Okeanoss00'un Çeyizleri :)

canım bayıldımmm koltuk takımına bende hep köşe istiyodum ama tek oda yapıcağım için cesaret edememiştim. ama sıradışı farklı bi evin olcak çok merak ediyorummmm... herşey gönlünce olsun
Ben de tek oda yapacağım canım :) Ama tuttuğumuz ev küçük yemek odası ayrı olacak mecburen. 1 yıl sonra daha geniş bir eve çıktığımızda değişik olacağına ben de eminim. Çok teşekkür ederim :)

English Home'da yatak alezi ve yastık alezlerinde, Madame Coco'da yastık alezlerinde indirim vardı topladım geldim :KK48: (4 adet yastık alezim 1 adet de yatak alezim oldu)
alez.jpg
yastık alezi.jpg
yastık alezi_coco.JPG

ay hepsi çok güzel
İnşallah hepsine güle güle kullanırsın
Çok beğendim
Zevk mükemmel

O yeşil eşofmanı nerden aldin ( online mı?)

English Home'da yatak alezi ve yastık alezlerinde, Madame Coco'da yastık alezlerinde indirim vardı topladım geldim :KK48: (4 adet yastık alezim 1 adet de yatak alezim oldu)
Eki Görüntüle 1372966 Eki Görüntüle 1372968 Eki Görüntüle 1372969

Kayınvalidemin hediyesi :) Ufak tefek şeyleri alıp alıp geliyor sağolsun :KK48:

Eki Görüntüle 1375576
Aşkla kullan kuzum kayınvaliden de sağolsun vallahi ne düşünceli :KK70:

ay hepsi çok güzel
İnşallah hepsine güle güle kullanırsın
Çok beğendim
Zevk mükemmel

O yeşil eşofmanı nerden aldin ( online mı?)
Tesekkur ederim daha guzelleri senin olsun insallah :) esofman markafoni sitesinden siyah inci butiginden surekli cikiyor takip edebilirsin :)

4 adet kasem ve yumurta fırçası (benimki mor renk)

10895076_755828251152662_1739744555_a.jpg

Madame Coco'da paspaslarda indirim varmış, daha güzelini bulursam anneme vereceğim banyo paspasları...

20906_buyuk_zoom.jpg
20925_buyuk_zoom.jpg

English Home Tuvalet Kağıtlık

tuvalet kağıtlık.jpg

tuvalet kağıtlık2.jpg

Vee Victoria's Secret'a ben de uğradım. İndirim hala devam ediyor. Çamaşır kısmını atlıyorum:oops:Aldığım parfüm ve vücut losyonu...

o.25325.jpg

4 adet kasem ve yumurta fırçası (benimki mor renk)

Eki Görüntüle 1384159

Madame Coco'da paspaslarda indirim varmış, daha güzelini bulursam anneme vereceğim banyo paspasları...

Eki Görüntüle 1384160 Eki Görüntüle 1384161

English Home Tuvalet Kağıtlık

Eki Görüntüle 1384163
Eki Görüntüle 1384162
Vee Victoria's Secret'a ben de uğradım. İndirim hala devam ediyor. Çamaşır kısmını atlıyorum:oops:Aldığım parfüm ve vücut losyonu...

Eki Görüntüle 1384164

Bu da nişanlımın bana aldığı parfüm :)

Eki Görüntüle 1384166

Herşeyin yine çok çok güzel kuzum aşkla kullan aşkla sık inşallah:nazar::KK68:

Amin kuzum benim cümlemize inşallah:nazar::KK68:Banyo paspaslarına bayıldım ama ev belli olmadığından alamadım :KK51:
Çok yumuşaklar... Onlar nerede olsa kullanılır fiyatı da çok ucuz al gitsin almak istiyorsan olmadı annene verirsin 20 tl nereye vermiyoruz ki...

X