- Konu Sahibi sivaslxix_cadxix
ayy süper topic yaa =) bende lise 3 öğrencısıyım.. Kızlar ben bilgisayarıma indirmiştim okul için olanları.. Acemi cadıdaki ayşegül ve tugçe saç mdoellerine falan bakmıstım.. =) istersenız upload edebilirm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızLar ßen lise 2 öqrencisiyim 1 yıL içinde çok şey öqrendm meseLa ilköqretimde tam ßir inek oLduqumu ya da taßiri caizLe ezik oLduqumu ama tanıdıqım insanLar baa lise hayatının nasıLolduqunu yani qenç hayatının nasıLoldqunun öqrettiler we ßu sene tatiLde kendimi deqerLendirdim we yeni stil çizdm ßu arada ßnm ailem aynı ßüyük kişililerin düşündüqü qibi öqrenci şöLe olmalı ßöLe yabmalı düşüncesinde ama öqrenci de ßi insan qüzel qörünmek istio ßnm amacım hem yaşıtlarımın hem de ßüyüklerin terazisinde ortayı ßulmak ßnce de makyaj irenç duruo ama saç modeLLeri için size şunu söLim her kızın saçı farkLı etrafınızdakiLere de sorarak size hanqi modeLLerin yakıştıqını kendiniz ßulmalısınız çnkü ßazısına ßalıksırtı süßer olur ama ßazısında irenç durur ßnm perçemLerim war we saçımı herqün düzleştirioum bu sene perçemlerimi de şekil yabdım we süßer oldu herkes ßu kız ne deişmiş dio ama ßüyükLer bakınca ne dicek eteqim normal sewiye dizin ßiraz üstü qömlek dar deil geniş biLe saç açık makyaj yok dersler qeçen sene hiç çalışmadıqım haLde takdiri 0.25 puanla kaçırdım bzm okulda da saçı topLayın diolar ama öqretmen olunca saç qüzel ßiçimde topLu qittiqi an direk toka elimizde saç açık ßişeyini unutup sınıfa qirse yanlış yerdemiyim dicek xD ama yorumlarda qüzel modeLLer oLarak qüzel şeyLer war meseLa krepli toplama şekilleri çok qüzel ama dediqim qibi boş zamanınızda kendiniz saçınız için bişe düşünmelisiniz :jeyyar:
ilköğretim lise öğrencilerinin fönlenip bilmem ne yapıp sabah sabah kalem falan çekip okula gtmelerini hiç hoş bulmuyorum...ben üniversiteye başladığımda çok değil yani 5 sene önce yani yıl 2004 gözüme siyah kalem sürüyordum ve babam ki modern bir aileyizdir ve babam bence sürme kızım dedi ve sildim...şimdi anlamadığım bu aileler görmüyorlar mı çocuklarını okula giderken..vala benim çocuğum fönlenip gidicek okula kapıdan çıkarken saçından tutup içeri doğru çekerim düğünemi gidiyorsun diye...benim üni de 5. senem ben bile saçımı at kuyruğu yapıp gidiyorum....işte böyle millet daha ilkokuldan güzellik süs peşine sevgili peşine düştüğü için bir yığın başarısız dünyadan bi haber dğnyayı makyaj malzemelerinden ve erkeklerden ibaret sanan boş bir kızlar ordusu yetişiyor...yeni nesil için üzücü bir durum üzülüyorum ve acıyorum onlara...
çok dogru söylüyorsunuz bende 8 e gidiyorum ama düşünükü o yaşta makyaj yapıyolar okuldakilerin hepsi saçlarını pasaklı gibi salıyolar sanki defileye çıkacaklar ama böyleleri kazanıyorya bnm çok sinirim bozuluoyr örnek olarak bizim sınıftaki 2 kız eteklerini o kadar kaldrıyolarki etek demeye bin şahit saçlarınıda pasaklı gibi salıyolar bir göz kalemi çekiyorlar o kadar kalınki anlatamam yok ruj yok allık anlamıyorum ne kadar özentiler neyseki ben öyle değilim onlar gibi birşey olmayacgım ben ... mimar olacagım derslerime bakıyorum saçlarıma yada allık parasıymış bilmem ne bilmem nee sen sen ol böyle şeyler yapma ama tabi sen benden büyüksün ne diyeyim klava:klava: o kızlar kim bilir ne olacak doğrusu o kızlar bir değil okulun bütün kızları nredeyse ben sekizimya 6/7 lerde 8 ler gibi allahım yardım et onların anne babalarına CADIARZU:1no2::1no2:CADIARZUfisfisfisfisfisfis