Mecbur kalınca kullanılıyor maalesefBen de bunu merak ettim aklıma direk geldi acaba hamilelikte antidepresan kullanılıyor mu diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mecbur kalınca kullanılıyor maalesefBen de bunu merak ettim aklıma direk geldi acaba hamilelikte antidepresan kullanılıyor mu diye
Sizin takıntınız da düşünce olarak mıydı?Bende kullandım takıntıya bıre bır ılac şaka yapmıyorum benı ölumden dahı kurtardı o derece bendede dogumdan sonra takıntı oluştu bas edemiyordum mutlaka lkullan
ne kadar süre kullandınız bırakalı ne kadar olduEvet bu ilaç bana çok iyi gelmişti. Sayesinde okb'den kurtulmuştum.
OKB cok zor dogum sonrasıda sıkıntı doktorumla sureklı takipte ol derimbenimki düşünce olarak takıntım . İnşallah iyi gelir biraz da olsa umut oldunuz bana
Kilo aldiriyormu? Bendede okb var ama bu hapi hic kullanmadim.Etki görmek icin en az 1 ay kullanmaniz lazim.
Ben uzun süre kullandım 3 yıl kadar, çünkü iyi geliyordu bana ve bırakmak istemedim. En son 2020'de içtim Lustral'ı. 3 aydır Selectra kullanıyorum, boşanma aşamasında olduğum için başladım.ne kadar süre kullandınız bırakalı ne kadar oldu
100 mg di yalnız kalmak ile ilgili korkularım vardi.yeni ortama girdiğimde anksiyete krizi yaşıyordum benim hamilelikte değil ama lohusalık ta çok kötü olmuştuBende bir gün kurtulabilir miyim sizin gibi
Sizin takıntılarınız neydi ? Bir de kaç mg kullanmıştınız
İnşallah benimki de geçer umut oldunuz bana100 mg di yalnız kalmak ile ilgili korkularım vardi.yeni ortama girdiğimde anksiyete krizi yaşıyordum benim hamilelikte değil ama lohusalık ta çok kötü olmuştu
Merhaba.İyi geldi mi?benimki düşünce olarak takıntım . İnşallah iyi gelir biraz da olsa umut oldunuz bana
Evet geldi ama tam olarak geçmedi henüzMerhaba.İyi geldi mi?
Geçmiş olsun,aynı durum bende de varEvet geldi ama tam olarak geçmedi henüz
Teşekkürler size de geçmiş olsun . Okb miGeçmiş olsun,aynı durum bende de var
Düşünsel takıntıTeşekkürler size de geçmiş olsun . Okb mi
Ne gibi mesela özel değilseDüşünsel takıntı
Kötü şeyler olmaması gereken.Sizinki?Ne gibi mesela özel değilse