Okeanoss00'un Çeyizleri :)

Çok şekermiş ben beğendim canım
Nisanlim Metro Marketlerde cok uygun fiyata bu utuyu gorunce bana hediye almis kizlar :)
Philis Perfectcare
Azur 4912/80
Eki Görüntüle 1276070 Eki Görüntüle 1276077 Eki Görüntüle 1276072

Ne zamandır eklemeyi unuttuğum epilatörüm
Eki Görüntüle 1276636

Kuzum çok güzeller aşkla kullan ütün gayet iyi güzel fiyata da alınmış philips azur serisini herkes öneriyor zaten bu da bir modeli kötü çıkacağını sanmam ne güzel düşünmüş nişanlın

Sağol canım benim :)

Günlük Yemek Takımlarım (6şar kişilik),

Aşağıdaki Yeşil renk tabağın modelinden pembe krem renklerinde alarak takım yaptım;

Günlük ÇKB,
Günlük kullanacağım servislerim (kahvaltı takımlarımda da kullanacağım)

Kahvaltı takımlarım;
Sadece servis ve tatlı tabaklarını alarak ve bardaklar ve reçelliklerle tamamlayarak bir kahvaltı takımı oluşturdum (pasta seti olarak da kullanabilirim)

Kahvaltı ÇKB (tantitoni)

Eklentiler

• 2e263300-8eee-406c-8793-92b80f24a641.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 193
Karaca home da işte 300 TL civarında Sarevin maksimum 200 TL sade bir şey olacak galiba

kızlaaaaaaaaaaaar bu arkadaşınıza da fikir verin naptınız bu pike takımlarını aldınız mı? bir tane gelin olduğun için böyle saten almak gerekiyormuş. şu nasıl sizce? valla kararsız kaldım yeminle. kafam kazan

Eklentiler

• 8699216032206_water.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 294
Henüz almadım kuzum ama dediğin gibi bir tane böyle almak gerekiyormuş çok güzel pembiş mi alacaksın acaba onuda beyaz mı alayım diyorum bir nevresimim saten ve beyaz ama beyazdan bıkılmaz gibi ya da griye yakın bir ton

Kayınvalidem zamanında bu bıçakları almış hiç kullanmamış bana hediye etti. Sizce başka bıçak seti almama gerek var mı kızlar? Edit: 2 adet meyve bıçağı ve bir adet sermaik bıçağım var bir de ekmek kesme bıçağı başka yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…