- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
-
- Konu Sahibi okeanoss00
Ya ama çok güzeller. Fiyatları da çok uygun. Bir de ev kıyafetlerine baksaydın onlar da bir harika geçen hafta da onlardan almıştım. Bir kaç sayfa geride onları da koydum gördün mü? Seninkiler de çok güzel buarada güle güle kullan :)beni çok fena gaza getirdin canım bunlar da benden :)
Ya ama çok güzeller. Fiyatları da çok uygun. Bir de ev kıyafetlerine baksaydın onlar da bir harika geçen hafta da onlardan almıştım. Bir kaç sayfa geride onları da koydum gördün mü? Seninkiler de çok güzel buarada güle güle kullan :)
Ben de öyle :) İnşallah güzel günlerde ağız tadıyla giyeriz. Düğün ne zaman?evet canım gördüm bayıldım onları bende çok beğenmiştim zaten. pembe olan dışındaki 2 taneyi ev giysisi olarak kullanacağım aslında daha çok pijama ihtiyacım var ama dayanamadım hepsi çok güzel çünkü sende güle güle aşkla kullan canım böyle aldıkça sabırsızlanıyorum hemen giymek istiyorum.
Almayı bırakabilirim artık sanırımYeni cicilerine de bayıldımm harikalar canım epeyce ev giysin oldu :)
Bence de baska eksiklerine yönel artık :)Almayı bırakabilirim artık sanırım5 tane pijama takımım olmuş :)))
Kuzum bence de varmış sen daha alma emiBunları da Madame Coco'da ev giysileri indirimdeyken almıştım ama resimlerini bulamamıştım. Şimdi koymuşlar ekliyorum kızceler :)
Eki Görüntüle 1347438 Eki Görüntüle 1347439 Eki Görüntüle 1347440 Eki Görüntüle 1347441 Eki Görüntüle 1347442
O dediklrinden benim hic yok kuzucum :))Kuzum bence de varmış sen daha alma emiÇok güzellermiş bunlarda bayıldım ve bunları gördükçe eksiklerimi daha çok farkettim daha benim 4 tane pijama takımım var 2 tane de bustiyer babydoll falan ne etcem ben
Pijama takımların var kuzum ya aldıkların neO dediklrinden benim hic yok kuzucum :))
Babydoll bir de büstüyer dedin ya kuzum onlardan yok benim :) iki takım da ev giysim oldu :) Sen de alırsın kuzucum :)Pijama takımların var kuzum ya aldıkların neEv giysisi bile aldın benim daha 1 tane yok
Babydoll bir de büstüyer dedin ya kuzum onlardan yok benim :) iki takım da ev giysim oldu :) Sen de alırsın kuzucum :)
Ben de öyle :) İnşallah güzel günlerde ağız tadıyla giyeriz. Düğün ne zaman?
Halledersin canım Allah evlenene yardım edermiş :)Onları seneler önce heves edip almıştım kuzum bir kaç tane sütyen külot falanda var içlerinde bir tane de şortlu takım bak unutmuşum ama onlar evin içinde giyilip gezilmez senin bu aldıkların daha kullanışlı alırım tabi durumları gördün ne alırsam artık
23 Mayıs canım. Mayıs ayında evlenecekler diye topiğim var gelmek istersen bekleriz :)12 Haziran canım. senin?
23 Mayıs canım. Mayıs ayında evlenecekler diye topiğim var gelmek istersen bekleriz :)
Amin canım inşallah bende inanıyorumHalledersin canım Allah evlenene yardım edermiş :)
kargom yolda gelıyo bugun bunlar gelsnde bakarım sonrasına girmeyin kanımaSiyah inci yine kampanyaya çıkmış
Benimki de yolda, görünce dayanamadım yine sipariş ettim :))) Beğenmezsem geri yollarım nolcek :)))kargom yolda gelıyo bugun bunlar gelsnde bakarım sonrasına girmeyin kanıma
Benimkiler geldi, çok beğendim. Akşam deneyeceğim işteyim şuan. Muhtemelen olur çok hoşuma gitti ya :)kargom yolda gelıyo bugun bunlar gelsnde bakarım sonrasına girmeyin kanıma