Okeanoss00'un Çeyizleri :)

Evet canım bakacağım bende şu sıkışıklığım bi bitsinde :)
Ay varya vakit varken böyle yavaş yavaş almak gerekiyor öyle çok eksik varki teyzemler son hafta full alışveriştelerdi.
Daha çok eksiğimiz var zaten al al bitmiyor. Muhtemelen evlendikten sonraya da kalacak.

Bir kaç parça plastik mutfak servis gereçleri aldım. Benimkilerin sapı pembe :)
Eki Görüntüle 1339384
Eki Görüntüle 1339381 Eki Görüntüle 1339382 Eki Görüntüle 1339383

Herşeyin güzel olmak zorunda mı kuzu ya aşkla kullan çok güzeller

Hepsini güle güle kullan canım. Ya şu Madame Coco'dan ben de nevresim vs aldım ama özellikle indirim olduğu zamanlarda resmen talan ediyorlar mağazayı. Arayıp da bişey bulmak mümkün olmuyor ve içeride de kalabalıktan adım atılmıyor. Hafta içi iş çıkışı daha boş şubelerine gitmeye çalışıyorum bir nebze daha sakin oluyor. Öyle masa örtüsü vs mümkün değil bulamadım ben. Daha doğrusu varsa da inceleyemedim :) Bu açıdan İstanbul dışındaki arkadaşlar bizden biraz daha şanslı.

Bu konuda çok haklısın canım. Benim şansım iş yerimin yakınında bir avm var pazartesi öğle arası koştur koştur gidiyorum indirim olduğunda. Öğle saati bile inanılmaz kalabalık oluyor. Buluyorum yine de birkaç bir şey. Madame Coco'nun havluları çok güzel evde de kullanıyoruz bambu havlularını aklında bulunsun.

O zaman şanslısın benim iş yerimin yakınında değil avm doğru düzgün restoran bile yok English home dan ve home sweet home dan almıştım havluları, bir de bi tanıdığımız iğne oyası ve tel kırma havlu yapmıştı sanırım markaları yok :) Madame Coco'ya da bakayım sağol canım

Teşekkür ederim tatlım, evlendiğimde hepsi yeni olsun istiyorum evden günlük kıyafet götürmeyeceğim gördükçe alıyorum böyle. Daha güzelleri senin olsun inşallah :)
İnşallah canım benim nişanlım bu aralar cok özenli bu konularda. Kendine bir sürü yeni kıyafet almış. Evlenince kıyafetlerimiz de yeni olsun diyor :) Çeyizler bitse ben de başlayacağım ama artık yavaş yavaş başlamam gerekiyor sanırım. Çok güzeller bayıldım güzel günlerde kullan inşallahh :)

Çeyiz almak bitmez canımcım. O yüzden az az almaya başla bence. Bende de dolu eksik var birazını da evlendikten sonra alırım diyorum çünkü kimi şeyin eksikliğini o zaman fark edeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…