessiz kalmaz umarım.
çocuklarına rapor alıp göndermeyen veliler çocuklarına ihanet eder demişti başbakan bi de
pkklı diyende çıktı
Onlarca insan yazdı çizdi bu konu hakkında, eğitimciler, psikologlar, veliler, kısacası düşünen tüm beyinler...Ama yok işte, illa onların dedikleri olacak ya, mahvettiler sistemi. Zaten başa geçtikleri günden beri değişmedik sistem, denenmedik yol kalmadı. Bu sadece 4+4+4 mü? Liselere giriş sınavı, üniversite sınav şekilleri de kaç kere değişti. Sonra üzerine hayatımda duymadığım kadar sınavlarda KOPYA iddaları türedi. Girilen her sınavda bir şike iddası...
Şimdi bu çocuk dövülmüş ve ortaya çıkmış, kimbilir ortaya çıkmayan daha ne örnekler var! İşin en vahim tarafı da hadi sistemi değiştirmek istiyorsunuz diyelim, bunun alt yapısı hazırlanmadan, bu ne cesarettir böyle kardeşim? Sonra da televizyon karşısına geçip, " e olabilir, baştan aksaklıklar olacak bu yıl böyle olsun seneye düzelir", eğitimin "e" sinden anlamamak da böyle bir şey olsa gerek. Eğitime değer verilmeyen bir toplumun sürüklendiği kaosun sonuçlarını izliyoruz ve izlemeye de devam edeceğiz...
Eğer hükümete oy veren vatandaşlar da bu sorunu algılayabilseler ve seslerini yükseltselerdi, bugün bu noktalara gelinmeyecekti. En azından bir yanlışa imza attıklarını anlayacaklardı.
Bu arada bu konunun Türkiye ve Dünya Gündemi başlığında olması gerekiyordu sanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?