• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okuduunuz En Gzel Ak Roman

kurt seyt ve shura....hayatımın dönüm noktası,yaşananların gerçek olduğunu bildiğim için beni bir kez değil,bin kez etkileyen,yazarının yerinde olmak istediğim iki romandan birisi...
diğeride kürşat başar-başucumda müzik...

içinde tamamen aşk olan romanları sevemiyorum artık sıkıyor beni.dört sene önce Başucumdaki müzik-kürşat başarın kitabını okumuştum.O zaman duygulanmıştım okurken ama bir iki yıldır aşk romanı okumak içimden gelmiyor.Başladığımın devamını getiremiyorum.Pirayenin kitabını cok tavsıye eden var bide onu okumayı düşünüyorum belki aşk romanlarını yeniden sevebilirim.

ben de judith mcnaught un neredeyse tüm kitaplarını çok büyük bir keyifle okudum ama birbirine benzer kitaplar olduğu için başka yazarlara yöneldim dala sonra
mesela marc levi dört beş kitabını okudum ve en güzeller;
keşke gerçek olsa(muhteşem bir kitaptı o aşka o olaylara o zorluklara ağlaya ağlaya öldüm)

sizi tekrar görmek(keşke gerçek olsa'nın devamı niteliğinde ve sürprizlerle dolu)

sonsuzlık için 7 gün(aşk ve macera karışımı.klasik marc levi, hayali ve inanılmaz keyifli)

veeeeee turgut özakman'dan romantika...
olağanüstü rir hayal gücü bitmeyen ve ağızları açık bırakan asla bitmeyen bir aşk hikayesi.ince bir kitap bir solukta bitiyor ve insan vay be diyor.şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar

kürk mantolu madonna-sabahattin ali

bir insana duyulan aşkı,tutkuyu o kadar iyi bir şekilde betimlemiş ki onu hissetmemek imkansız.o kitabı okuduğumda o tutku, o aşk beni öyle bir sardı ki anlatamam.herkese tavsiyem mutlaka okuyun.

Aşk kitaplarının kraliçesi kesinlikle Judith Mcnaught. okuduğum kitaplarının hepsi birbirinden güzeldi. Önerebileceğim kitapları:
Sen gelmeden önce
Mutluluk
Düşler Krallığı
Aldığım her nefeste

Kürşat Başar'ın Başucumda Müzik kitabı da beni çok etkilemişti.

Son düzenleme:
Back
X