Lüstral candır size de iyi gelecektir eminim.Arkadaşlar 2019 yılında okb teşhisi konmuştu ve tedaviyle atlatmıştım . Hamilelikte tekrarladı maalesef . Düşünsel takıntılarım var . Çok kötüyüm . Lustral kullanıyorum ama sanki takıntılarım daha da arttı gibi .20 gün 50 mg kullandım . 100 mg a geçeli 7 gün oldu daha . Daha önce bu ilacı kullanan ya da aramızda tedavi olup iyileşen var mı? Yardımcı olun çok kötüyüm
Takıntılarınız ne yöndeydi . Ne kadar sürede etki etmişti sizeEvet bu ilaç bana çok iyi gelmişti. Sayesinde okb'den kurtulmuştum.
Lüstral candır size de iyi gelecektir eminimd
Ne kadar sürede etki etmişti ? Doz artırdıktan sonra kötü olmam normal mi. Hamilelikte çok zor bu hastalıkLüstral candır size de iyi gelecektir eminim.
Bende bir gün kurtulabilir miyim sizin gibiEvet bu ilaç bana çok iyi gelmişti. Sayesinde okb'den kurtulmuştum.
Bende bir gün kurtulabilir miyim sizin gibiEvet bu ilaç bana çok iyi gelmişti. Sayesinde okb'den kurtulmuştum.
Sizin takıntılarınız neydi ? Bir de kaç mg kullanmıştınızBende kullandım uzun süre etki etmesi 1 ayı gecer ama çok iyi ilaçtır takintilarin biter inşallah bende çok işe yaramisti
3 hafta sonra etkisi baslayacak .Cevremde kullanan cok insan var gececek emin olunNe kadar sürede etki etmişti ? Doz artırdıktan sonra kötü olmam normal mi. Hamilelikte çok zor bu hastalık
İnşallah3 hafta sonra etkisi baslayacak .Cevremde kullanan cok insan var gececek emin olunİlaç etkili.
1 ay oldu ama düşük dozdu. 100 mg a yeni geçtik inşallah etki ederEtki görmek icin en az 1 ay kullanmaniz lazim.
Ben şu anda kullanıyorum 20 haftalık hamileyimHamilelikte lustral kullanılıyor mu? Yada kullanırken hamile kalınabiliyor mu?
Çok sevindim ya inşallah bana da iyi gelir bende kurtulurum çünkü böyle yaşamak çok zor geliyorBende kullandım takıntıya bıre bır ılac şaka yapmıyorum benı ölumden dahı kurtardı o derece bendede dogumdan sonra takıntı oluştu bas edemiyordum mutlaka lkullan
Ben de bunu merak ettim aklıma direk geldi acaba hamilelikte antidepresan kullanılıyor mu diyeHamilelikte lustral kullanılıyor mu? Yada kullanırken hamile kalınabiliyor mu?
Benimki temizlik takıntısıydı. Duştan en aşağı 2 saatte çıkamazdım. 2-3 ayda iyileştirdi beni.Takıntılarınız ne yöndeydi . Ne kadar sürede etki etmişti size
Emin olun kurtulacaksınız. Size iyi geleceğine inanınBende bir gün kurtulabilir miyim sizin gibi
benimki düşünce olarak takıntım . İnşallah iyi gelir biraz da olsa umut oldunuz banaEmin olun kurtulacaksınız. Size iyi geleceğine inanın