Çocuk Hastalıkları Öksürüğe ne iyi gelir

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

elena348

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2021
32
40
27
Merhaba, oglum 1 haftadir hasta doktora götürdük hava verdiler ilac verdiler ama hâlâ öksürüğü var kusacak gibi oluyor ama kusamiyor. Balgamı cikartamiyor. Buna ne iyi gelir tecrübeli anneler? 2.5 yaşında oglum

Bol bol ılık su verin. Taze zencefil koyabilirsinz içme suyuna. Demleyip çayını içirebilirsiniz. Öksürük oldukça sırtına vurun ki balgamı oynatın.ah bide kusabilse rahatlar aslında kusarak da güzel balgam çıkartıyor çocuklar

Bir kac dis sarimsagi ezip 1 yemek kasigi zeytinyagi ile karistirin. Biraz dinlendirip yagli kisimdan ayaklarinin altina surun, corap giydirin. Yarim saatte oksurugu kesiyor bu karisim. Oksuruk yeniden basladiginda yeniden uygulayin. Ben cocuklarima yakladik 4 saatte bir uyguluyorum oksuruk cok yoruyorsa. Ama hafif oksurukte mudahale etmiyorum tabi.

Keske çıkartabilseler korkuyorlarda kusmaktan teşekkür ederim cok sagolun

Birkaç gündür onu yapıyorum ama hic faydasi olmadi benmi yapamadim acaba hâlâ öksürüyor özellikle geceleri

Birkaç gündür onu yapıyorum ama hic faydasi olmadi benmi yapamadim acaba hâlâ öksürüyor özellikle geceleri
Oksurugu tamamen kesen bir tarif degil, bir kac saatligine kesiyor. Sarimsaginiz yaga koyunca mor yesil mavi renk aldiysa sarimsaginiz cin sarimsagidir, o fayda etmiyor, yerli sarimsak kullanin. Zeytinyaginin da hakiki olmasi gerekiyor

Oksurugu tamamen kesen bir tarif degil, bir kac saatligine kesiyor. Sarimsaginiz yaga koyunca mor yesil mavi renk aldiysa sarimsaginiz cin sarimsagidir, o fayda etmiyor, yerli sarimsak kullanin. Zeytinyaginin da hakiki olmasi gerekiyor
Zeytinyağını hakiki aldim sarimsakta taze sarimsak aldim ondan kullandım. Rengi değişmedi normal koydugum gibi kaldi

Geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin
Soğanı iri küp halinde doğrayıp üzerine bal gezdirin, 3-4 saat dinlendikten sonra süzüp şurup şeklinde verin, Allahın izni ile iyi gelecektir, çocuklarıma kullandığım bir tarif ve çok memnunum

Rica ederim. Nasıl oldu rahatladınız mı biraz atabildiniz mi balgamı
Cok tesekkurler. Kullanmadigimiz ilac kalmadi 3 kere hastaneye götürdüm. Biraz gecti ama hâlâ hafif arada bir öksürük ve burun akıntısı var. Ne gecmez bir hastalikmis ilk defa bu kadar uzun sürdü. Havalar da bi iyi bı kötü yagmur yagdikca tekrarliyor

Çok geçmiş olsun alerjik bişey mi acaba

Doktora tekrar götürdüm alerji demedi ama bende alerjiden supheleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…