oksapar iğne ve prograf kullananlarda halsizlik

Merhaba, transfere 5 gün kala bende günde 1 tane prednol kullandım, transfer günü prograf serum verdi ve haplarına başlattı günde 2 kez . Çok sevindim sizin adınıza sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏
Ben de prednol kullandım bu arada üç veya beş gündü sanırım 😍🙏🏼 çok şükür benim de pozitif ❤ olacak olacak bu sefer inanıyorum kuzum

Merhaba, transfere 5 gün kala bende günde 1 tane prednol kullandım, transfer günü prograf serum verdi ve haplarına başlattı günde 2 kez . Çok sevindim sizin adınıza sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏
Evet bende 1 tane kullandım şuan estrofem,progestan iğne ve fitli,oksapar,aspirin,oksapar devam ediyorum.evet en en önemlisi sağlıklı ilerlemesi ve sonunun güzel olması.çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşalah sizde güzel haberler alırsınız

Evet bende 1 tane kullandım şuan estrofem,progestan iğne ve fitli,oksapar,aspirin,oksapar devam ediyorum.evet en en önemlisi sağlıklı ilerlemesi ve sonunun güzel olması.çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşalah sizde güzel haberler alırsınız
Bana Progrstan iğne verilmedi onun yerine 4 tane fitil verdi. Estrafem de vermedi. Her doktor farklı uyguluyor ama öncekine göre farklı ilaçlar olması umutlandırıyor beni amin şunu❤️

Bana Progrstan iğne verilmedi onun yerine 4 tane fitil verdi. Estrafem de vermedi. Her doktor farklı uyguluyor ama öncekine göre farklı ilaçlar olması umutlandırıyor beni amin şunu❤️
Evet olabilir ben 3 transfer değişmedi hiç ilaçlarım,inşalah sağlıklı gebeliklerimiz olur🙏

Ben hiç pozitifi göremedim, bir önceki transferimde embriyo kalitesi de çok iyiydi ama tutmadı. O yüzden verdi bana galba. Çok teşekkür ederim inşallah tutunur, bağışıklık baskılayıcı diye öğrenince ilaçla ilgili biraz korktum, transferde serumunu da verdiler bana. Birde oksapar iğne kullanıyorum, bununla ilgili de pıhtı sorunum var mı bilmiyorum ama verdi doktor, inşallah zararı yoktur ve tutunmaya yardımcı olur . 3. Gün 6. Günüm son iki gündür kasıklarım sızlıyor . Beklemek çok heyecanlı 🥰 ikizlere gebelik nasıl gidiyor sizin , sağlıkla ilerlesinler büyüsünler 🌸🙏
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim benim 3. Tüp bebek transferim pozitif sonuçlandı. Önceki denemelerim (1 taze ve 1 dondurulmuş transfer) başka bir merkezde başka bir doktordu ve bana prograf kullandırmamıştı. Endişelenmeyin bir zararı olmaz size ve bebişinize Şuanki doktorum oksaparı verdikten bir süre sonra benden ekteki genetik tahlilleri istedi. Bunların sonucunda bende pıhtılaşma geni ortaya cıktığı için ben doğuma 1 hafta kalıncaya kadar oksapar her gün olacağım. Beraberinde her gün corasprin de içiyorum. Çok şükür zorlu ilk 3 ayı atlattık mide bulantılarım azaldı ve enerjin biraz yerine geldi. Her sey yolunda giderse iki prensesimiz olacak dilerim en yakın zamanda sizlerde bu sevinci kat kat yaşarsınız💕💐🙏🏻

Eklentiler

• 24c77207-0283-427e-a62a-6fb2f9823e3a.jpeg
    24c77207-0283-427e-a62a-6fb2f9823e3a.jpeg
    81,4 KB · Görüntüleme: 49
InshAllah sağ salim alırsınız kucagınıza benım 2 cı transferım ama umudum yok ( galıba tutunmadı
Teşekkür ederim sağolun. Olumsuz düşünüp, olumsuzu çağırmayın bu süreçte stresten uzak kalabiliyor olmanız cok önemli dilerim süreciniz uzamadan tez zamanda evlat sahibi olursunuz💕🙏🏻

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim benim 3. Tüp bebek transferim pozitif sonuçlandı. Önceki denemelerim (1 taze ve 1 dondurulmuş transfer) başka bir merkezde başka bir doktordu ve bana prograf kullandırmamıştı. Endişelenmeyin bir zararı olmaz size ve bebişinize Şuanki doktorum oksaparı verdikten bir süre sonra benden ekteki genetik tahlilleri istedi. Bunların sonucunda bende pıhtılaşma geni ortaya cıktığı için ben doğuma 1 hafta kalıncaya kadar oksapar her gün olacağım. Beraberinde her gün corasprin de içiyorum. Çok şükür zorlu ilk 3 ayı atlattık mide bulantılarım azaldı ve enerjin biraz yerine geldi. Her sey yolunda giderse iki prensesimiz olacak dilerim en yakın zamanda sizlerde bu sevinci kat kat yaşarsınız💕💐🙏🏻
İnşallah prograf ve oksapar bana tutunmalarını sağlar, çok teşekkür ederim ederim ek testleri içinde benim doktorum da ister belki bir tutunsunda şuan tek isteğim bu. Sizin de herşey yolunda gitsin iki prenses için amin 👸 👸 🥰🙏

X