OKB rahatsızlığını yenen var mı?

M Mussa bak canım sende oku bu konuyu aynı hastalık bilgin olsun

Bu aralar bende var ölmeyi planlarken buluyorum kendimi malesef
arkadasim gercek suki kurtulmayi istemedikce asla kurtulamassin
bunu yenmek icin bi noktada kopmak lazim
soyleki,tuvaletinizi bugun yikadiniz ve bir yabanci vc kullandi,kendinixi mutlaka firenlemeli ve ne olursa olsu bu vc yarin yikanacak gibi kesin hatlari olan kurallar belirlemelisiniz
bakin durumunuz cok ciddiki olume surukleme dusunceleri olusmus
Ilac cozum degil,cozum inanmak ve ustesinden gelmek icin azim etmek ve bu surecte baska bireylerin yasantilarina bakip kiyaslama yoluylada sakinlesebilirsiniz

Tamam Canım tavsiyelerini mutlaka uygularım sagol

Evet Suna yaa Allah hepimizin yardimcisi olsun..arkadaşlar benimki düşünsel takıntı ve şu anda kalbim çarpıyo..böyle bi durumda olan var mi?
Bende devamlı düşünüyorum bazen kafam patlıcak gibi oluyo.çok sıkıntılı gerçekten...

bendede var ama düşünsel boyutta takıntılar korkular var csürekli aklıma geliyo atamıyorum bişey yapacaksam mükemmel olacak yada yapmıyorum düşünüyorum bir işe girsem hata yapsam napıcam insanlar hakkımda ne düşünüyo aman eşim kötü bişeymi diyecek yok beni beğenmeyecekmi insanlar beni eleştirecek bana gülecek vb vb saçma sapan ama geldimi kafadan gitmeyen korkular eşimin yanında rahat davranamıyorum saçma ama korku geldiği an napıcamı şaşırıyorum tartışsak bağırsa yinemi bağıracak yok dalgamı geçecek yok şöyle yok böyle şimdi düşünüyorumda gerçekten saçma sapan şeyler ve beni bitirdi beynim bişey almıyo artık nası geçecek bu anlamıyorum tamam biyere gidiyorum üstüne gitmiş oluyorum eve gelince yine aynı napıcam ben ya şaka gibi sıkıntılarım kendimi yıpratmalarım hepsi boşa

nası geçecek bu sıkıntılar gelince niye gitmiyo içine girdiğim an çıkana kadar mahvoluyom

aynıları bende de var ben tüm insanların aslında aynı korkuları taşıdığını sanırdım ta ki psikiyatri okb tanısı koyana kadar. kendimi bildim bileli böyleyim

Doğru tedavi ve bence inanç bunun çözümü. Dini açıdan da elbette dua okumak rahatlatıyor insanı. O konuda net bir şey söyleyemem ama bilimsel olarak kesinlikle tedavi edilmeli, hayatı zehir edebilen bir şey bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…