Okeanoss00'un Çeyizleri :)

Canimmm yeni gördüm yaaa , bunlar çooook güzelmis. Hele o beyaz, dantelli yerlere bittim bennn Güzel günlerde kullanmak nasip olsun tatlimmm
3 ocak' tan itibaren Istanbul'da olacagim insaAllah 11 'ine kadar, bende bir kaç parça alabilirim Madame Coco'dan

Sağol canım benim ondan önceki sayfada da var bugün çok fazla resim yükledim, batırdım kendimi :)) İnşallah alırsın canım ne istiyorsan :)

Sağol canım benim ondan önceki sayfada da var bugün çok fazla resim yükledim, batırdım kendimi :)) İnşallah alırsın canım ne istiyorsan :)

Zor ya sizi izlemek
InsaAllah canim ya, gelinlik bakacam ilk önce sonra çeyizime bir kaç parça misafir yemek takimi vs. gibi

Kızlar gelen kargoları çok beğendik. Kumaşı falan çok güzel annem de daha fazla al kızım diyerek aldırdı bana bir kaç parça daha. Çok paylaşım yaptım bugün ama mazur görürsünüz artık :) Gecelikler de aldım ama koymaya utanıyorum

yeşil eşofman takımından bende aldım :) güle güle kullan canım

Çok güzeller kuzum aşkla giy inşallah mavi eşofmana bende bayılmıştımkoy kız niye utanıyorsun çok mu açıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…