Okulda kızım ile ilgili şikayet duymaktan bıktım

Kiziniz ilkokuldada sorun yasamis o zamanki sorun ile simdiki benzer mi 1 haftadir sikayet var denmesinden farkli seyler cikabilir. Bu tek bir olaydan oldugunu sanmiyorum. Pedagog ile gorusun simdiki cocuklar farki dillerini anlamak zor. Kiziniz okulda zorbalik yapiyor olabilir mi diger cocuklara

Kızınızın 1.sınıftan beri sorun yaşadığından bahsettiniz, şimdiki ortaokulda galiba ve sınıf öğretmeni muhtemelen branş öğretmenidir,yani sürekli kızınızı görme imkanı yok.. bir sorun olunca önce kendi gözlemleyip,cozmeye çalışmış olmalı ki hemen sizi aramamış,yani hemen aramasını beklenmemeli..

Siz kızınızdan dinleyerek öğretmene karşı cephe almış gibisiniz ama bi öğretmen olarak şunu söylemek isterim ki sizin evde gördüğünüz çocuğunuz ile okuldaki bambaska olabiliyor. Bu kadar yanlış anlamanin üst üste gelmesi sizce normal mi??

Kızınıza kusur bulmamak için öğretmene yüklenmeyin.Bir haftada düzeni bozmuş diyorsa vardır bildiği ve yüz yüze anlatmak istemiştir.Biraz kulak verin öğretmene cephe almadan
Ben kızımda kusur bulmuyorum demiyorum ki
Ben sadece ispatlanamayan birşey için kızımı suçlamasına kızdım. Yani kızım bir suç işlese tabiki arkasında durmam ama sınıfta diğer çocuklar için şikayet ettiklerinde onlara inanması normal gelmiyor bana.

Tabiki sonuçta kızımda bir çocuk söyledikleri yüzde yüz doğur demiyorum. Ama sonuçta çocuklar birbirini şikayet ettiği zaman diğer çocuklara inanıp kızıma inanmaması bana göre taraf tutmaktır

Konunun bu olduğu henüz kızınızdan dinlediniz değil mi? Yani başka çocuklara inanıp kızınıza kızdığını

Konunun başlığı şikayet duymaktan bıktım.İçeriği 1. sinifta çok şikayet aldığıniz ve özelde de bunun tamamen bitmediği.
Şimdi sadece sigara konusuna değinip ısrarla genel şikayetler neler söylemiyorsunuz.

Daha önce de kızınızın telefon bağımlılığı ile ilgili konu açmışsiniz.İstemiş akıllı telefon almışsınız,istemiş sınıfını değiştirmişsiniz.Ortada bir otorite boşluğu var gibi görünüyor.

Eğer kızınız kural tanımayan, sınıf huzurunu, ders dikkatini dağıtıyorsa hic bi ögretmen sempatik yaklasmaz konuya.
Ama kac yasına gelmis insanlar tutup cocuga da takacak değil.
Ki bir cocukta bu sekilde sorunlar varsa ailede sorun var demektir

Demek ki bir sıkıntısı var kızınızın. O kadar insan size soru soruyor doğru düzgün cevap vermiyorsunuz.

Burda insanlar kabız oldu sizi anlayana kadar. Acaba kızınız sizi örnek alıyor olabilir mi?
İyide bende tam ne olduğunu bilmiyorum ki
İşten gelince kızımla konuştuk, anlattıkları büyük şeyler değil, kızımıda arkadaşları öğretmene şikayet ediyormuş, kızımda ediyormuş. Çocuklar arasında olabiliyor yani ben okula giderken de böyle şeyler oluyordu sınıfta. Evet kızım küçükken çok şikayet aldım ama büyüdükçe azaldı
Bana değişik gelen öğretmenin gözüyle görmeden ispatı olmayan durum için kızımı suçlaması

Her okulda sikayet varsa bir sorun var demektir. Kiziniz icin destek aldiniz mi ? Sigara olayini anlatmasi dikkat cekmeden kaynaklaniyor olabilir. Sizce kiziniz neden dikkat cekmeye calisiyor ? Yalan soyleme davranislari var mi ?
Hayır kızım yalan söylemez o konuda güvenirim
Neden söyledin ki ne yaparsa yapsın boşver kızım sigara içen kişilerle araba mesafe koy dedim, oda erkeklerde bana iftira atıyor ama dedi

Bnim kizimda 11 yaşında ve bende kızıma çok güvenirim ama yalan söylermi bence söyler çünkü şuan yeni yeni ergen oluyolar bizim küçük gördüğümüz her konuyu kafalarında devasa hale getiriyolar benim kızımda sinifinda birinde rahatsız bende gerekli uyarıyı yap öğretmenine de soyle hâlâ problem devam ederse biz gireriz devreye öğretmenine konuşuruz dedik sonra bidaha şikayet etmedi.Ama genel anlamda hiç bir konuyu bize yansıtmaz kendi halletmeye çalışır açıkçası ben ne yanlış ne doğru anlatıyorum ama şuan hata yapmaya çok açık yastalar öğretmene karşı kendinizi doldurmayın bence çünkü henüz hersey yeni başlıyor Allah yardımcimiz olsun

Bana ogretmenin sigarayı önemsemesi garip geldi, gerçi konu sahibi çevre berbat demiş ama lise öğrencisi değil ki bunlar. Bizim lisede sadece tuvalette gizlice ilerledi, okullarda iyice disiplin kalmamış anlaşılan.

Öğretmen kızınız hakkında çok şikayet aldığını söylüyor . Kızınız ise arkadaşlarını öğretmene şikayet ettiğini size anlatıyor . Kızınızın hangi konularda şikayet edildiğini bilemeden sanırım size fikir veremeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…