- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
-
- Konu Sahibi okeanoss00
Tesekkur ederim canim :)Cnm çok güzeller güle güle kullan:)
Tatlim onlari Markafoni'den siparis ettim. Markasi siyah inci takip et yine gelir suan muhtemelen bitmistir kampanya suresi :)Canım ev kıyafetlerine bayıldımmm derhal nerden aldıgını sormal ıstıyorum:)
bende aldım sıyah ıncıden ama daha gelmedı canım gormedım sanırm o kadar model varken dıkkat etmedm belkıde :)Tatlim onlari Markafoni'den siparis ettim. Markasi siyah inci takip et yine gelir suan muhtemelen bitmistir kampanya suresi :)
Ben de gormedim Aralik sonu gibi gelecekbende aldım sıyah ıncıden ama daha gelmedı canım gormedım sanırm o kadar model varken dıkkat etmedm belkıde :)
daha gelmedıler bakalm gelsnler gorucem kalıtesı nasl :)
Benımde 24-27 aralık gibi gorunuyor bakalm :)Ben de gormedim Aralik sonu gibi gelecek
Baayıldıım cok güzeller. Zaman yaklastıkca alısverişler artıyor :):) Cok güzeller canımBayılarak aldığım Mudo 4 kişilik fincan takımım :)
Eki Görüntüle 1344541 Eki Görüntüle 1344543 Eki Görüntüle 1344544
Tesekkur ederim tatlim :) Bu fi canlar bayadir aklimdaydi indirimde olunca aliverdim :)Baayıldıım cok güzeller. Zaman yaklastıkca alısverişler artıyor :):) Cok güzeller canım
Canım çok güzeller ki bunlar yaBayılarak aldığım Mudo 4 kişilik fincan takımım :)
Eki Görüntüle 1344541 Eki Görüntüle 1344543 Eki Görüntüle 1344544
Sagol kuzucum beraber de icmek nasip olur insallah :)Canım çok güzeller ki bunlar yaAşkla için kahvelerinizi kuzum
İnşallah kuzum benimSagol kuzucum beraber de icmek nasip olur insallah :)
Siyah inci yine kampanyaya çıkmışCanım ev kıyafetlerine bayıldımmm derhal nerden aldıgını sormal ıstıyorum:)
Pijama Takımları ile devam
Eki Görüntüle 1347346 Eki Görüntüle 1347347 Eki Görüntüle 1347348 Eki Görüntüle 1347349
Bu da cici ev botum
Eki Görüntüle 1347350
Canım internetten sipariş ettim :) Fiyatları da çok uygun.kuzu bunları nereden aldın?çok hoşlar kiii. ben çeyiz olayına ara vermek durumunda kaldım biraz
Teşekkür ederim tatlım. Sen de al bot kardeşi olalım :)Özellikle cici botlarına bayıldım canım güle güle kullan yeni cicilerini
Canım internetten sipariş ettim :) Fiyatları da çok uygun.