Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,
Gerçekten çok güzel bir fikir,
her sabah görüşmek ümidiyle:
Ancak büyük bir acı veya büyük bir sevinç
senin gerçeğini açığa çıkarabilir.
İşte böyle bir anda
ya güneş altında çıplak danset,
ya da çarmıhını taşı.
Şafağa ancak
gecenin yolunu izleyerek ulaşılabilir
Halil Cibran
bir hayat biliyorum ağaçları kocaman öyle ki yolu göremiyorum , gökyüzünüde dallarıyla kapatmışlar kuşların şarkısını dinliyorum bana nehirde yüzen balıkların sesini fısıldıyorlar. Yürümek ne güzel ama koşmak zor .Ağaçlar her yerde çarpmamak hemen hemen imkansız onlar olmadan çok iyi bildiğim bu bilinmişlik bir bilinmezliğe karışır .
Bilinmezliği kim sever?ben sevmem sende sevmezsin ahu gözlüm ağaçlar dostları simgeliyor ise dostsuz bu hayat ne anlam katar kime ne katar ...
Sislerin ,buğuların arasından gözüken şu ağacı görüyormusun ?En büyük ağaç o işte ve ne kadar güzel sende bu sisleri buğuları katma bu koca ormana ben bütün dallarını ,yapraklarını, rüzgarda hışırtısını biliyorsam ,gölgeleyip ,serinleyip, duruluyorsam öyle bi sarıldım ki ve hiç bırakmıyorsam Neden bu bilinmezlik ,neden bu sis diye sorma! kırma dallarını ,düşürme yapraklarını, hep o bildiğim koca ağaç ol bildiğim ve bilmediğim heryanınla.
Ben hep bildiğin o benim işte, yolu olmayan ormanda suyu takip ediyorum yoluna akarsa yolumu bulurum.
Yüceliğine sığınıyorum büyüsü bozulmasın derken neleri neden yaptımızı bilmiyoruz belki.
Aslında güzel bir durum ama suskunluğu değil demi bazen tuhaf insanlar oluyoruz hem düşünsene sen o koca ağacının dallarından birini düşürürsen kafama halim nice olur.
**susi nin dünyası**
yeni bir şehir bulamazsın
yeni bir ülke bulamazsın
bu şehir arkandan gelecektir
nasıl geçirdinse ömrünü burada bu köşecikte
öyle geçirdin demektir tüm yeryüzünde de............
konstantin kavafis cok seviyorum bu adamı beeee