- 27 Mart 2017
- 9.509
- 48.091
- Konu Sahibi sassyassyy
Keşke hangi hususta benzetmiş olduğumu sorsaydınız.. Hayat tarzınızı hiç yadırgamamıştım. Haddim de değil keza.. Bana yabancı da değil..
Benzettiğim taraf ise şudur: Buraya bi konu açıyorsunuz, nasıl oluyorsa konu dönüp dolaşıp sizin farklı yaşam tarzınıza geliyor. Siz de büyük bi keyifle eleştirilen hayatınızı çok mantıklı ve haklı gerekçelerle savunuyorsunuz.. Kinaye yapmıyorum yanlış anlamayın, evet haklı ve mantıklı. Sonuçta kendi hayatınız, kimseye bi zararınız dokunmadığı sürece istediğiniz gibi yaşarsınız. Tabi toplumumuzda olduğu gibi burada da sizi basma kalıp zihniyetlerle saygısızca eleştirenler oluyor. Ve siz haklı olduğunuz için bu polemiklerden oldukça zevk alıyorsunuz.. Tıpkı bu konunuzda olduğu gibi. Yoksa bu konu öyle başkasına danışılacak kadar karmaşık bi konu olmasa gerek.. İki gün ilgilenirsiniz bitti gitti nedir yani..
Kısacası "farklı hayat tarzımdan dolayı dışlanıyorum" mağduriyetini oynamanın hoşunuza gittiğini düşünüyorum.. Bana vermiş olduğunuz cevap da, benim için bunu onaylar niteliktedir.. Size de sevgiler..
benim aslında zevk alacak o kadar fazla şeyim var ki,kadınlar kulübündeki kadınlara laf anlatıp "aahhh işte şimdi oldu bugünlük zevk dozumu aldımmm" gibi bir ruh halim yok tüm içtenliğimle söylüyorum :)
bahsettiğiniz üyenin konularına değil profil mesajlarına baktım,açıkçası üzüldüm benzetmenize. "Gönül eğlendirilecek kadınım" gibi bir mesaj gördüm,sonra biraz daha bakındım bahsedilen üyeye buradaki bakış açısı o şekildeymiş.
Her konumda "babası geniş,sevgilisiyle kalıyor,okula içki sokuyor" gibi en az 3 mesaj olduğu için siz de buna atıfta bulunuyorsunuz sandım ve gerçekten hiç hoşuma gitmedi.
hakkımda böyle düşünüyorsanız bilemem,ama ben öyle olmadığımı bildiğim için içim çok rahat. burada insanlar benim hayat tarzımı eleştirince mutlu olmuyorum veya zevk almıyorum. ikimiz farklı pencerelerden bakıyoruz sanırım. :)