- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- Konu Sahibi okeanoss00
Utanıyorum ya yok koymıcam ben de. O kadarı da özel kalsınBende koymadım hiç bornozları bile zoraki heves ettim de koydum sana koy diyorum işte ne garibim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Utanıyorum ya yok koymıcam ben de. O kadarı da özel kalsınBende koymadım hiç bornozları bile zoraki heves ettim de koydum sana koy diyorum işte ne garibim
Koyma kuzum evet onlar özel kalsın bence de bize özel eşimize özel bornozları koydum bende ama ne yapayım onlar puf gibi süs gibilerdi zatenUtanıyorum ya yok koymıcam ben de. O kadarı da özel kalsın
Bornoz da bir şey yok ki canım herkes koyuyor ondan bir şey olmaz :)Koyma kuzum evet onlar özel kalsın bence de bize özel eşimize özel bornozları koydum bende ama ne yapayım onlar puf gibi süs gibilerdi zaten
İçimi rahatlattın o zaman kuzumBornoz da bir şey yok ki canım herkes koyuyor ondan bir şey olmaz :)
Sağol canım. Peçetelik kardeşi olduk desene :) Güle güle kullanalım inşallah :)Pek güzeller :) Peçeteliklerimiz aynı, ben pembesinin fotoğrafını bulamamıştım internetten Güle güle kullan canım :)
Pufpuflarını yerim kız çok tatlılar Aşkla kullan hepsini kuzumKayınvalidemin hediyeleri yörelerine özgü Havan ve patates ezeceği
Eki Görüntüle 1354820 Eki Görüntüle 1354819
English Home Peçetelik
Eki Görüntüle 1354821
Ev terliğim ve patiğim
Eki Görüntüle 1354828 Eki Görüntüle 1354827
Canım ben de seni yerim :)Pufpuflarını yerim kız çok tatlılar Aşkla kullan hepsini kuzum
Benim havamım peçeteliğim pufum yok yeni farkettimCanım ben de seni yerim :)
Kredi kartımda puanlar birikmiş pufçukları onlarla aldım. Penti'de %50 indirim var puçfuk ve terlikler çok uygun biri 9 buçuğa diğeri 13 buçuğa geliyor sanırım sen de bir bak istersenBenim havamım peçeteliğim pufum yok yeni farkettim
Hemen bakmalıyım kuzum Puanım var benimde 40 TL kullanırlarmı kiKredi kartımda puanlar birikmiş pufçukları onlarla aldım. Penti'de %50 indirim var puçfuk ve terlikler çok uygun biri 9 buçuğa diğeri 13 buçuğa geliyor sanırım sen de bir bak istersen
Sağol fıstığım :)güle güle kullan kuzucummmm :)
Ben öyle yaptım kuzum. Ama mağazasında yaptım :)Hemen bakmalıyım kuzum Puanım var benimde 40 TL kullanırlarmı ki
Bende mağazasına bakayım canım zaten siteye giremiyorum iş yeri onay vermiyor ya evde bir modellerine bakıp mağazasına gideyimBen öyle yaptım kuzum. Ama mağazasında yaptım :)
İnternetteki modellerden daha fazla çeşit var mağazasında kuzum, oraya aldanma. Git bak biran önceBende mağazasına bakayım canım zaten siteye giremiyorum iş yeri onay vermiyor ya evde bir modellerine bakıp mağazasına gideyim
Tamam kuzum kendime bu akşam bir geleyim de yarın giderim olmadıİnternetteki modellerden daha fazla çeşit var mağazasında kuzum, oraya aldanma. Git bak biran önce