• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okuduunuz En Gzel Ak Roman

alacakaranlık serisi.seriyi bitirdikten sonra gece pencereyi açık bıraksamda edward gelip beni öpse bana uyuyuncaya kadar ninni söylese......vb.şeyler insanın aklından geçiyor.bellayı acayip kıskandım :)

alacakaranlık serisi.seriyi bitirdikten sonra gece pencereyi açık bıraksamda edward gelip beni öpse bana uyuyuncaya kadar ninni söylese......vb.şeyler insanın aklından geçiyor.bellayı acayip kıskandım :)

banada oldu yaaayerimsenibenama bn edward ı bklemdm o ayrı :smiley-cool:
ama en çok en son yürekler ölür etkilemişti bni

Son düzenleme:
[COLOR="RoyalBlue"]Arkadaşlar judith mcnaught un kitaplarını çok merak ediyorum ama onun kitapları seri mi yksa her biri ayrı mı tam anlayamadım.. okuyan varsa bana yardımcı olabilir mi bende okumak istiyorummmmmmm :)[/COLOR]

Aşk romanlarına ilgi duymamakla birlikte Paulo Coelho'nun "Piedra Irmağının Kıyısında Oturdum Ağladım" ( salt aşk romanı olmasa da içindeki aşk bambaşkaydı ) etkilendiğim bir eserdi.

[COLOR="RoyalBlue"]Arkadaşlar judith mcnaught un kitaplarını çok merak ediyorum ama onun kitapları seri mi yksa her biri ayrı mı tam anlayamadım.. okuyan varsa bana yardımcı olabilir mi bende okumak istiyorummmmmmm :)[/COLOR]

hayır cnm seri deil, herbiri ayrı başlıbaşına hepside çok güzel okulamalsn mutlaka..

kesinlikle sana katılıyorum cnm Judith McNaught aşk romanlarının kraliçelerinden biri..

İçinde Aşk Saklı
Seni Beklerken
Cennet
Aldıgım Her Nefeste..

hepsi birbirinden güzeller..

Sonuna kadar katılıyorum ben özellikle Judith'in "Sonsuza Kadar"ı çok beğenmiştim , tasvirleri ile kesinlikle insanı o zamana ve olaya sürüklüyor...

ayrica Nicholas Sparks'ın "Aşka İnanınca "sı da çok güzeldi :jeyyar:

tavsiye ederimkaydirigubbakcemile4

Back
X