Okuduunuz en romantik kitap?

Mmm ..
Ilgın Olut - Neva
Halid Ziya Uşaklıgil - Aşk-ı Memnu
Kürşat Başar - Başucumdaki Müzik
Orhan Pamuk - Mssumiyet Müzesi
Orhan Kemal - Hanımın Çiftliği
Duygu Asena - Aşk Gidiyorum Demez .. vs.

Son düzenleme:
Samantha James - Ay işığı altında aşk. İlk defa bir kitabi bu kadar soluksuz okudum. Harika bir aşk kitabı Tavsiye ediyorum zemuszemus

ben de merak ettim bakayım dedim ama bulamadım cnm ay ışığı altında aşk diye bir kitap

Reşat Nuri Günrekin-ÇALIKUŞU
ıpek Çalışlar-Latife Hanım

ikisini soluksuz okduum çok güzl tavsiye ederim

ben Alacakaranlık serisi diyorum... özellikle ikinci kitaptaki ayrılık bölümü çok iç acıtıcıydı...

Judith McNaught - Cennet. Harika bir aşk romanı

judith in bütün kitapları mükemmeldir bnm favorim düşler krallığı okumadığım romanı yoktur ve romantik kitap arayışında olanları tatmin eden bir yazardır zaten bir kere okuyunca hiçbir ktapta judith in tadını bulamıyorsunuz

Romantik kelimesi uygun olur mu bilmiyorum ama bugüne kadar aşkla ilgili okuduğum en güzel kitap Arundhati Roy / "Küçük Şeylerin Tanrısı" romanıydı..Öyle aşk romanlarının çoğundaki gibi aptal aşk romanlarından değil, tam anlamıyla damardan aşkı anlatan bir roman.Hatta o kadar sevdim ki birkaç kez okudum.."Selvi Boylum Al Yazmalım" tarzında damardan bir aşk hikayesi...Ayrıca ilgilenenlere söyleyeyim bu roman edebiyat dünyasının Nobel'den sonrki en önemli ödüllerinden biri olan Booker Ödülü'nün de sahibidir alkisalkisalkis Tavsiye ederim pişman olmazsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…