Okeanoss00'un Çeyizleri :)

Canım hepsi çok güzeller güle güle iyi günlerde huzurla kullan İnşallah hepsini çok beğendim en çokta kendin yaptığın kahvaltı takımını ve renkli peçeteliklerine bayıldım baya şeyi almışsın sen ya pek bişey kalmamış artık :)

Tatlım çok teşekkür ederim :) Evet benim artık ufak tefek şeylerim kaldı büyük parçaların çoğunu tamamladım. Günlük çatal-bıçak takımım ve bornozlar falan kaldı. Ivır zıvırlar al al bitmez zaten :)

Misafir su bardak takımımı kendim tamamlamış bulunmaktayım, dün de sürahisini takıma uydurdum ve aldım. Su takımım;

Günlük yemek takımım ve kahvaltı takımımda ortak kullanacağım mor servislerim

Sağol tatlım benim tek tek alarak takım yaptım, işime yaramayacak bardaklar için para vermedim iyi oldu, daha iyileri senin olsun inşallah :)

Bende senin gibi yapmayi düsünüyorum ama Fransa'da biraz zor oluyor... Senin aldigin bardaklarin markasi nedir ? Pasabahçe mi ? Cok güzeller ...

iyi günlerde kullan.sürahini nereden ve hangi markadan aldın?bende böyle bir takım yapmak istiyorum.tam zevkime göre olmuş.

iyi günlerde kullan.sürahini nereden ve hangi markadan aldın?bende böyle bir takım yapmak istiyorum.tam zevkime göre olmuş.
Teşekkür ederim beğenmenize sevindim. Hepsi Paşabahçe'den. Bardaklar Diamond serisi.
F&D DYNASTY KRİSTAL sürahi diye geçiyor sürahisi de.

A101'den ciciler aldım kızlar :) Yarım domates saklama kabım ve reçelliklerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…