- 26 Nisan 2011
- 170
- 0
-
- Konu Sahibi Melegimbenim
once ınanamadım sonra bı daha okudum
26 yas baba olmak ıcın geç kalıyor ,dıyorsun dımı
bence erken bıle
bence hemen bebek yapma okulunu bitir önce hem esının yası cok buyuk degıl kı neden dert oldu bu kadar
sımdı genelde 30 yasında evlenıyor erkekler..
yok zaten heme bebek yapmicam bende 22 yasinda erken diye düsünüyorum yani ne bilim hayirlisi artik , yani dert olmadida bi soriyim dedim haklisin yorumun icin tsklerr
tabiki haklisin cok haklisin:) allahin izniyle nasip eder insallah hayirlisi olsun:) yorumun icin tsklr22 veya 25 yas dememiz mümkün degil, cünkü bebek istedigi zaman gelmeyebiliyor:97:
o yüzden nasip kismet, hayirlisi olur insallah :44:
Bebek sahibi olmak için 29 yaş çok geç bi yaş değil hatta erken bi erkek için..Millet kaç yaşında baba oluyo..Erkek arkadaşınz yaş kompleksine mi girdi acaba hani bazıları olur ya çocuğum bana dede mi dicek modu..Hayırlısı olsun
bende yorumun anlamadim ama tsklerhayata karşı kronometre filan mı tutuyonus siz???ben annamadım olayı...:26:
ben 20 yaşımda evlendim ama 24ümde anne olabildim bence bunları hiiç kafana takma o bebiş zati rabbim istediği zaman gelir sen bunlara takılma hayatını akışına bırak okulla evlilik niye olmasın ki bunları yürütebilen nice insanlar var sen neden yürütmeysinn ... ve hatta bence daha iyi bile olur insan doğru insanı bulduğunda evlenmeli bence beraber yürünmeli hayatta elele sana başarılar rabbim yardımcın olsun
arkadaşım,evlilik söz ve nişan hayatı gibi değil ki!inşallah çok mutlu olursunuz,inşallah sevginiz daim olur.ancak iki farklı insan,iki farklı karakter bir araya gelecek ve bir evde yaşamayı öğrenecek.sizin kendi alışkanlıklarınız var nişanlınızın kendi alışkanlıkları.siz önce bunları bir dengeye oturtmalısınız ki evde istenilen ve beklenilen ortam oluşsun.önce birbirinizi tanıyın,gezin tozun,evliliğin tadını çıkarın.bu ortamı bir daha yakalayamayacaksınız.bebek geldikten sonra,bir daha o üniversiteye başladığında başbaşa kalacaksınız.bende yorumun anlamadim ama tskler
arkadaşım,evlilik söz ve nişan hayatı gibi değil ki!inşallah çok mutlu olursunuz,inşallah sevginiz daim olur.ancak iki farklı insan,iki farklı karakter bir araya gelecek ve bir evde yaşamayı öğrenecek.sizin kendi alışkanlıklarınız var nişanlınızın kendi alışkanlıkları.siz önce bunları bir dengeye oturtmalısınız ki evde istenilen ve beklenilen ortam oluşsun.önce birbirinizi tanıyın,gezin tozun,evliliğin tadını çıkarın.bu ortamı bir daha yakalayamayacaksınız.bebek geldikten sonra,bir daha o üniversiteye başladığında başbaşa kalacaksınız.
hayat hep tasarı ve planla geçmez,en azından bu hususta.bazen bir takım olayları akışına bırakmak daha sağlıklı olur...bu açıdan yaş ve hesap kitap doğru değil.sırf nişanlınız bunalıma girecek diye de bebek planlanmaz.sizin hazır olmanız önemli,nişanlınızın değil.