Okuduunuz En Korkun Roman Hangisi?

Ben çok fazla korku romanları okumam ama Kızıl nehirler di okuduklarımın arasında.

Stephen King'in Kujo'sunu okurken gerildiğim kadar hiçbir kitapta gerilmemiştim.

40 derece sıcakta ve canavara dönüşen bir köpeğin tehdidi yüzünden ufacık bir çocukla günlerce bir arabada mahsur kalmak nasıl bir duygu... resmen yaşamıştım...çok fenaydı çok.

Gleen Meade-Şeytanın Müridi.Çok fazla korku ve gerilim kitabı okudum ama aralarında en beğendiğim kitaplar Tess'in Cerrah ve Grange'n Siyah Kanı'dır fikiri olsun diye yazdm.Bir de gerilim/korku türü kitapları gece okuması hatta spot ışıkta okuması çok daha zevklieyvahedigeldismile

orkun uçar-zifir
sadece ilk sayfalarında çok tırsmıştım gerisi o kadar da korkunç değil bi arkadasım okuyamamıştı gerisini
stephan king -hayvan mezarlığı
küçüktüm ve çok korkmuştum aynı şekilde kadife kutudaki hayalet yazarını hatırlamıyorum ama yine küçüktüm ve çok çabuk etkilenmiştim

Stephen King'in Kujo'sunu okurken gerildiğim kadar hiçbir kitapta gerilmemiştim.

40 derece sıcakta ve canavara dönüşen bir köpeğin tehdidi yüzünden ufacık bir çocukla günlerce bir arabada mahsur kalmak nasıl bir duygu... resmen yaşamıştım...çok fenaydı çok.

Yıllar önce filmini seyretmiştim kujonun çok gerilimli bir filimdi..

Yazarını hatırlamıyorum ama cerrah diye bir kitap okumuştum çok ürkütücü bir kitaptı kadınların rahmini alan işkence eden tıp öğrencisi seri katilin hikayesiydi

severim korku gerilim türünü..
stephan kıng in bir çok kitabından etkilenmişimdir...
kan çanağı diye bir kitap okumuşdum çok uzun zaman önce yazarını hatırlayamıyorum
oda güzeldi..
ayrıca gerilim türünde de agatha christe de iyidir..

H.P.Lovecraft'a bayılırım. Mitos Öyküleri, Cthulhu'nun Çağrısı, Picman'ın Modeli vs... gibi bir çok hikayesi tüylerimi diken diken etmiştir.

Tess Gerritsen'in pek çok kitabı hem korkutmayı hemde gerilmeyi sağlıyor..
Cerrah,Çırak,Günahkar,Kan Gölü,Kemik Bahçesi...

kıyamet çiçekleri eyvahedigeldismile
ay çok korkunçtu küçüktüm o zaman bırakmak zorunda kalmıştım

Korkunç değilde,böyle her yanınızdan kuşatılmış hissetmek istiyorsanız(ki sonunda korku da var) kesinlikle, George Orwell-1984. 1948 yılında yazılmış(48-84 bir tesadüf değil zaten) ve 1984 yılındaki dünya tasvir edilmiştir.Bazı konularda günümüz dünyasına bile uyuyor.Hatta bu dönem için, günümüz Türkiye'sine uyduğunu söyleyen çok kişi var.3 sloganı var;
-Savaş Barıştır
-Özgürlük Köleliktir
-Bilgisizlik Kuvvettir

Son düzenleme:
Korkunç değilde,böyle her yanınızdan kuşatılmış hissetmek istiyorsanız(ki sonunda korku da var) kesinlikle, George Orwell-1984. 1948 yılında yazılmış(48-84 bir tesadüf değil zaten) ve 1984 yılındaki dünya tasvir edilmiştir.Bazı konularda günümüz dünyasına bile uyuyor.Hatta bu dönem için günümüz Türkiye'sine uyduğunu söyleyen çok kişi var.3 sloganı var;
-Savaş Barıştır
-Özgürlük Köleliktir
-Bilgisizlik Kuvvettir

Agatha Cristie'nin birçok kitabını okudum ama ,10 küçük zenci dışında pek beğenmedim..
sizin korkunç diyebileceğiniz bir kitap var mı?

Korkmak için Agatha Christie yanlış adres
Christie kitapları polisiye-cinayet-dedektif romanları

Stephen King'in Karanlık Öyküler adlı kitabında Kuzeye Giden Yol Virüsü adlı hikaye beni çok etkilemişti
Sonlarında o adamın/hayaletin merdivenleri yavaş yavaş çıkışı ve kurbanına ulaşması bölümünde çok gerilmiştim
Filmi de var bu hikayenin ama kitabı kadar etkileyici değil
Aynı kitapta 2007 yapımı 1408 adlı filmin hikayesi de var
Filminde çok uzatıp saçma ayrıntılar eklemişler ama kitaptaki ana hikaye muhteşem
Kısacası o kitabı bütünüyle önerebilirim

Yine Stephen King'den Ruhlar Dükkanı,O,Hayvan Mezarlığı güzeldir

korkmak istiyorsanız tess gerritsen okumalısınız :34::34:

bütün kitaplarını okumaya çalışırım.kadının zekasına ustalığına hayranım :) en beğendiğim kitabı ise cerrah

Back