- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
-
Çok şekermiş ben beğendim canımKızlar ben Aryıldız'ın Lola çift kişilik pike takımını gördüm ve çok sevdim (çiçekli olmasına rağmen), resmi şu linkte :
http://www.evmambo.com/resim/1000/aryildiz_cift_kisilik_baskili_pike_takimi-lola.jpg
Nasıl sizce?
Nisanlim Metro Marketlerde cok uygun fiyata bu utuyu gorunce bana hediye almis kizlar :)
Philis Perfectcare
Azur 4912/80
Eki Görüntüle 1276070 Eki Görüntüle 1276077 Eki Görüntüle 1276072
Ne zamandır eklemeyi unuttuğum epilatörüm
Eki Görüntüle 1276636
Sağol canım benim :)Çok şekermiş ben beğendim canım
Kuzum çok güzeller aşkla kullanütün gayet iyi güzel fiyata da alınmış philips azur serisini herkes öneriyor zaten bu da bir modeli kötü çıkacağını sanmam ne güzel düşünmüş nişanlın
Tesekkur ederim :) Tedi magazalari var oradan aldimhuzurla kullan canm peçetelrini nerden aldın acaba çok tatlılar
Çok şekermiş ben beğendim canım
Evimizin ilk büyük parçalarını almış bulunmaktayız.
LG UB830V 4K ULTRA HD TV 55"/49"
Eki Görüntüle 1286075 Eki Görüntüle 1286076
LG NB4540 320W SES SİSTEMİ
Eki Görüntüle 1286074
Karaca home da işte 300 TL civarında Sarevin maksimum 200 TL sade bir şey olacak galiba
Karacahome da beğendim bir kaç tane taçın güzel ama çok pahalı bir de ben en kötü ihtimal Sarevin düz sade bir pikesini ya da yatak örtüsünü alıp geçeceğim kenara evet seninle bir kafa oluşturalım çözüm bulalım şu konuya
Pike takımları taçın falan çok pahalı yahu 450-500 den başlıyor. O kadar para vermek istemiyorum ben misafir gelince sermek için o kadar para verilmez yahu ah şu eski anne adetleriUygun bulup şık bir şey almamız lazım araştırmalara başlayalım kuzum
Henüz almadım kuzum ama dediğin gibi bir tane böyle almak gerekiyormuş çok güzel pembiş mi alacaksın acaba onuda beyaz mı alayım diyorum bir nevresimim saten ve beyaz ama beyazdan bıkılmaz gibi ya da griye yakın bir tonkızlaaaaaaaaaaaar bu arkadaşınıza da fikir verinnaptınız bu pike takımlarını aldınız mı? bir tane gelin olduğun için böyle saten almak gerekiyormuş. şu nasıl sizce? valla kararsız kaldım yeminle. kafam kazan
Henüz almadım kuzum ama dediğin gibi bir tane böyle almak gerekiyormuş çok güzel pembiş mi alacaksın acaba onuda beyaz mı alayım diyorum bir nevresimim saten ve beyaz ama beyazdan bıkılmaz gibi ya da griye yakın bir ton
Pembe çok şeker tabi ki ama sabit şeylerde hiç zevkimin değişmeyeceği renkleri tercih etmeye çalışıyorum canım genelde bu pike takımları da misafir geldiğinde serilecek ama modeli çok güzel ona laf yokben de karar veremedim bir türlü.
Sağol kuzum benim teşekkür ederim :)Çok güzeller kuzum aşkla kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?