• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri okul için saç modeli önerileriniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
2 belik örün tamamdır :smiley-cool:
saka biyana ben düzleştirir öyle salkım sacak giderdim hiç tokada takmazdım

Straight Hairstyles, Tyra Banks hairstyles #5, at BeautyRiot the leading hairstyles source
Tousled Hairstyles, Emma Roberts hairstyles #1, at BeautyRiot the leading hairstyles source
Tousled Hairstyles, Mischa Barton hairstyles #6, at BeautyRiot the leading hairstyles source
Tousled Hairstyles, Alessandra Ambrosio hairstyles #1, at BeautyRiot the leading hairstyles source
Long Hairstyles, Taylor Momsen hairstyles #2, at BeautyRiot the leading hairstyles source
Long Hairstyles, Brittany Snow hairstyles #3, at BeautyRiot the leading hairstyles source
Long Hairstyles, Kim Kardashian hairstyles #1, at BeautyRiot the leading hairstyles source Bunun üsteleri daha gevşek olanını ben yapıyorum ama bu pek güzel durmamış
Long Hairstyles, Julia Roberts hairstyles #4, at BeautyRiot the leading hairstyles source
Long Hairstyles, Reese Witherspoon hairstyles #6, at BeautyRiot the leading hairstyles source
Long Hairstyles, Hilary Duff hairstyles #20, at BeautyRiot the leading hairstyles source
Long Hairstyles, Milla Jovovich hairstyles #2, at BeautyRiot the leading hairstyles source Bak bu çok tatlı ama bantını daha sade kullanman şartıyla :)
Long Hairstyles, Ashlee Simpson hairstyles #23, at BeautyRiot the leading hairstyles source
Long Hairstyles, Jennifer Aniston hairstyles #13, at BeautyRiot the leading hairstyles source
Long Hairstyles, Julianne Hough Hairstyles #02, at BeautyRiot the leading hairstyles source
Long Hairstyles, Ashlee Simpson Hairstyles #22, at BeautyRiot the leading hairstyles source Düz saçların varsa bu da güzel
Long Hairstyles, Fergie Hairstyles #01, at BeautyRiot the leading hairstyles source
Long Hairstyles, Drew Barrymore hairstyles #8, at BeautyRiot the leading hairstyles source
Long Hairstyles, Jennifer Aniston hairstyles #10, at BeautyRiot the leading hairstyles source
Long Hairstyles, Jessica Alba hairstyles #19, at BeautyRiot the leading hairstyles source bu da çok sevimli ama kadından da olabilir jessica alba sonuçta :)
Long Hairstyles, Beyonce Knowles hairstyles #8, at BeautyRiot the leading hairstyles source
Long Hairstyles, Jessica Alba hairstyles #16, at BeautyRiot the leading hairstyles source
Long Hairstyles, Ashley Olsen hairstyles #5, at BeautyRiot the leading hairstyles source ****
Long Hairstyles, Mary-Kate Olsen hairstyles #5, at BeautyRiot the leading hairstyles source ****
Long Hairstyles, Mary-Kate Olsen hairstyles #4, at BeautyRiot the leading hairstyles source **** Bu doğal saçım gibi
Long Hairstyles, Ashley Olsen hairstyles #2, at BeautyRiot the leading hairstyles source ****
Long Hairstyles, Hilary Duff hairstyles #9, at BeautyRiot the leading hairstyles source
Long Hairstyles, Hilary Duff hairstyles #7, at BeautyRiot the leading hairstyles source arkadaşımın saçı aynı bu
Long Hairstyles, Hilary Duff hairstyles #6, at BeautyRiot the leading hairstyles source
Long Hairstyles, Hilary Duff hairstyles #5, at BeautyRiot the leading hairstyles source
Long Hairstyles, Jennifer Aniston Hairstyles #5, at BeautyRiot the leading hairstyles source Ben böyle giderim bazen
Long Hairstyles, Elizabeth Hurley, at BeautyRiot the leading hairstyles source
Long Hairstyles, Katie Holmes, at BeautyRiot the leading hairstyles source Bu da bi arkadaşımın saçı gibi
Long Hairstyles, Catherine Zeta-Jones #2, at BeautyRiot the leading hairstyles source
Long Hairstyles, Mary Kate and Ashley Olsen, at BeautyRiot the leading hairstyles source ****
Celebrity Hairstyles, Amanda Bynes hairstyles #1, at BeautyRiot the leading hairstyles source işte okul saçı budur tabi düzse saçın

Yıldızlılar Olsen ikizlerinin saçları çok beğendim hepsini bir sürü model bunlar seni kel kalana kadar idare eder :dance: Bir de seni gayet iyi anlıyorum :)

Son düzenleme:
Bende bu modeli çok seviyorum okul için basit ama şık bir model diye düşündüm...

Eklentiler

• $Vanessa Hudgens (376).jpg
    $Vanessa Hudgens (376).jpg
    8,2 KB · Görüntüleme: 120
pardon ama allık sürünce göz kalemi çekince özenti mi olduk?Oldu yandan 2 örgü etek dizin altında gidelim inekler gibi.Allah aşkına anneleri babalarına niye laf atıyorsunuz,belki öyle insanlar senin 1000 katın? Makyaj yapmakla dersten kaybedilmez,özenti olunmaz.Bütün kadınlar özenti.Daha neler.bu sözlerim selen.14 için..

pardon ama allık sürünce göz kalemi çekince özenti mi olduk?Oldu yandan 2 örgü etek dizin altında gidelim inekler gibi.Allah aşkına anneleri babalarına niye laf atıyorsunuz,belki öyle insanlar senin 1000 katın? Makyaj yapmakla dersten kaybedilmez,özenti olunmaz.Bütün kadınlar özenti.Daha neler.bu sözlerim selen.14 için..

Yuh yani allık sürüp kalem cekince özenti mi oluyormusuzakannehir
Gülerim ben bu lafa ya sempatiksalakcinni
İstedigim gibi giderim okula arkadasım sanane?
(swell sana degil bu laf haa:)

ya ne kadar geri kafalı insanlar var anlam veremiyorum. bir genç kızın okulda bile güzel gözükmek istemesinin neresi kötü. bazı evli bayanlarımızın da içi geçmiş resmen. küçük olup aykırı konuşanlara bişey demiyorum nasılsa fikirleri değişir kendilerini fark ettikten sonra. yani insan başlığı açtığına pişman olur şunları okuduktan sonra. her neyse.
değişik topuzlar olabilir. örneğin. bir diz altı kalın bir çorabın ayak kısmını kesip tepeye doğru yuvarlaya yuvarlaya gidiyosunuz. üstüne saçınızın renginde ince bir çorapla aynı işlemi yapıp geçiosunuz(maksat saç yana kayarsa çorap gözükmesin. donut gibi bişey yaptık sonuç olarak. simit yani. esnek olduğundan saçımızı onun içinden geçirioruz at kuyruğu gibi kuyruğu yelpaze gibi 360 derece yayıyoruz simitin etrafını dolaşması için lastik toka geçiriyoruz.sarkan telleri topuzun etrafına doluyoruz. firkete veya tel tokayla onları sabitliyoruz. çok şık bi topuz elde ediyoruz :)
onun dışında düzleştiriciyle yapılan bukleler hiç zman almıyor. benm saçım çoktur. ona rağmen 15 dk sürüyor.
dalgalandırma olabilir. dalgalandırdıktan sonra ön tarafı krepe yapıp bir zamanlar bıngıldağın olduğu yerde :) <başka türlü tarif edemedim> tutturabilirz.
saç uzunsa saç kulak arkasındaki enseden uzun tutam alıp örüp sola geçirip taç gibi yapabiliriz düz ya da hafif dalgalı saça.
sağ ya da sol yandan saçı toplayıp. yan bi şekilde balık sırtı örünce de çok nefis duruyor. hafif sahil esintileri (:
at kuyruğu yapıp saçı döndürüp yukardan tutturunca enseye doğru saçın dökülmesi de gayet lolitamsı oluyor.
kalem şeklinde tokalar oluyor şu uzak doğulu kızların kullandıkları çubuk yani bildiğimiz. onla gene pratik bi şekilde toplanabilir. ilginç de aynı zamanda. bilmeyenler için tarif edebilirim.
bir de bu yöntemi sanırım benden başka yapan yoktur :D ama tam deniz kızı gibi oluosunuz :D şimdi saçı örüp bekleyince görüntü baya güzel oluo dimi ama kim beklicek. saç tamamen kuruduktan sonra üst kısımlarını tepeyi altların dış taraflarını yani sadece görünen yerlere uygulıcaz bu yöntemi. o yüzden çok kısa sürcek. saçı 1 cm kalınlığında örüp üzerinden yavaşça düzleştiriciyle geçiyoruz. içimizden 5 e kadar yavaşça saysak olur. uzunluğuna göre değişir tabi de ortalama bi sayı veriyorum. o ısıyla puff bi anda açıosun saatlerdir beklemişcesine...
bukleli saçı ertesi gün yıkanmaya üşenip (sınav olabilir geç gelinmiş olabilir) at kuyruğu ya da topuz yapıp tekrar şekillendirmek de mantıktı. ıslak waxla falan çok kolay oluo.
onun dışında tost makinası varsa sadece önlere, perçeme yapılan tost da çok şık durabiliyor.
şimdilik aklıma gelenler bunlar...

Waauuvv ne kadar beceriklisin ya hem de pratik.Bunları denemeye kalksam beceremem heralde.bilmiyorumkismile
Ben hiç anlamazemuszemusm tarz modellerden. Allahtan saçım sorunlu değil yıka kurut çık yapabiliyorum.

lady gaga gibi yapın dermişim (=
açık saça çok kızıyorlar bizde yaa edebiyatçı nerde açık saç görse direk saldırıo yani..
saçınızı açmanıza izin vermiyorlarsa katlı kestirip at kuyruğu, topuz falan yapın tam da benim modelim.

ben hep düzlştrrmm aslında tepedende topluyorum ama onu öğle arasında yapıyorum sabahları çok ruh gibi oluyorm öle toplynca ölü gibii kansız duruyorm :D

ben saçımı düzleştirip salardım. girişlerde mecbur toplardım ama içeri girince açardım çünkü baş ağrısı yapıyor bende toplu saç çok sıkı toplamasam bile.
ben hiç makyaj yapmazdım hala da yapmıyorum ama bunun nedeni makyaj sevmemem. yüzünde 1 kilo makyajla gezenler itici duruyor ama hafif bi parlatıcı kötü durmaz bence ya da sadece nivea sürülebilir tercih meselesi bu.bayanssulusmile
saçımın düzgün bi şekli olsa ben de düzleştirmekle uğraşmazdım ama uğraştım diye başarısız mı oluyorum??
ilk yılımda üniyi kazandım ve hep başarılı öğrenciler arasında olmuşumdur abartmamak şartıyla bakımlı olmak başarısız olmak demek değildir:olmaz:

ben saçımı düzleştirip salardım. girişlerde mecbur toplardım ama içeri girince açardım çünkü baş ağrısı yapıyor bende toplu saç çok sıkı toplamasam bile.
ben hiç makyaj yapmazdım hala da yapmıyorum ama bunun nedeni makyaj sevmemem. yüzünde 1 kilo makyajla gezenler itici duruyor ama hafif bi parlatıcı kötü durmaz bence ya da sadece nivea sürülebilir tercih meselesi bu.bayanssulusmile
saçımın düzgün bi şekli olsa ben de düzleştirmekle uğraşmazdım ama uğraştım diye başarısız mı oluyorum??
ilk yılımda üniyi kazandım ve hep başarılı öğrenciler arasında olmuşumdur abartmamak şartıyla bakımlı olmak başarısız olmak demek değildir:olmaz:

kesinlikle katılıyorum,bakımlı olmak başarısız olmak değildir..

saçı bağlamak,içe tişört fln giymemek,eskilerdeki gibi olmakla da çalışkanlıgın ne alakası var acaba..

Konu çok başka yerlere kaymış yok sevgili arayışları falan.. Pardon da bize bunları diyerek saygısızlık yapmış olmuyormusunuz ve ailemize.. Benim ailem evden nasıl çıktığımı görüyor ve bişi demiyor.. Gayette saçımı salıp giderim sürekli.. Çünkü böyle seviyorum.. Her lise öğrencisi gibi çok arkadaşım var şimdi diyosunuz ya kızım fönlü gidicek alırım içeri diye kızınız belki sizin yanınzda toplayıp okulda açıyor ? bunuda düşündünüzmü bunu yapan çok arkadaşım var biz en azından yalan söylemiyoruz.. Başarı olayına gelirsek yabancı ülkelerde bi çok okul serbest kıyafet rahatlar bakımlı ve hoşlar başarı oranları bizden düşük mü _?

Konu çok başka yerlere kaymış yok sevgili arayışları falan.. Pardon da bize bunları diyerek saygısızlık yapmış olmuyormusunuz ve ailemize.. Benim ailem evden nasıl çıktığımı görüyor ve bişi demiyor.. Gayette saçımı salıp giderim sürekli.. Çünkü böyle seviyorum.. Her lise öğrencisi gibi çok arkadaşım var şimdi diyosunuz ya kızım fönlü gidicek alırım içeri diye kızınız belki sizin yanınzda toplayıp okulda açıyor ? bunuda düşündünüzmü bunu yapan çok arkadaşım var biz en azından yalan söylemiyoruz.. Başarı olayına gelirsek yabancı ülkelerde bi çok okul serbest kıyafet rahatlar bakımlı ve hoşlar başarı oranları bizden düşük mü _?

arkadaşım bırak ya kendi kızlarında napıyolarsa yapsınlar ben sanki aa bilmemne nickli üye saç için böyle dedi aman ne ayıp hemen bozıyım saçımı demicem sonuçta :)

bizim okulda da var öyle tipler.aman saçları güzel olmasın küçücük bir bakım bile göstermesinler tembel olcaklar yoksa .kendilerini ayrı bi değerlendirmeye sokuyolar :) bikaçınında karekteri bile değişik çorabına kadar annesi karar veren tipler de var it gibi çalışmakla insan olunmuyo saç baş yapıncada pavyon kadını olunmuyo ;) bunu öğrensinler artık

ilköğretim lise öğrencilerinin fönlenip bilmem ne yapıp sabah sabah kalem falan çekip okula gtmelerini hiç hoş bulmuyorum...ben üniversiteye başladığımda çok değil yani 5 sene önce yani yıl 2004 gözüme siyah kalem sürüyordum ve babam ki modern bir aileyizdir ve babam bence sürme kızım dedi ve sildim...şimdi anlamadığım bu aileler görmüyorlar mı çocuklarını okula giderken..vala benim çocuğum fönlenip gidicek okula kapıdan çıkarken saçından tutup içeri doğru çekerim düğünemi gidiyorsun diye...benim üni de 5. senem ben bile saçımı at kuyruğu yapıp gidiyorum....işte böyle millet daha ilkokuldan güzellik süs peşine sevgili peşine düştüğü için bir yığın başarısız dünyadan bi haber dğnyayı makyaj malzemelerinden ve erkeklerden ibaret sanan boş bir kızlar ordusu yetişiyor...yeni nesil için üzücü bir durum üzülüyorum ve acıyorum onlara...

sorununuz ne sizin :53: siz okul yıllarında öyleydiniz diye herkesin öyle olmasını bekleyemezsiniz ki çocuğunuz hakkında söyledikleriniz benim bile hoşuma gitmedi siz nasıl böyle söyleyebiliyorsunuz anlamıyorum başarısızlıktan bahsetmişsiniz birde bence başarısızlık sizin gibi düşünen ailelerden kaynaklanıyor kısıtlama, tutuculuk başarısızlık getirir asıl..okul eğitim demek öğrencileri tek tip giyinmeye zorlamak mıdır insan o yaşlarda kimliğini bulur oturtur bırakın da kim ne giyeceğine ne yapacağına kendisi karar versin tarzını sitilinikendisi seçsin... ne giyeceğine başkaları karar veren kısıtlanan azarlanan öğrencilerden bir de başarı bekleniliyor:19: yine iyi durumdalar bence o kadar işkenceye rağmen..:9:

Son düzenleme:
Kiz ögrenci kendine bakmis, hafif bir parlatici, rimel sürmüs, sacini da hos bir model yapmis aman ne kötü ne kötü :122: Okuyamaz simdi o derslerine veremez kendini. Ya yapmayin allah askiniza hic mi ögrenci olmadiniz en azindan hic mi genc kiz olmadiniz. Bu kadar kasmayin kendinizi. Annem anlatirdi bana, okullarinda ya iki yandan örgü yapcakmissin ya da erkek gibi kisacik olacakmis saclari, yoksa almiyorlarmis okula. Düsünsenize herkes ayni tip, askeri okul gibi. Genc kiz bu ya, tam da kendini tanidigi, kendine özen göstermeyi ögrendigi cagda. Bir ortamda baskalariyla ayni olmak onlara benzemek cok korkunc bir duygu. Hic sevmedigim seydir okullardaki abartili disiplin. Ögrenciyken de sevmezdim simdi de sevmem 30 yil sonra da sevmeyecegim.

Iyiki kendine bakan, niveasi dudagindan eksik olmayan, mini etekli (kivirma degil) bir lise ögrencisiymisim. Bu sekilde olarak bisey kaybetmedim. Aksine kendimi hep iyi hissettim. Klasik ögrenci modeli olsaydim cok pisman olurdum heralde su an, lisenin liseli olmanin tadini cikaramadim diye. :62:

Bu arada kizlar bazi erkek hocalar sirf size yakinlasmak icin üstünüze basiniza fazla dikkat ediyorlar. Lisede bayan hocalarin farketmedigi dudagima sürdügüm niveami nedense hep ayni erkek hoca farkederdi. Gel bakiyim kizim sen buraya niye ruj sürdün? Hocam ruj degil ki dogal hali derdim ters bir sekilde. Cünkü gayet dogal dururdu. Ama beyefendi farkediyordu nedense??

Eger hala konuyu takip eden genc kizlar varsa benim önerim örgülü modelleri kullanin kendim de dahil genc kizlara cok yakistiriyorum örgülü modelleri. Dalgali sac seviyorsaniz gece yatmadan önce iki yandan örün saclarinizi sabah salin sonra isterseniz yarim toplayin, okulda karismiyorlarsa salin. Saclariniz kolay sekil aliyorsa elinizle döndürüp bukle bukle yapin uzun kahkülleriniz varsa örüp yandan tutturun gecen sene lisedeyken en sevdigim modeldi cok dogal gösteriyor insani. Tepeden toplayip tokanin oldugu yeri sac tutamiyla sarabilirsiniz. Cok ugrastirici bir model de degil. Yarim toplamaya izin varsa yarim toplayacak sekilde bir kismini alin sacinizin cok fazla olmasin ama aldiginiz kisim. Sonra arkadan örün onu, sekil alan bir saciniz varsa uclarini bukle yapin. Saciniz yeterince uzunsa sütcü kiz örgüsü de harika. :128: Milkmaid braids yazin google a yapimiyla ilgili videolar cikar karsiniza. Asagiya bir kac resim koyuyorum o modelleri de deneyebilirsiniz. :8:

izmir'in en başarılı anadolu lisesinden mezunum ve biz okula bırakın gömlek fln giymeyi etek bile giymezdik, gri pantolonla giderdik. üstüne de bi kazak.. saçlarım salık (zaten düz olduğundan fönlü diyelim hadi biz ona) siyah göz kalemim fondotenim göz altıma hafif bi kalem nivea dudak koruyucum ojelerim ve çok da başarılıydım. şuan tıp fakültesinde okuyorum ve hala böyleyim. böyle olan biçok arkadaşım da var. kadınlar kendini güzel ve özel hissettikçe başarılı olmak için daha şevkli olurlar. özel hayatı olmadan suratına aynaya bakmadan evden çıkıp gelenler illa başarılı olacak diye bir şey yok. kızlarımızı baski altına alarak ileriye gidemeyiz. bi ülkenin gelişmişlik seviyesine bakmak istiyorsanız kadınların ne kadar rahat hissettiklerine bakın. içinden gelmeyen makyajını yapmaz, ama makyajını yapmak saçını taramak içinden gelirken sırf farklı anılırım diye kendini kısıtlayan bir bayan bu hayatta başarılı olamaz. şimdiki gençlere önerim yanlış ürünler kullanmadan kaliteli ürünlerle genç kız imajını bozmadan içinden gelenleri yapmaları.

Back