• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okuduktan sonra hayran kaldıgınız etkısınden çıkamadıgınız kıtap

ve şimdi de olağan olağanüstüleri yazabilirim

Tess
madam bovary
çanlar kimin için çalıyor
güneş gene doğar
vadideki zambak
notre damme ın kamburu (notre damme de paris)
emma
uğultulu tepeler
kamelyalı kadın
jane eyre
pollyanna (ilk okuduğum romandı 7 yaşındaydım tüm serilerini bir dönemde bitirdim)
savaş ve barış
suç ve ceza
kiyoto

slm arkadaşlar bende çok kitap okudum uzun süre unutamadığım kitap nermin bezmene ait olan kurt seyit ve sahura adlı kitap oldu yaşanmış gerçek aşkı anlatıyordu kitabın devamı varmış ama bulamadım sonrasında

yanık buğdaylar
yüreğinin götürdüğü yere git
şalıkuşu
bir kızın sex günlüğü
daha aklıma gelmiyor

şuan piruze adlı kitabı okuyorum,

yaşanmış olan aşk kitapları hep ilgimi çekmiştir tavsie edeceğiniz kitap vaesa ama içnde fazla yabancı yazı olmasın

slm arkadaşlar bende çok kitap okudum uzun süre unutamadığım kitap nermin bezmene ait olan kurt seyit ve sahura adlı kitap oldu yaşanmış gerçek aşkı anlatıyordu kitabın devamı varmış ama bulamadım sonrasında

yanık buğdaylar
yüreğinin götürdüğü yere git
şalıkuşu
bir kızın sex günlüğü
daha aklıma gelmiyor

şuan piruze adlı kitabı okuyorum,

yaşanmış olan aşk kitapları hep ilgimi çekmiştir tavsie edeceğiniz kitap vaesa ama içnde fazla yabancı yazı olmasın

kurt seyd ve shura mükemmel en son okuduğum kitap
devamını mutlaka okumalısın kurt seyd ve murka

bende en çok jak londonun martin eden kitabından etkilenmiştim . okurken biraz sıkıcı geliyor ama sonuç muhteşem bence . hiçbir şey bilmeyen bir köylünün soylu bir kıza aşık olup onu etkileyebilmek adına okuyup öğrenip kendini geliştirmesi hatta o kadarki ulaştığı bilgilere ulaşacak etrafında hiç kimsenin olmaması ve sonunda yalnız kalması .

devamını duymuştum ama bulamadım kitapçılarda bulunur mu başka tavsiye edebileceğiniz kitap varsa şimdiden tşk

Elif Şafak Aşk ı okumadıysan tavsıye ederım. Asıl gercek aşk bence orada anlatılıo. "Yüzyılın Aşkları Can Dündar" tanıdıgımız kısılerın gercek aşk hıkayelerını anlatıyor. Gerçek aşk deıl tamamen kurgu olamasına ragmen Judıth McNaught dan da aynı hazzı alabılecegıne ınanıyorum.

Oscar Wilde: The Picture of Dorian Gray (Dorian Gray'in Portresi)

Franz Kafka: The Trial (Dava)

Son düzenleme:
CANAN TAN - EROINLE DANS

kıtabı saat 7de aldım 8de okumaya basladım sabah erken kalkp ıse gıtcek olmamı bıldıgım halde sabh 4 25e kadar otrudum ara vermeksızn okudum ve bıtırdım kesınlıkle herkesın okuması gereklı ola bı kıtap hla etkısınden cıkamadım ıcınde yasadım resmen mutlaka okuyun hayatın gercek yuzu ve arkdsların bızı nereye cekecqını gosterıyo sırf kıtabı bıtrdıkten sonra 2 arkdsmla ılıskımı kestım :) sıddtle tavsıye edıyorum kadının kıtapları zaten bı harıka sımdı de en son yurekler olurle yureqım senı cok sevdı kıtabını aldım bu aksam baslıcm hangısne baslyım dıye dusnuyorum bıde bana kıtap dayanmıyo 1qecde bıtıyo Ç:d

Ateşte Yeşerdim - Halit ERTUĞRUL

müthiş,acı ve mutluluk dolu.. bir yetimin başarısı.. insanın gözünü açtırıyor. tavsiye ederim ....

Elif Şafak Aşk ı okumadıysan tavsıye ederım. Asıl gercek aşk bence orada anlatılıo. "Yüzyılın Aşkları Can Dündar" tanıdıgımız kısılerın gercek aşk hıkayelerını anlatıyor. Gerçek aşk deıl tamamen kurgu olamasına ragmen Judıth McNaught dan da aynı hazzı alabılecegıne ınanıyorum.

elif şafak aşk şuan okuyorum gerçekten güzel bir kitap

george orwell- 1984 ve hayvan çiftliği
william golding- sineklerin tanrısı
nietzsche - böyle buyurdu zerdüşt
elif şafak- tüüüm kitapları
sylvia plath- sırça fanus
gemma malley- bildirge
ve zekice anlatımıyla terry prachett'ın okuduğum tüm kitapları- ulus,kış ustası, gökyüzü dolu şapka, büyünün rengi, küçük özgür adamlar, muhteşem Maurice ve değişmiş fareleri =) muhtemelen henüz okumadıklarım da bu okuduklarım kadar eğlencelidir tavsiye ederim =)

Back