Bol bol ılık su verin. Taze zencefil koyabilirsinz içme suyuna. Demleyip çayını içirebilirsiniz. Öksürük oldukça sırtına vurun ki balgamı oynatın.ah bide kusabilse rahatlar aslında kusarak da güzel balgam çıkartıyor çocuklarMerhaba, oglum 1 haftadir hasta doktora götürdük hava verdiler ilac verdiler ama hâlâ öksürüğü var kusacak gibi oluyor ama kusamiyor. Balgamı cikartamiyor. Buna ne iyi gelir tecrübeli anneler?2.5 yaşında oglum
Keske çıkartabilseler korkuyorlarda kusmaktanBol bol ılık su verin. Taze zencefil koyabilirsinz içme suyuna. Demleyip çayını içirebilirsiniz. Öksürük oldukça sırtına vurun ki balgamı oynatın.ah bide kusabilse rahatlar aslında kusarak da güzel balgam çıkartıyor
Birkaç gündür onu yapıyorum ama hic faydasi olmadi benmi yapamadim acabaBir kac dis sarimsagi ezip 1 yemek kasigi zeytinyagi ile karistirin. Biraz dinlendirip yagli kisimdan ayaklarinin altina surun, corap giydirin. Yarim saatte oksurugu kesiyor bu karisim. Oksuruk yeniden basladiginda yeniden uygulayin. Ben cocuklarima yakladik 4 saatte bir uyguluyorum oksuruk cok yoruyorsa. Ama hafif oksurukte mudahale etmiyorum tabi.
Oksurugu tamamen kesen bir tarif degil, bir kac saatligine kesiyor. Sarimsaginiz yaga koyunca mor yesil mavi renk aldiysa sarimsaginiz cin sarimsagidir, o fayda etmiyor, yerli sarimsak kullanin. Zeytinyaginin da hakiki olmasi gerekiyorBirkaç gündür onu yapıyorum ama hic faydasi olmadi benmi yapamadim acabahâlâ öksürüyor özellikle geceleri
Zeytinyağını hakiki aldim sarimsakta taze sarimsak aldim ondan kullandım. Rengi değişmedi normal koydugum gibi kaldiOksurugu tamamen kesen bir tarif degil, bir kac saatligine kesiyor. Sarimsaginiz yaga koyunca mor yesil mavi renk aldiysa sarimsaginiz cin sarimsagidir, o fayda etmiyor, yerli sarimsak kullanin. Zeytinyaginin da hakiki olmasi gerekiyor
Rica ederim. Nasıl oldu rahatladınız mı biraz atabildiniz mi balgamıKeske çıkartabilseler korkuyorlarda kusmaktanteşekkür ederim cok sagolun
Cok tesekkurler. Kullanmadigimiz ilac kalmadi 3 kere hastaneye götürdüm. Biraz gecti ama hâlâ hafif arada bir öksürük ve burun akıntısı var. Ne gecmez bir hastalikmis ilk defa bu kadar uzun sürdü. Havalar da bi iyi bı kötü yagmur yagdikca tekrarliyorRica ederim. Nasıl oldu rahatladınız mı biraz atabildiniz mi balgamı
Çok geçmiş olsun alerjik bişey mi acabaCok tesekkurler. Kullanmadigimiz ilac kalmadi 3 kere hastaneye götürdüm. Biraz gecti ama hâlâ hafif arada bir öksürük ve burun akıntısı var. Ne gecmez bir hastalikmis ilk defa bu kadar uzun sürdü. Havalar da bi iyi bı kötü yagmur yagdikca tekrarliyor