• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okuduktan sonra hayran kaldıgınız etkısınden çıkamadıgınız kıtap

Okuduğum zamana göre birçok kitap beni etkilemiştir... Örneğin Sofi'nin Dünyası... Yada Doğan Cüceloğlunun çeşitli kitapları.. Örneğin Savaşçı. Örneğin Ömer Hayyam...Yada çok zaman önce okuduğum Jonathan Livingston un Martı sı... ilk aklıma gelenler.

merhaba arkadaşlar,

o kadar çok kitap ismi var ki ama ben bi kitabı arıyorum. ismini ve yazarını bilmiyorum.

kitabın yazarı yabancı idi.

içeriğinde de deniz kıyısında yaşayan bir aile aileninde çocukları bulunmaktaydı. büyük kız bir çocağa aşık olmuştu,
kız ile çocuk bir kayık ile denize açılıp bir koya gitmişlerdi. geri dönecekleri zaman hava bozmuş ve dalga çıkmıştı. kayık devrilip ilk önce çocuk daha sonra da kız birbirine tutuşup ölmüşler, kitabın sonunda bu kitabı arıyoum eğer okuyan varsa böyle bi kitap lütfen adını versin.....:19:

uçurtma avcısı
bin muhteşem güneş
iskender
sineklerin tanrısı
olasılıksız
empati
baba ve piç
boleyn kızı
beyoğlu rapsodisi
patasana
hürrem sultan

aklıma geldi şimdi. benim oğlum bir eroinman diye bir kitap vardı.. o kitabın da uzun bir süre etkisinden kurtulamamıştım. hala okumayan varsa tavsiye ederim. eski bir kitaptı ama yeni basımı çıkmış olabilir..

susanno tammaro 'tek ses için'
yaşanan olayların çocukların ruh dünyalarını nasıl etkilediğini anlatan müthiş bi kitap
3 kere üstüste okudum
elime geçse yine okurum

hacı-leon uris hayatımdaki en etkileyici kitaptı (israilve araplar arasındaki kültür çatışmasını anlatan bir kitaptı)
serenad - zülfü livaneli (son 40 sayfasında hüngür hüngür ağlıyordum.)
limon ağacı - sandy tolan (israil'e göç sırasında ve sonrasında yaşananlar.)
Büyükelçi - Emir Kıvırcık
Demir Ökçe - Jack Landon
Ana -Gorki
Çanlar kimin İçin Çalıyor ve de Vedat Türkali'nin GÜVEN süperlerdi...

Sen ve ben(Aret Vartanyan)
Gerçek renkler
Baba ve piç
Zebani
On bir saat(6 kere okudum)
Eroin(Christiane F.'in gerçek anıları)

yeşil yol
aşk
moskof cariye hürrem
mahkum prenses
piraye

şimdilk bu kadar aklıma gelince yazarım yine :34: