- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
bir de hemen beğenmeyen özel okula göndersin diyenler var.ben devlete onlarca kalem vergi ödüyorum tüm öğretmenleri okulları eşit görüyorum.ister özel olsun ister devlet her çocuk en iyi eğitimi alma hakkına sahip hiç bir öğretmen de idareci de buna engel olamaz.binlerce atanamamış öğretmenlik yapma aşkıyla yanan insan var sırada .yakında kadrolu olmasınlar mı diyeceğiziş güvenceleri olmasın mı diyeceğiz böyle öğretmenler artarsa allah korusun .çoğunluk öğretmenlerin bile hakkını yiyorlarBen de ilköğretim dönemi geldiğinde oğlumun ya erkek öğretmen arayacağım ya yaşlı bir kadın öğretmen arayacağım demek ki burdan bunu anlıyoruz. Kadın meslektaşlarımızın bir kısmında etik yok, mesleğine saygı yok. Bu tipler yüzünden gerçekten mesleğine saygı duyan kadın öğretmenler zarar görecek ama kimse de çocuğu birileri üç ay fazladan para almak için harcasın diye doğurmuyor.
Tabii ki üç kuruş için kendi emeğini değersizleştiriyorsun. Sonra işte öğretmenler için her gün Twitter da ekşide çirkin yazılar okuyoruz. Şu konuyu okuyan biri öğretmenler paragöz, çocukları düşünmüyor dese yata yata para kazanma peşinde dese ne diyebilirsin?bir de hemen beğenmeyen özel okula göndersin diyenler var.ben devlete onlarca kalem vergi ödüyorum tüm öğretmenleri okulları eşit görüyorum.ister özel olsun ister devlet her çocuk en iyi eğitimi alma hakkına sahip hiç bir öğretmen de idareci de buna engel olamaz.binlerce atanamamış öğretmenlik yapma aşkıyla yanan insan var sırada .yakında kadrolu olmasınlar mı diyeceğiziş güvenceleri olmasın mı diyeceğiz böyle öğretmenler artarsa allah korusun .çoğunluk öğretmenlerin bile hakkını yiyorlar
Hocam devlet bana yasal hak vermiş neden hak yemiş olayım .Diğer öğretmenlerde o zaman haksız maaş almış olmuyor mu okula gitmeyerek . o zaman dönem ortasına tayin isteyen bebek yapan sınıfını bırakan herkes hak yiyor
Ben de ilköğretim dönemi geldiğinde oğlumun ya erkek öğretmen arayacağım ya yaşlı bir kadın öğretmen arayacağım demek ki burdan bunu anlıyoruz. Kadın meslektaşlarımızın bir kısmında etik yok, mesleğine saygı yok. Bu tipler yüzünden gerçekten mesleğine saygı duyan kadın öğretmenler zarar görecek ama kimse de çocuğu birileri üç ay fazladan para almak için harcasın diye doğurmuyor.
kesinlikle katılıyorumBen de ilköğretim dönemi geldiğinde oğlumun ya erkek öğretmen arayacağım ya yaşlı bir kadın öğretmen arayacağım demek ki burdan bunu anlıyoruz. Kadın meslektaşlarımızın bir kısmında etik yok, mesleğine saygı yok. Bu tipler yüzünden gerçekten mesleğine saygı duyan kadın öğretmenler zarar görecek ama kimse de çocuğu birileri üç ay fazladan para almak için harcasın diye doğurmuyor.
İki oğlum da temmuz doğumlu. Benim de doğum iznimi yaz tatili yedi. :)) Ekimde başladım ikisinde de. Doğum izni konusunda Meb beni çok sever.Ben temmuz kardesim haziran dogumludur. Annem eylulde okula baslamistir. Nokta!
Ben çocuğumu dokuz aylıkken verdim anneme döndüm işe. Bu açgözlülük.
Bir öğretmen kendinden çok çocukları düşünmeli. Düşünmek zorunda. Siz tatlı tatlı maaş yiyin diye kaç çocuk mağdur olacak. Çıkmayacak mı sizden sanıyorsunuz?
tamam konu sahibi haksız, sizinle hemfikirim.. ögrencinin anlamadıği konuyu sorması da cok normal lakin yok bebek acıktı uyandı anlamam ne kadar vicdansızca bir düşünce.. bu yorumuzu hayretler icersinde okudum.. siz de bir annesiniz, el kadar cocuk ne anlasın canli dersten.. Odalara mı kilitleyelim kendi cocuklarımızı da? evde ders anlatmak okulda ders anlatmaya benzemiyor, canlı ders sırasinda cocugumu emzirmek zorunda kaldım zaman zaman, cocugum uyandı, cocuklara söyledim gittim yatagindan aldım o kucagimdayken derse devam ettim. veli aradıgında bazen acamadim cocuktan, dönüs yaptıgımda sagolsunlar onlar da cocuklarım gibi anlayısla karsiladi..anlamamakta neden ısrarlısınız hocam o geçen yıldı deneme amaçlıydı eba da canlı ders te .kızım 4. sınıf bu sene ve ben veli olarak tam eğitim isterim uzaktan da .öğretmenin bebeği annesi anlamam kızım bir konuyu anlamamışsa birebir anlatmasını bile talep ederim arada eni topu 22 çocuk.yani bebek uyandı karnı acıktı kucak istiyor anlamam saat 8 ila 2 arası benim öğrencimin zamanıdır sizin değil
ben 6 yaşına kadar okul zamanları anne görmedim neredeyse okul açılma zamanı görev yerine dönerken arkasından koşar bağıra bağıra ağlarmışım annannem zor tutarmış.annem 1 yıl köyde sobasını yakmış okulun bekarken.bu meslek öğrenciler için var öğretmenlerin çocuklarının iyi şartlarda bakılması için değil.ya izne ayrılsın ücretsiz ya da tutsun bir bakıcı çocuğuna .okudukça sinirleniyorum yavvv konuyuBen temmuz kardesim haziran dogumludur. Annem eylulde okula baslamistir. Nokta!
Öğretmenler de eleştirilmekten nasıl bıktıysa, en sert yorumlar onlardan.