Okeanoss00'un Çeyizleri :)

Çok şükür mobilyalarımı da hallettim sayılır :) Allah herkese daha güzellerini nasip etsin inşallah:nazar::nazar:

Köşe takımım... Uzanma birimlerinden birini aldım ben evimize sığdıramayız diye :) Takıma borda yastıklar eklenecek :)

Eki Görüntüle 1362144 Eki Görüntüle 1362147 Eki Görüntüle 1362143

İki adet kolsuz tekli ekledim bu takımın yanına biri aynı renk diğeri mora bakan bordo yine aynı model lakin resmini bulamadım. Aşağıdaki modele benziyor arkası verevli değil de düz düşünün :) Rengi de buradaki gibi değil çok güzel bir bordosu var malesef bulamadım :KK43:
Eki Görüntüle 1362146

Takımın rengi kahverengi gibi çıkmış ama çok hoş bir rengi var bu kızın üzerindeki renk gibi antrasit diyorlarmış bu renge
Eki Görüntüle 1362148

Yatak Odam... Takımdakinden farklı bir yatak başlığı seçtim onu da en alta ekledim :)

Eki Görüntüle 1362149 Eki Görüntüle 1362150 Eki Görüntüle 1362151 Eki Görüntüle 1362152

Yemek masam ve sandalyelerim... Başlardaki iki sandalye mora bakan bordo olacak

Eki Görüntüle 1362153

Farklı tarzların uyumunu severim... Gördüğünüz gibi iki farklı tarzı kombinleyeceğim bakalım nasıl bir görüntü ortaya çıkacak :)

Ve son olarak konsolum. Kiracı olacağımız için tv ünitesi almadım tv yi konsolun üzerine koymayı düşünüyorum çok yüksek değil zaten. Aynalarını almadım...
Eki Görüntüle 1362157

Fikirlerimi biliyorsun kuzum sadece tekrardan hayırlı olsun aşkla huzurla kullanın diyorum çok güzeller :nazar::KK60:

canım benim hepsi birbirinden güzel huzur ve mutlulukla kullanmak nasip olur inşallah çok beğendim hepsini...fikirlerinden çalabilirim belki :)

güle güle kullan ben çok begendim. oturma odam için bende köşe takımı istiyorum diğer mobilyaların da gayet hoş abartısızz bana göre tam bir yeni evli işi:KK69: bende bu şekilde düşünüyorum.

güle güle kullan ben çok begendim. oturma odam için bende köşe takımı istiyorum diğer mobilyaların da gayet hoş abartısızz bana göre tam bir yeni evli işi:KK69: bende bu şekilde düşünüyorum.
Secimlerimi begenmene cok sevindim tatlim. Insallah sen de gönlüne göre mobilyalar alırsın. Sen de aldığın zaman paylas olur mu secimlerini merak ediyorum :)

Çok şükür mobilyalarımı da hallettim sayılır :) Allah herkese daha güzellerini nasip etsin inşallah:nazar::nazar:

Köşe takımım... Uzanma birimlerinden birini aldım ben evimize sığdıramayız diye :) Takıma borda yastıklar eklenecek :)

Eki Görüntüle 1362144 Eki Görüntüle 1362147 Eki Görüntüle 1362143

İki adet kolsuz tekli ekledim bu takımın yanına biri aynı renk diğeri mora bakan bordo yine aynı model lakin resmini bulamadım. Aşağıdaki modele benziyor arkası verevli değil de düz düşünün :) Rengi de buradaki gibi değil çok güzel bir bordosu var malesef bulamadım :KK43:
Eki Görüntüle 1362146

Takımın rengi kahverengi gibi çıkmış ama çok hoş bir rengi var bu kızın üzerindeki renk gibi antrasit diyorlarmış bu renge
Eki Görüntüle 1362148

Yatak Odam... Takımdakinden farklı bir yatak başlığı seçtim onu da en alta ekledim :)

Eki Görüntüle 1362149 Eki Görüntüle 1362150 Eki Görüntüle 1362151 Eki Görüntüle 1362152

Yemek masam ve sandalyelerim... Başlardaki iki sandalye mora bakan bordo olacak

Eki Görüntüle 1362153

Farklı tarzların uyumunu severim... Gördüğünüz gibi iki farklı tarzı kombinleyeceğim bakalım nasıl bir görüntü ortaya çıkacak :)
cok güzeller.yatak odanızın markası ne acaba

Hepsi çok güzel güle güle kullanın :KK5:Yatak başlığını değiştirmek fiyatını değiştirdi mi acaaba??

Ve son olarak konsolum. Kiracı olacağımız için tv ünitesi almadım tv yi konsolun üzerine koymayı düşünüyorum çok yüksek değil zaten. Aynalarını almadım...
Eki Görüntüle 1362157
canım bayıldımmm koltuk takımına bende hep köşe istiyodum ama tek oda yapıcağım için cesaret edememiştim. ama sıradışı farklı bi evin olcak çok merak ediyorummmm... herşey gönlünce olsun

Kuzucuumm burada da ilk tebrik eden ben olmak istedim..
Hayırlı olsun Rabbim bir ömür mutlu etsin Allah utandırmasın inşallahh :):KK15::KK22::KK22::KK22::KK22:

Eki Görüntüle 1362157

Canim salon takimin, yatak takimin ve masan çok güzeller , güzel günlerde kullan hepsini :KK74:

X