• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okuduunuz En Gzel Ak Roman

Bir Geyşanın Anıları- Filminide izlemiş olabilirsiniz ama inanın bana kitap o kadar sürükleyici ki. okurken sonunu tahmin edemiyorsunuz bile, tabi birazda gerçek bir hikaye olması da etkilendiğim diğer yönü..

Kamuran Solmaz- Kiraze

En Uzun Gece'yi çok önce almıştım ve inanın sıra onda dediğim vakit hep başka kitap aldım elime:( ama şimdi okuyacağım:))

hıc ask kıtabı okumazım bıkere okuyayım dedım oda
elıf safak ask
canan tan yuregım senı cok sevdı
ıkısıde super artık ask kıtapları okumaya basladım =))

Kesinlikle Jane Austen'in yazdığı AŞK VE GURUR adlı romanını okumanızı tavsiye ediyorum kızlar gerçekten etkileniceksiniz bu kitabı okurken..
Filmide var bulduğumda filminide izlemeyi düşünüyorum :jeyyar:

huzur sokağını birkaç kez okuyacak kadar çok sevmiştim.kürk mantolu madonna- sabahattin ali çok güzel bir aşk anlatır ve sonuyla insanı şaşırtır...
hımm bunun dışında son okuduğum kitap olan nermin bezmenin bizim gizli bahçemizden kitabında da güzel zor bir aşk en önemlisi gerçek bir aşk analtılmaktadır..
bunlar şimdilik tavsiye edebiliceklerim..akannehir

ilk aşk romanımdı..o kadar üzüldümkii aşk romanı sayfasını kapattım..uzun bir süre.çok ihtiraslı,samimi,fazlaca gururlu...bir günde bitirmiştim kitabı..RÜZGARLI BAYIR.. Emily Bronte...

rüzgarlı bayır aşk hikayesi değil resmen birbirlerine eziyet için doğmuş insanların hikayesi hiç iyi karakter yok kitapta hizmetçi bile sinir bozucu onun yerine bronte kardeşlerden jane eyreyi tavsiye ederim yakışıklı zengin bir adam çirkin ve gösterişsiz hizmetçi ama ölü
müne aşk ağlaya ağlaya öldüm okurken ve tabiki alaca karanlık serisi muhteşem bir solukta okudum 8 yıl önce bi fransız yazarının kitabını okumuştum şimdi aklıma gelmiyo ismi ama okurken kendimi kaybettim aynı anda sinirden hem üzüntüden ağladım ismi aklıma gelince yazarım

Son düzenleme:
Back
X