• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okuduktan sonra hayran kaldıgınız etkısınden çıkamadıgınız kıtap

Elif Şafak-Aşk, İskender
Flaubert-Madame Bovary
Canan Tan-En son yürekler ölür, Piraye
Mavi saçlı kız
Emre Gökçe'nin bütün kitapları
Son zamanlarda en sevdiklerim..

Mavi Saçlı Kız / Burçak Çerezcioğlu

Piraye, Eroinle Dans / Canan Tan

Sevmek Zorunda Değilsin Beni, İki Kişilik Yalnızlık / Sinan Akyüz

Hümeyra, Sırma'nın Günlüğü / Naşide Gökbudak

Travma, Kartopu / Osman Aysu

Şuan da Piruze'yi okuyorum :21:

Kürk Mantolu Madonna-Sabahaddin Ali
Piraye-Canan Tan

Kürk Mantolu Madonna en son bitirdiğim kitap,keşke daha önce okusaydım dediğim kitaplardan.tavsiye ederim.
Piraye,Canan Tan'ın okuduğum ilk romanı,bu yüzden bu kadar etkilendim sanıyorum,zira diğer romanlarında piraye kadar zevk alamadım.

Kürk Mantolu Madonna-Sabahaddin Ali
Piraye-Canan Tan

Kürk Mantolu Madonna en son bitirdiğim kitap,keşke daha önce okusaydım dediğim kitaplardan.tavsiye ederim.
Piraye,Canan Tan'ın okuduğum ilk romanı,bu yüzden bu kadar etkilendim sanıyorum,zira diğer romanlarında piraye kadar zevk alamadım.

aynen canım bende canan tan ın ilk pirayeyi okudum çok etkilendim ve beğendim.daha sonra yüreğim seni çok sevdiyi aldım ama bende piraye kadar zevk alamadım sanki tekrara düşmüş gibi oldu..bende pirayeyi tavsiye ederim okumayanlara bir solukta okunacak çok sürükleyici ve etkileyici hikayesi olan bir roman

erkekler sağdan kadınlar soldan - Aşkım Kapışmak yazarı. Okuma fırsatım olmadı ancak tavsiye eden çok olmuştu ilişkiler üzerine yazılmış sanırım

Körleşme- Elias Canetti
Savaş ve Barış- Tolstoy
Yüzyıllık Yalnızlık- Gabriel Garcia Marquez
Korsan Çıkmazı- Nezihe Meriç
Tutunamayanlar- Oğuz Atay

kafka- dava
kafka-şato
madam bovary
kukla-ahmet ümit
sis ve gece-ahmet ümit
vedat türkali- bir gün tek başına....
aslında çok var ama hatırladıkça yazarım...

1) Rhonda Byrne- Secret tek geçerimm..
2) Napolion Hill - Düşün ve Zengin Ol adam sanki ruhani varlıklardan öğrenip yazıyor gibi..çok çok güçlü bi kitap...
3) James Ray - Bolluk Yasaları genel anlamda hayatla ilgili....ama çekim yasası ve benzer yasaları merak edenlere tavsiye ederim..

Zülfü Livaneli Serenad şiddetle tavsiye ediyorum sevmedim diyen çıkmayacaktır.

Jodi Picoult tüm kitapları özellikle Yapboz...Anne olanlara tavsiyemdir.:50:

Sır , Auroraın İncileri - Nermin Bezmen
En son yürekler Ölür , Piraye - Canan Tan
Adı Aylin - Ayşe Kulin

Back