• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri okul için saç modeli önerileriniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ben geçen yıl hep balık sırtı örerdim sımsıkı yanlardan hafif cıkarır perçemim falan öyle olurdu okuldan sonra açardım dalgalı olurdu o zamanda öyle kullanırdım =)

gençler öğretmenim ve size hak veriyorum.. öğrenci olmak demek paspal paspal dolaşmak zorunda olmak demek değil. elbette Türkiyemizin çok çalışan, çok düşünen insanlara ihtiyacı var, ama kaç yaşında olursa olsun bir bayanın 5dk. saçına da özen göstermesi gerekli.. lisede olup saçında her tür paraziti yetiştirip erkeklerle kovalamaca oynayan kızlar da var.. arkadaşlarımız temiz insanlarbüyük ihtimalle, okula giderkenki monotonluktan sıkılıp saçlarına küçük değişimler için fikir istemişler ki bu hiç de kötü birşey değil bence.. bakımlı bir bayan ister mühendis ister oktor ister avukat ne biliyim her ne olursa olsun ciddiye alınmıyor, ya güzelliğini kullanarak ya da tesadüfen buralara gelmiştir gözüyle bakılıyor. bu anlayışın Türkiyemizin modern insanları tarafından yıkılması gerektiği görüşündeyim. neyse bu muhabbet daha çok uzar en güzeli ben tavsiyemi sunayım.. benim geçen yıl 8. sınıftaki öğrencilerim de çok güzel at kuyruğu modelleri yaparlardı.. ya alnın hemen üstünü hafif kabartıp tokalayarak sıkı şekilde toplarlardı.
271586.jpg
bazen iki tafafı balık sırtı şeklinde yarım örüp öyle at kuyruğu yaparlardı.. hem derli toplu, öğrenciye yakışır, hem bakımlı güzel bayana yakışır oluyordu..

ben öyLe bi Lisede okudum kii... saçLarımızı sımsıkı toplayıp sonra örmek zorundaydık:( ya da kısacık kestirmek... yok bağlanmıyo, örüLmüyo anLamazLardı... perçem fLn yasaktı... öLeee gttik geLdik 4 sene waLLa:))

valla bizim lisede müdür yardımcısı makaraydı saçları salık gel gelebiliyosan bende kısacık yaptım sürdüm joleyi ohh en rahatı oydu valla eğer uzunsa topla yukardan oldu bitti yada benim gibi kestir kısacık başka çare arama -tatlicadiarzu-[/Q

ben ortaokulda saçımı kısacık kestirmiştim:oklava: çok iğrenç olmuştum hiç yakışmamşdı mafoldumben bizim okulda bide jöle falan da istemiyolardı o yüzden halim berbat gözüküyodu:( o günden beri hiç o kadar kısa kestirmedim :nazar:

ilköğretim lise öğrencilerinin fönlenip bilmem ne yapıp sabah sabah kalem falan çekip okula gtmelerini hiç hoş bulmuyorum...ben üniversiteye başladığımda çok değil yani 5 sene önce yani yıl 2004 gözüme siyah kalem sürüyordum ve babam ki modern bir aileyizdir ve babam bence sürme kızım dedi ve sildim...şimdi anlamadığım bu aileler görmüyorlar mı çocuklarını okula giderken..vala benim çocuğum fönlenip gidicek okula kapıdan çıkarken saçından tutup içeri doğru çekerim düğünemi gidiyorsun diye...benim üni de 5. senem ben bile saçımı at kuyruğu yapıp gidiyorum....işte böyle millet daha ilkokuldan güzellik süs peşine sevgili peşine düştüğü için bir yığın başarısız dünyadan bi haber dğnyayı makyaj malzemelerinden ve erkeklerden ibaret sanan boş bir kızlar ordusu yetişiyor...yeni nesil için üzücü bir durum üzülüyorum ve acıyorum onlara...

bizim okuldaki kızların okulun kapısından sonra girdikleri ilk yar tualet oluyo gözlere kalemleri çekiyolar eteklerin belini kıvırıyolar saçlarında dagıtıp acayip tokalar takıyolar cıkısta tekrar derlenip toplanıyolar valla yakta uyutuyolar ailelerini sanki güzellik yarışmasındalar kendileri gibi olmayanlarıda ezik diye adlandırıyolar bilmiyorum ya ben lise 3 ögrencisiyim ama saçımı saldıgımı gömleğimi pantolonumdan çıkardıgımı yada süveterimi giyip biyemi takmadıgımı hatırlamam yanı yapmasam sanki bütün hocalar bana bakıyo gibi gelir bana:ecrin_bebek:

başarı ile güzelliğin uzaktan yakından alakası yoktur.saçını yapıp fönleyip okula giden kız başarısız olur diyenleri kınıyorum.tamam eteklerin kıvırılması yada ağır modellerin yapılması hoş durmuyor ama güzel ve sade görünebilecek herşeyi severim.

başarılı olmak insanın beyni ile alakalıdır saçı ile değil.akıllı olan insan her zaman başarılı olur.öğrenci dediğin...diyerek başlayan cümleleri geri kafalılık olarak nitelendiriyorum.

bu topic genç kızların birbirine önereceği saç modelleri için açılmış öğrenci nasıl olunur konusu değil bu.lütfen konuyu saptırmadan devam edelim.yasakkelime

ben lise bire yeni gctm en çöm benim ! benm saclar belime yakın olduğu için at kuruğu yapıorm e tai düzleştiriorm önüme doğru atıyorum göğüs altıma gelio cok qüzeL gözüküyo opuyorumnanaktan

bence bır kızın hele okul çağındakı bir kız için saç çok onmelı bısıdır hele cok da sosyalsenız bu kaçınılmaz sonuçta bı kere genc olucaz bence her gun degişik modeller yapın toplayın sprey sıkın .

kızlar bazı okullarda hala spor ayakkabı yasağı, uzun tırnak yasağı gibi yasaklar sürüyodur eminim. tabi saç modellerine de ambargo konmuştur kesin, açık bırakmak yasaktır herhalde. o zaman, at kuyruğu yapılabilecek uzunlukta saçınız varsa krepeli at kuyruğu yapın. kahkülünüz olsun veya olmasın, hafif bi krepeyle çok hoş gösterebilirsiniz at kuyruğunuzu. kimse de saçınıza laf söyleyemez böylece. tokanın üzerinden de bi tutam saçı dolayıp tokayı gizleyin, alın size kuaförden çıkmış gibi saç.
Mesela

22772883.jpg

271586.jpg

Orta uzunlukta saçlar için modeller ve yapımları(video) konusundan bakabilirsin güzl modeller var ama beautychoice.com da
Angelina Jolie Inspired Hair Style var o okula daha uygun resim ekleyecektm de yapamadım yaaa yeniim de:)

Son düzenleme:
Lisedeyken benim saçlarım her zaman böyle olurdu.(saçlarım düz) Üzerimde süeter olduğuna bakmayın, genelde turuncu polarımı giyerdim. kaydirigubbakcemile3 Bi kere disipline bile gidicektim az kalsın :kedi:
Gel gör ki marmara hukuk u kazandım(ilk seferde) ve şuan son yılım. Güzel ve bakımlı olan başarılı olmaz genellemesi saçmalığın daniskası..!! Bizim anfide aynı barbie bebeğe benzeyen saçını her gün yapan full makyajla dolaşan ve tek dersinden bile büt.e kalmamış bi arkadaşım var... Tabi sevgilisi olan ona daha fazla vakit ayırmaya çalıştığı için derslerine ağırlık veremez, doğru genelleme bu bence.. sengözlerimebaksanab

Bu fotolarla o tartışmaya son noktayı koyuorum.. Saçlar açık olunca da süper oluo kızlar :lepi:

Eklentiler

• $Bendeniz.JPEG
    $Bendeniz.JPEG
    7,1 KB · Görüntüleme: 113
  • $inekmiacaba.jpg
    $inekmiacaba.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 62
kızLar ßen lise 2 öqrencisiyim 1 yıL içinde çok şey öqrendm meseLa ilköqretimde tam ßir inek oLduqumu ya da taßiri caizLe ezik oLduqumu ama tanıdıqım insanLar baa lise hayatının nasıLolduqunu yani qenç hayatının nasıLoldqunun öqrettiler we ßu sene tatiLde kendimi deqerLendirdim we yeni stil çizdm ßu arada ßnm ailem aynı ßüyük kişililerin düşündüqü qibi öqrenci şöLe olmalı ßöLe yabmalı düşüncesinde ama öqrenci de ßi insan qüzel qörünmek istio ßnm amacım hem yaşıtlarımın hem de ßüyüklerin terazisinde ortayı ßulmak ßnce de makyaj irenç duruo ama saç modeLLeri için size şunu söLim her kızın saçı farkLı etrafınızdakiLere de sorarak size hanqi modeLLerin yakıştıqını kendiniz ßulmalısınız çnkü ßazısına ßalıksırtı süßer olur ama ßazısında irenç durur ßnm perçemLerim war we saçımı herqün düzleştirioum bu sene perçemlerimi de şekil yabdım we süßer oldu herkes ßu kız ne deişmiş dio ama ßüyükLer bakınca ne dicek eteqim normal sewiye dizin ßiraz üstü qömlek dar deil geniş biLe saç açık makyaj yok dersler qeçen sene hiç çalışmadıqım haLde takdiri 0.25 puanla kaçırdım bzm okulda da saçı topLayın diolar ama öqretmen olunca saç qüzel ßiçimde topLu qittiqi an direk toka elimizde saç açık ßişeyini unutup sınıfa qirse yanlış yerdemiyim dicek xD ama yorumlarda qüzel modeLLer oLarak qüzel şeyLer war meseLa krepli toplama şekilleri çok qüzel ama dediqim qibi boş zamanınızda kendiniz saçınız için bişe düşünmelisiniz :jeyyar:

Back