- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
-
- Konu Sahibi okeanoss00
Sağol canım benim seninkiler de öyle, daha iyileri senin olsun inşallah :)canım herşeyin öyle güzel ki... Rabbim ağzı tadıyla kullanmanı nasip etsin.
Teşekkür ederim tatlımÇok güzeller canım güle güle kullan hepsini
Seninkiler kadar olmasa da idare ediyoruz şekerimMaşallah herşeyin harika canımcım aşkla kullan cicilerini
Teşekkür ederim canımCok güzeller hepsi, güle güle kullan canim
Seninkiler kadar olmasa da idare ediyoruz şekerim
Canım benim çok teşekkür ederim sen de çok zevklisin merakla ve zevkle takip ediyorum topiğiniSupermis yeni aldiklarin digerleri gibiZevkli hanimsin Okeanoss'um Karaca günlük CKB takimina ayrica bayildim
Iyi günlerde kullanirsin insaAllah
Günaydın kızlar :)
Günlük çkbyi de almış bulunmaktayım
Karaca Elegance Lina modeli
Eki Görüntüle 1271977
Misafir için tek kişilik nevresim takımım yoktu onları da alınca nevresim takımlarını almayı rafa kaldırıyorum daha doğrusu artık almayacağım yeter di miMadamme Coco'da nevresim takımlarında indirim var buyrunuz efenim
Eki Görüntüle 1271976 Eki Görüntüle 1271975 Eki Görüntüle 1271974
Teşekkür ederim canım daha iyileri senin olsun inşallahCanım güle güle kullan hepsi çok güzeller.
Teşekkür ederim canım arkadaşımOyy benim zevkli arkadaşım aşkla kullan çok güzellerMadame cocoya bakayım benimde 2 tane tek kişilik almam gerek
Siteden baktım da stok yetersiz yazıyor yaTeşekkür ederim canım arkadaşım45 tl ye inmiş nevresim takımları kaçırma kuzum
Canım siteden değil akşam mağazasına git al. Çift kişilikleri hemen bitiyor da tek kişilik alan pek yok bulacağına eminim. Dün ben gittiğimde çift-kişilik kalmamıştı tek kişiliklerin hepsi duruyorduSiteden baktım da stok yetersiz yazıyor yayardın hemen bir madame cocoya gitmeliyim kuzum geç kaldım galiba ama yineden değerlendireyim