Okul biter mi?

Merhaba ablalarim kardeslerim,
Universite de okuyorum alttan derslerim var. internette bir yazi okudum 2 yillik universite maksimum 4 yil 4 yillik bolum 6 yil 5 yillik bolum 8 yil 6 yillik bolumü 9 senede bitirmek gerekiyormus. Bana taninan maksimum sure zarfinda bitiremezsem okuldan mi atilirim?
9 senede 1 üni bitirmeye calisacagina bence tez elden bir ise girip tecrube ve para kazanmaya basla derim.

Sen cok gittin herhalde benide kendinle karistiriyosun

Iyi de okulu bitiremeyen sizsiniz.
Demek ki sizde sıkıntı var.

Insan ilişkileriniz çok zayıf bu şekilde zaten doktor olsanız da aile hekimliginizde hasta kalmaz,acil de başlasanız hiç tasvip etmiyorum ama bir hasta yakını sizi darp edebilir.(okulu bitirmekte zorlanacaginiz için TUS ihtimalini düşünüp yazmadım bile)

Bi sakin olun,germeyin kendinizi de bulunduğunuz ortamı da

Iyi de okulu bitiremeyen sizsiniz.
Demek ki sizde sıkıntı var.

Insan ilişkileriniz çok zayıf bu şekilde zaten doktor olsanız da aile hekimliginizde hasta kalmaz,acil de başlasanız hiç tasvip etmiyorum ama bir hasta yakını sizi darp edebilir.(okulu bitirmekte zorlanacaginiz için TUS ihtimalini düşünüp yazmadım bile)

Bi sakin olun,germeyin kendinizi de bulunduğunuz ortamı da
Okulu bitiremeyen insanlar ahlaksizlik mi yapiyorlar? Bunu mu demek istiyordunuz? Kendinize yakistiracaginiz seyleri bana yakistirin Ben sakinim. Geri kalanlar icin muhtemelen cok da bilgi sahibi bir insan degilsiniz fikir sahibi de olamayin yazmayin en iyisi daha fazla

Okulum uzamisti, Mezun olayim diye 1 dönemde 12 ders gecmistim muhendislik dersleri.🙏 cok sukur ki o gunler cok geride kaldi, kabus gibiydi.. hic vazgecme yeterki, yogunlasmak onemli.

Okulum uzamisti, Mezun olayim diye 1 dönemde 12 ders gecmistim muhendislik dersleri.🙏 cok sukur ki o gunler cok geride kaldi, kabus gibiydi.. hic vazgecme yeterki, yogunlasmak onemli.
Cok tesekkur ederim insani yorumunuz icin allah razi olsun. Yuzume karsi agzini acamayacak insanlar burdan alakali alakasiz saldiriyorlar

Okulu bitiremeyen insanlar ahlaksizlik mi yapiyorlar? Bunu mu demek istiyordunuz? Kendinize yakistiracaginiz seyleri bana yakistirin Ben sakinim. Geri kalanlar icin muhtemelen cok da bilgi sahibi bir insan degilsiniz fikir sahibi de olamayin yazmayin en iyisi daha fazla

Sen tıp okuduğuna emin misin ? Okuduğunu anlayamıyor musun ? Benim cümlemin neresinde ahlak/ahlaksızlık geçiyor?

Bilinçaltın ahlaksızlık kelimesiyle o kadar özdeşlik kurmuşsa demek ki her cümleyi ona yoruyorsun sanirim. Baska bir üyeye de yaptın bu algıyı çünkü.

Forumda hangi konuya yorum yapılıp yapılmayacağı sizi ilgilendirmez. Beğenmiyorsanız okumazsınız olur biter. Ben istediğim yere yazar,istediğim konuyu yorumlarım.

Ilaveten bu kadar az algılama seviyesiyle sizin okulunuz bitmez. Uzatmaniz cok normal

Back
X