- 5 Nisan 2023
- 3.799
- 11.618
- 128
- 27
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Kiziniz ilkokuldada sorun yasamis o zamanki sorun ile simdiki benzer mi 1 haftadir sikayet var denmesinden farkli seyler cikabilir. Bu tek bir olaydan oldugunu sanmiyorum. Pedagog ile gorusun simdiki cocuklar farki dillerini anlamak zor. Kiziniz okulda zorbalik yapiyor olabilir mi diger cocuklaraKızımla işten geldiğimiz zaman eşimle birlikte konuştuk. Kızım sınıftaki erkek öğrencilerle sorun yaşamış. 2 çocuğun sigara içtiğini duymuş, sonra o çocukların içtiğini öğretmene söylemişler ama kızım ben söylemedim sonra çıktı dedi
İkincisi koridorda erkekler tuvaletinin orda kız arkadaşıyla duruyormuş, birşeye bakıyorduk sınıftaki erkek gördü dedi, kızımdan için erkekler tuvaletine bakıyor demiş
Öğretmende o erkek öğrencilere inanmış.
Birde bir çocuk küfür etmiş, kızımda öğretmene söylemiş öğretmende ben onları biliyorum etmezler demiş
Bunları anlattı kızım. Eğer kızımın anlattığı gibiyse ispatlanamayan birşey için öğretmen nasıl taraf tutar anlamıyorum
Yani ben kızım haklı demiyorum ama bizde okuduk, sınıfımızda anlaşamadığımız oldu, şikayetler oldu hiç böyle olmadı. Yani öğretmen öyle bir anlatıyor ki telefonda sanki kızım birilerini dövmüş.
Kızınızın 1.sınıftan beri sorun yaşadığından bahsettiniz, şimdiki ortaokulda galiba ve sınıf öğretmeni muhtemelen branş öğretmenidir,yani sürekli kızınızı görme imkanı yok.. bir sorun olunca önce kendi gözlemleyip,cozmeye çalışmış olmalı ki hemen sizi aramamış,yani hemen aramasını beklenmemeli..Kızımla işten geldiğimiz zaman eşimle birlikte konuştuk. Kızım sınıftaki erkek öğrencilerle sorun yaşamış. 2 çocuğun sigara içtiğini duymuş, sonra o çocukların içtiğini öğretmene söylemişler ama kızım ben söylemedim sonra çıktı dedi
İkincisi koridorda erkekler tuvaletinin orda kız arkadaşıyla duruyormuş, birşeye bakıyorduk sınıftaki erkek gördü dedi, kızımdan için erkekler tuvaletine bakıyor demiş
Öğretmende o erkek öğrencilere inanmış.
Birde bir çocuk küfür etmiş, kızımda öğretmene söylemiş öğretmende ben onları biliyorum etmezler demiş
Bunları anlattı kızım. Eğer kızımın anlattığı gibiyse ispatlanamayan birşey için öğretmen nasıl taraf tutar anlamıyorum
Yani ben kızım haklı demiyorum ama bizde okuduk, sınıfımızda anlaşamadığımız oldu, şikayetler oldu hiç böyle olmadı. Yani öğretmen öyle bir anlatıyor ki telefonda sanki kızım birilerini dövmüş.
Ben kızımda kusur bulmuyorum demiyorum kiKızınıza kusur bulmamak için öğretmene yüklenmeyin.Bir haftada düzeni bozmuş diyorsa vardır bildiği ve yüz yüze anlatmak istemiştir.Biraz kulak verin öğretmene cephe almadan
Tabiki sonuçta kızımda bir çocuk söyledikleri yüzde yüz doğur demiyorum. Ama sonuçta çocuklar birbirini şikayet ettiği zaman diğer çocuklara inanıp kızıma inanmaması bana göre taraf tutmaktırKızınızın 1.sınıftan beri sorun yaşadığından bahsettiniz, şimdiki ortaokulda galiba ve sınıf öğretmeni muhtemelen branş öğretmenidir,yani sürekli kızınızı görme imkanı yok.. bir sorun olunca önce kendi gözlemleyip,cozmeye çalışmış olmalı ki hemen sizi aramamış,yani hemen aramasını beklenmemeli..
Siz kızınızdan dinleyerek öğretmene karşı cephe almış gibisiniz ama bi öğretmen olarak şunu söylemek isterim ki sizin evde gördüğünüz çocuğunuz ile okuldaki bambaska olabiliyor. Bu kadar yanlış anlamanin üst üste gelmesi sizce normal mi??
Konunun bu olduğu henüz kızınızdan dinlediniz değil mi? Yani başka çocuklara inanıp kızınıza kızdığınıTabiki sonuçta kızımda bir çocuk söyledikleri yüzde yüz doğur demiyorum. Ama sonuçta çocuklar birbirini şikayet ettiği zaman diğer çocuklara inanıp kızıma inanmaması bana göre taraf tutmaktır
Evet birde öğretmeni dinlicem tabikiKonunun bu olduğu henüz kızınızdan dinlediniz değil mi? Yani başka çocuklara inanıp kızınıza kızdığını
O bir cocuk, yalan söyleyemeyeceğine bu kadar inanırsanız çocuğunuzun yaşadığı sorunların düzelmesinde zorluk yaşarsınızEvet birde öğretmeni dinlicem tabiki
Ama kızıma bu konuda güveniyorum yalan söylemez
Eğer kızınız kural tanımayan, sınıf huzurunu, ders dikkatini dağıtıyorsa hic bi ögretmen sempatik yaklasmaz konuya.Öğretmenin kızımı istediğini düşünmüyorum o kadar isteksiz ki konuşurken
Ben telefon ediyorum öyle bilgi veriyor, madem şikayet var neden aramadı beni anlamıyorum
Okula çağırdı zaten ama kızıma karşı nasıl bir tutum izlicem onu bilmiyorum
İyide bende tam ne olduğunu bilmiyorum kiDemek ki bir sıkıntısı var kızınızın. O kadar insan size soru soruyor doğru düzgün cevap vermiyorsunuz.
Burda insanlar kabız oldu sizi anlayana kadar. Acaba kızınız sizi örnek alıyor olabilir mi?
Hayır kızım yalan söylemez o konuda güvenirimHer okulda sikayet varsa bir sorun var demektir. Kiziniz icin destek aldiniz mi ? Sigara olayini anlatmasi dikkat cekmeden kaynaklaniyor olabilir. Sizce kiziniz neden dikkat cekmeye calisiyor ? Yalan soyleme davranislari var mi ?
Yaşadığınız şehir gittiği okul arkadaş çevresi okadar çok fark ediyor ki ahh daha neler neelr var sigara belki en masumu kalir yanındaBen konuda en çok 11 yaşında çocukların sigara içmesine takıldım.11 yaşında kızım var daha süt kokuyor yavrum bu yaşta ne sigarası.
Öğretmen kızınız hakkında çok şikayet aldığını söylüyor . Kızınız ise arkadaşlarını öğretmene şikayet ettiğini size anlatıyor . Kızınızın hangi konularda şikayet edildiğini bilemeden sanırım size fikir veremeyiz.İyide bende tam ne olduğunu bilmiyorum ki
İşten gelince kızımla konuştuk, anlattıkları büyük şeyler değil, kızımıda arkadaşları öğretmene şikayet ediyormuş, kızımda ediyormuş. Çocuklar arasında olabiliyor yani ben okula giderken de böyle şeyler oluyordu sınıfta. Evet kızım küçükken çok şikayet aldım ama büyüdükçe azaldı
Bana değişik gelen öğretmenin gözüyle görmeden ispatı olmayan durum için kızımı suçlaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?