- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
-
- Konu Sahibi okeanoss00
Çok güzel modeller seçmişsiniz kuzum güle güle giysin inşallahNişanlıma da pijama takımları aldık, o da benden özendi
Eki Görüntüle 1347630 Eki Görüntüle 1347631 Eki Görüntüle 1347632
Nişanlıma da pijama takımları aldık, o da benden özendi
Eki Görüntüle 1347630 Eki Görüntüle 1347631 Eki Görüntüle 1347632
Sağol canım arkadaşım benimÇok güzel modeller seçmişsiniz kuzum güle güle giysin inşallah
Kendime de aldım kuzum onları da gördün mü?Cok guzellermis, güle güle kullansin
Bunları da Madame Coco'da ev giysileri indirimdeyken almıştım ama resimlerini bulamamıştım. Şimdi koymuşlar ekliyorum kızceler :)
Eki Görüntüle 1347438 Eki Görüntüle 1347439 Eki Görüntüle 1347440 Eki Görüntüle 1347441 Eki Görüntüle 1347442
Sağol canım benim ondan önceki sayfada da var bugün çok fazla resim yükledim, batırdım kendimi :)) İnşallah alırsın canım ne istiyorsan :)Canimmm yeni gördüm yaaa , bunlar çooook güzelmis. Hele o beyaz, dantelli yerlere bittim bennnGüzel günlerde kullanmak nasip olsun tatlimmm
3 ocak' tan itibaren Istanbul'da olacagim insaAllah 11 'ine kadar, bende bir kaç parça alabilirim Madame Coco'dan
Sağol canım benim ondan önceki sayfada da var bugün çok fazla resim yükledim, batırdım kendimi :)) İnşallah alırsın canım ne istiyorsan :)
Aynı zamanlarda gelinlik bakacağız desene :) Benim de nişanlım gelecek inşallah biz de bakacağız :)Zor ya sizi izlemek
InsaAllah canim ya, gelinlik bakacam ilk önce sonra çeyizime bir kaç parça misafir yemek takimi vs. gibi
Aynı zamanlarda gelinlik bakacağız desene :) Benim de nişanlım gelecek inşallah biz de bakacağız :)
Bulursun bulursun dert etme. Belirli yerler var zateb oralara bakarsin hazir gelinlik dusunuyosan.InsaAllah çok oyalanmadan buluruz yaaa
Koskoca Istanbulu 1 hafta'da nasil gezeyim yoksa??
Bulursun bulursun dert etme. Belirli yerler var zateb oralara bakarsin hazir gelinlik dusunuyosan.
Kızlar gelen kargoları çok beğendik. Kumaşı falan çok güzel annem de daha fazla al kızım diyerek aldırdı bana bir kaç parça daha. Çok paylaşım yaptım bugün ama mazur görürsünüz artık :) Gecelikler de aldım ama koymaya utanıyorum
Eki Görüntüle 1347989 Eki Görüntüle 1347990 Eki Görüntüle 1347991 Eki Görüntüle 1347992 Eki Görüntüle 1347993 Eki Görüntüle 1347994
O zaman eşofman kardeşliğiiii :)yeşil eşofman takımından bende aldım :) güle güle kullan canım
O zaman eşofman kardeşliğiiii :)
Çok güzeller kuzum aşkla giy inşallah mavi eşofmana bende bayılmıştımKızlar gelen kargoları çok beğendik. Kumaşı falan çok güzel annem de daha fazla al kızım diyerek aldırdı bana bir kaç parça daha. Çok paylaşım yaptım bugün ama mazur görürsünüz artık :) Gecelikler de aldım ama koymaya utanıyorum
Eki Görüntüle 1347989 Eki Görüntüle 1347990 Eki Görüntüle 1347991 Eki Görüntüle 1347992 Eki Görüntüle 1347993 Eki Görüntüle 1347994
Değil aslında ama ne bileyimÇok güzeller kuzum aşkla giy inşallah mavi eşofmana bende bayılmıştımkoy kız niye utanıyorsun çok mu açıklar
Bende koymadım hiç bornozları bile zoraki heves ettim de koydum sana koy diyorum işte ne garibimDeğil aslında ama ne bileyim