• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okuduunuz en romantik kitap?

Judith McNaught kitaplarının hepsi diyebilirim.
ama özellikle "düşler krallığı, içinde aşk saklı ve sen gelmeden önce" den oluşan seri kesinlikle okunmalı diye düşünüyorum.opuyorumnanaktan

canım bende kesinlikle judith mcnaught diyorum romantik kitap konusunda benim favorim "düşler krallığı" tavsiye ederim muhakkak okuyun seni senin yazdıklarına ek "seni beklerken" var o da çok güzeldi
ayrıca julie garwood "gelin"
julia quinn "şahane bir kadının gizli günlüğü" ve "yüreğe söz geçmiyor"
aklıma gelenler bunlarrr

canım bende kesinlikle judith mcnaught diyorum romantik kitap konusunda benim favorim "düşler krallığı" tavsiye ederim muhakkak okuyun seni senin yazdıklarına ek "seni beklerken" var o da çok güzeldi
ayrıca julie garwood "gelin"
julia quinn "şahane bir kadının gizli günlüğü" ve "yüreğe söz geçmiyor"
aklıma gelenler bunlarrr

Judith mcnaught kitaplarının 2 kitabını okumadım sanırım sadece ama onları da en kısa sürede okumayı planlıyorum zaten o kadar güzel ki hemen bitiyor. Seni beklerken i de okudum ama düşler krallığı serisi kesinlikle mükemmel okuyanlar pişman olmazlar diye düşünüyorum.kaydirigubbakcemile5

Judith McNaught kitaplarının hepsi diyebilirim.
ama özellikle "düşler krallığı, içinde aşk saklı ve sen gelmeden önce" den oluşan seri kesinlikle okunmalı diye düşünüyorum.opuyorumnanaktan

Aşk romanları galiba CADIARZU
Peki ne tarz oldugunu söleyebilirmisin?
Canan Tan ın pirayesini çok met etmişlerdi ama okurken yada okuduktan sonra öle büyük bi aşk görmedim ben sanki pirayenin aşktan haberi yoktu ben öle hissettim kaydirigubbakcemile3 ayrıca çok basit bi kalemi var okurken düşüncek bişi yok boş bi kitap gibi geldi bana -tatlicadiarzu-

Judith mcnaught kitaplarının 2 kitabını okumadım sanırım sadece ama onları da en kısa sürede okumayı planlıyorum zaten o kadar güzel ki hemen bitiyor. Seni beklerken i de okudum ama düşler krallığı serisi kesinlikle mükemmel okuyanlar pişman olmazlar diye düşünüyorum.kaydirigubbakcemile5

bende sadece gece fısıltılarını okumadım sen onu okudunmu düşler krallığı serisini okuduktan sonra dönem kitabı değil ya gece fısıltıları okumak içimden gelmiyo ama gerçekten o kadar güzel ki kitapları romantik kitap chic-lit okumam diyen insan bile kendini kaptırıyor bence pişman olmazsınız

herkese çook tşkkrler not aldım kitapları bakcam kitapçıya gttiimdea.s. ama başka varsada yazın hem diğer arkdşlarda görsün hem yararlanalım

bende sadece gece fısıltılarını okumadım sen onu okudunmu düşler krallığı serisini okuduktan sonra dönem kitabı değil ya gece fısıltıları okumak içimden gelmiyo ama gerçekten o kadar güzel ki kitapları romantik kitap chic-lit okumam diyen insan bile kendini kaptırıyor bence pişman olmazsınız

Gece fısıltılarını okumadım. Ben de öncelikle tarihi olanları okudum sonra cennete başladım ama kuzenin o sırada sonsuza kadar ı aldı cenneti okumayı bıraktım. Ben kitapları çok üst üste okuyorum hepsi birbirine karışıyor:) o yüzden şuanda ara verdim aslında okumak istediğim kitaplar var ama kuzenim el koydu ben okucam diye :)

Aşk romanları galiba CADIARZU
Peki ne tarz oldugunu söleyebilirmisin?
Canan Tan ın pirayesini çok met etmişlerdi ama okurken yada okuduktan sonra öle büyük bi aşk görmedim ben sanki pirayenin aşktan haberi yoktu ben öle hissettim kaydirigubbakcemile3 ayrıca çok basit bi kalemi var okurken düşüncek bişi yok boş bi kitap gibi geldi bana -tatlicadiarzu-

Karakterler arasındaki aşkı kesinlikle hissediyorsunuz. Okumanızı tavsiye ederim bence pişman olmazsınız. Buraya yazarken bile aklıma geldikçe duygulanıyorum içimden tekrar okumak geliyor.opuyorumnanaktan

Karakterler arasındaki aşkı kesinlikle hissediyorsunuz. Okumanızı tavsiye ederim bence pişman olmazsınız. Buraya yazarken bile aklıma geldikçe duygulanıyorum içimden tekrar okumak geliyor.opuyorumnanaktan
Kesinlikle okucam kaydirigubbakcemile5 dışarı çıktıgımda ilk işim bu kitabı almak olucak vereliniortak

Kesinlikle okucam kaydirigubbakcemile5 dışarı çıktıgımda ilk işim bu kitabı almak olucak vereliniortak

içinde aşk saklı yazarın yazdığı ilk kitap ama sonra oradaki karakterin büyük büyük dedesinin hikayesini anlatmaya karar verip düşler kralllığını yazmış.
önce düşler krallığını okumanızı tavsiye ederim.kaydirigubbakcemile5

içinde aşk saklı yazarın yazdığı ilk kitap ama sonra oradaki karakterin büyük büyük dedesinin hikayesini anlatmaya karar verip düşler kralllığını yazmış.
önce düşler krallığını okumanızı tavsiye ederim.kaydirigubbakcemile5

Ben sizin yazdıgınız sırayla not aldım zaten kaydirigubbakcemile5 o sizin sıralamaya göre okucam a.s.

bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine okuduğum ve beni çok etkileyen,şiddetle de tavsiye edebiliceğim kitap gerçek bir aşk öyküsünü anlatan '' Rüyhan Duralı - SEVGıLıYE... ''

aşk ve gurur nasıl acaba filmini izledmde o kafiyeli şiiirli konuşmalar beni baymşdı şahsen her cümleyi kafiyeli söölüolar artık sie, adam gbi konuşun demek geldi içimden

Kürşat Başar'ın Başucumda Müzik adlı kitabını tavsiye ederim arkadaşım
Ben çok etkilenmiştim, yasak bir aşkı anlatıyor ama öyle güzel bir anlatımı var ki sanki bir diziyi takip ediyormuşum gibi bitirene kadar elimden düşmedi kitabım
Süperdi, o kadar etkilenmiştim ki o kahramanların kimler olduğunu bile araştırdım uzun bir süre aklımdan çıkmamıştı...

Maeve Binchy'nin kitaplarını da tavsiye ederim, çok başarılı hepsi...

Back
X