Okuduunuz En Korkun Roman Hangisi?

son kurban diye bi kitap vardı yazarını hatırlamıyorum ama almandı galiba.almanya da geçiyodu.öyle aşırı bi korkma durumu falan olmadı ama baya gerilmiştim okurken.
ayrıca korku için değil de içiniz sıkılsın yaşam enerjiniz tükensin istiyosanız 1984 ü okuyun.

Jean Christophe Grange Koloni,Kurtlar İmparatorluğu,Ölü Ruhlar Ormanı
Mustafa Topkara Bir Genç Kızın Dramı ( Cinlerle ilgili ürkmüştüm)
john saul Şeytanın Sağ Eli
Dostoyevski Suç ve Ceza ( Raskolnikov Baltalı Katilim orta okulda okumuştum :)))
Harlon Coben Kayıp
John Verdon Aklından Bir sayı Tut kitabını okuyorum şuanda 350lerdeyim akıcılık,heyacan hiç bi halt kazanmadı okuyanlar ne diye övüyorsa :))))

John Saul-Şeytanın sağ eli,Şeytanın labirenti
Stephen King'in çoğu romanı ürkütücüdür.
Jean Christophe Grange neredeyse bütün kitaplarını okudum .Çok harika ve ürkütücü.
Bir de Lisa Gardner'ın bi kitabını okumuştum "Kusursuz Tuzak"diye.Korkunç değil ama çok etkilenmiştim .
Bir katilin çocuğu kaçırıp tecavüz etmesi çocuğun büyünce katil olup aynı şeyleri yapması anlatılıyodu.

Grange ve King romanları

bence Dan Brown'ın kitapları da son derece korkunç, her kitabında muhakkak şu tarikat işlerine girmek zorunda, çok çok korkunç.

Son düzenleme:
Stephen King - Hayvan Mezarlığı (: Korkmuştum ben okurken.. Aşırı değil ama (:

Doğrusu benim de aklımdan hemen geçen isim hayvan mezarlığı oldu.baktım sadece ben değil birçok kişinin korkulu rüyasıymış meğer bizim hayvan mezarlığı.Ben okurken çok çok korkmuştum açıkçası.bir de daha küçüktüm,sekiz dokuz yıl önce falandı,baya baya korkmuştum yani. hele şu vendigo meselesi...offf çok korkunç :)

Son düzenleme:
Jean Christophe Grange - Siyah Kan

Korkmak değil ama aşırı derecede geriyor insanı okurken. Kurgusu ve zekasına hayran kalmıştım

Back