• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okuduktan sonra hayran kaldıgınız etkısınden çıkamadıgınız kıtap

monte cristo.......süper inanın
insna elinden bırakamıyo bi an önce sonunda ne olcağını merak ediyor.alıp okuyun şiddetle tavsiye ediyorum aşk felan değil konusu.aaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa diyceğiniz bi konusu var..

dün gece Ayfer TUNÇ' un Bir Deliler Evinin Yalan Yanlış Anlatılan Kısa Tarihi Adlı kitabını okudum bayıldım çarpıldım çok etkilendim bugün iki kitabını daha alıp bayram tatilinde okuyacağım çok güzeldi kitap ya bayıldım.Kesinlikle tavsiye ederim.Benim Top 5 im kitapda artık.
1)Sıcak Ülkelerden gelen vahşi sakatlar ....Tom ROBBİNS
2)Bir Deliler Evinin Yalan Yanlış Anlatılan Kısa Tarihi .....Ayfer TUNÇ
3)Gösteri Peygamberi .....Chuck PALOUCHCK (Soyadının nasıl yazıldığından emin değilim)
4)Levh - i Mahfuz ................Burak ÖZDEMİR
5)Sezgin KAYMAZ' ın tüp kitapları zaten hepsi bir kitap gibi bence hangisi olursa olsun....:78:

kurt seyt shura ve murka
kız kardeşim için (bu kitabı okurken çok ağlamıştım)
pasaklı tanrıça (çok komik bir kitap)
sorun bende değil sende
beni sevmek zorunda değilsin

daha bir sürü varda bunlar beni en çok etkileyen kitaplar

Her Şey Seninle Başlar - Mümin Sekman
Alacakaranlık - Stephenie Meyer
Yeniay - Stephenie Meyer
Tutulma - Stephenie Meyer
Şafak Vakti - Stephenie Meyer
Fısıltı - Becca Fitzpatrick
Çığlık - Becca Fitzpatrick
Aşk - Elif Şafak
Defter - Nicholas Sparks

Daha var ama su an aklıma gelen bunlar.

Kızlar hepiniz çok güzel kitaplar yazmışsınız,yazdıklarınız arasında okumadıklarımı bir yere kaydettim,bu kadar övüldüğüne göre eminim ki güzel kitaplardır.Teşekkür ediyorum hepinize.

Benim hayatımda en beğendiğim iki kitap:
1)Uçurtma Avcısı-Khaled Hosseini (Ne zaman uçurtma görsem ya da 'uçurtma' kelimesini duysam aklıma bu kitap gelir ve içimden bir şeyler kopar,kendimi kötü hissederim.)

2)Kürk Mantolu Madonna-Sabahattin ALİ (Bana göre Türk edebiyat tarihinin en iyi aşk romanıdır,sayfa sayısı bir roman için az fakat içeriği o kadar dolu ki kitabı kaç kere okuduğumu hatırlamıyorum bile)

Bana en sevdiğin kitap hangisi diye sorduklarında bu ikisi arasında kalıyorum,birini seçsem diğerine haksızlık olacak gibime geliyor :) ikisi de muhteşem...

Çünkü Seni Seviyorum
Guillaume Musso
Kitabın ortalarındayım ama her okuduğum sayfada şaşıtıcı gelişmeler oluyor.Çok akıcı:10:

Okumadıysan Serenadı da okumalısın bence.Emin ol pişman olmazsın...

Tarih seversende mutlaka İskender Palayı tavsiye ederim.Favorim Şah ile Sultan...

Yine tarihi romanlardan (osmanlı) biraz daha yoğunlaştırılmış haliyle ama akıcı...Okay Tiryakioğlunun kitaplarını mutlaka dene derim ...

Evet evet En Son Yürekler Ölür...Kitabın tam ortasında hüngür hüngür ağlamıştım::43:
Canan Tan'ın Piraye'si de çok güzel.onunda sonunda ağlama oluyor:5:

çok fazla var ama en son hatırladığım

Kite Runner (uçurtma avcısı) bitince çok üzülmüştüm :(( hiç bitmesin sürekli okuyayım istemiştim

ben de eskiden okuduğum kitaplardan yazayım hiç unutmadıklarım....

şeker portakalı-vasconsales

sardalya sokağı-steinbeck

gazap üzümleri-steinbeck

sefiller-victor hugo ....okumak bi bşka oluyor

büyük otel-vicki baum

hepsi de çook güzeldi....

iskender palanın tüm kitaplarını çok seviyorum ..zaten kitaplarının yarsını okudum ..ondan fazladır okuduğum kitap sayısı ..tarzini çok seviyorum ..tarihi kitaplar okumayı çok sevdiğim için hem roman tadında hem de o dönemi aydınlatan kitaplar yazıyor..tarih sevenlere tavsiye ederim ..şimdi de mustafa armağan kitaplarına başladım ..akalım aynı zevki ondan da alabilecekmiyim ..

canan tan -en son yürekler ölür...
sürekli eşimi kaybetme korkusu vardı içimde bu kitabı ilk okuduğumda ağlamaktan gözlerim şişmişti

Back