- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- Konu Sahibi okeanoss00
Teşekkür ederim canımguzel gunlerde kullan cnm ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımguzel gunlerde kullan cnm ...
Canım siteden değil akşam mağazasına git al. Çift kişilikleri hemen bitiyor da tek kişilik alan pek yok bulacağına eminim. Dün ben gittiğimde çift-kişilik kalmamıştı tek kişiliklerin hepsi duruyordu
Yarına kalır canım dert etme. Ben de 2 tane aldım daha da almayacağım, evliler gelir daha çok zaten onlar için çift kişiliklerimiz var. 2 tane de tek olsun yeter. Aynı düşünüyoruz bu konudaYarın anca gidebilirim ama tek kişilik gitmez diyorum bende 2 tane alsam yeter
Yarına kalır canım dert etme. Ben de 2 tane aldım daha da almayacağım, evliler gelir daha çok zaten onlar için çift kişiliklerimiz var. 2 tane de tek olsun yeter. Aynı düşünüyoruz bu konuda
Ben çok abarttım galiba Pike takımım bir tane var benim de bir tane daha almak istiyorum ama onu da evlendikten sonra mı alsam acaba diye düşünüyorum kararsızım.Çift kişilik annem almış önceden misafirler için 2 tane resimlerini bulup konuma ekleyememiştim 2 tane de tek kişilik alsam yeterli aynı fikirdeyiz kuzum bizim içinde sadece 2 tane nevresimim var daha 2 tane de pike alacağım öyle de yeter diyorum bize
Ben çok abarttım galiba Pike takımım bir tane var benim de bir tane daha almak istiyorum ama onu da evlendikten sonra mı alsam acaba diye düşünüyorum kararsızım.
O örtü olayını istişare edip beraber karar verelim annem başımın etini yiyor biliyorsun Ama hiç sade bir modele rastlayamadım puff, pike takımı olsun istiyorum ama genelde çok kırolar ya Bence de almayayım şimdi o zaman kocamla alırımBen işte birini yıkarım birini değiştiririm diye düşündüğümden hep 2 tane aldım battaniyem de o şekilde bana gerisi fazla kuzum bir de sanırım gelinlerin aldığı bir yatak örtüsü ya da pike almam gerekecek istemesem de almak zorunda gibiyimBoşver sen alma kız çok var sanki anca yeter onlar sana onuda sonraya bırak
O örtü olayını istişare edip beraber karar verelim annem başımın etini yiyor biliyorsun Ama hiç sade bir modele rastlayamadım puff, pike takımı olsun istiyorum ama genelde çok kırolar ya Bence de almayayım şimdi o zaman kocamla alırım
Pike takımları taçın falan çok pahalı yahu 450-500 den başlıyor. O kadar para vermek istemiyorum ben misafir gelince sermek için o kadar para verilmez yahu ah şu eski anne adetleri Uygun bulup şık bir şey almamız lazım araştırmalara başlayalım kuzumKaracahome da beğendim bir kaç tane taçın güzel ama çok pahalı bir de ben en kötü ihtimal Sarevin düz sade bir pikesini ya da yatak örtüsünü alıp geçeceğim kenara evet seninle bir kafa oluşturalım çözüm bulalım şu konuya
Pike takımları taçın falan çok pahalı yahu 450-500 den başlıyor. O kadar para vermek istemiyorum ben misafir gelince sermek için o kadar para verilmez yahu ah şu eski anne adetleri Uygun bulup şık bir şey almamız lazım araştırmalara başlayalım kuzum
Canım benim çok teşekkür ederim sen de çok zevklisin merakla ve zevkle takip ediyorum topiğiniKaraca almak tamamen doğaçlama gelişti Korkmaz'ın Shadow modelini istiyordum aslında ama artık 12 kişilik üretmiyorlarmış. 6 kişilik olanlarında da tatlı çatalı, çay kaşığı yoktu servis parçaları da yoktu. Sonra Karacayı gezelim dedik annemle, benim istediğim kibar bir yemek çatalı ve bıçağı olmasıydı öyle bir takım arıyordum Lina'yı görünce vuruldum aldım çıktım
Karaca home da işte 300 TL civarında Sarevin maksimum 200 TL sade bir şey olacak galiba
Bu benim English Home'dan aldığım pasta için aldığım servis tabaklarına benziyor :) Ben çiçekli sevmem ama güzel bu :)Kızlar ben Aryıldız'ın Lola çift kişilik pike takımını gördüm ve çok sevdim (çiçekli olmasına rağmen), resmi şu linkte :
http://www.evmambo.com/resim/1000/aryildiz_cift_kisilik_baskili_pike_takimi-lola.jpg
Nasıl sizce?
Bu benim English Home'dan aldığım pasta için aldığım servis tabaklarına benziyor :) Ben çiçekli sevmem ama güzel bu :)
Nisanlim Metro Marketlerde cok uygun fiyata bu utuyu gorunce bana hediye almis kizlar :)
Philis Perfectcare
Azur 4912/80
Eki Görüntüle 1276070 Eki Görüntüle 1276077 Eki Görüntüle 1276072
Sağol canım ben de çok sevindim duyunca :) Metro marketlerde indirimdeymiş ütün yoksa sen de bir bak derim 180 tl'ye düşmüş ikinci ürüne de %50 varmış arkadaşıyla birlikte almışlar bizim ütü 135 tl'ye geldi :) Özellikleri de gayet iyi 2400 watt dakikada 180 buhar basıncı filan :)Ne guzel düşünmüş , bunu da gule gule kullanırsın insaAllah
Sağol canım ben de çok sevindim duyunca :) Metro marketlerde indirimdeymiş ütün yoksa sen de bir bak derim 180 tl'ye düşmüş ikinci ürüne de %50 varmış arkadaşıyla birlikte almışlar bizim ütü 135 tl'ye geldi :) Özellikleri de gayet iyi 2400 watt dakikada 180 buhar basıncı filan :)
Doğru ben onu unutmuşum :)Ay canim çok isterdim ama ben yurtdisinda yasiyorum ve buralarda Metro yok malesef...