Canım Çok geçmiş olsun üzüldüm.ben bilmiyorum biraz açıklar mısınızArkadaşlar yaklaşık 10 sene bu hastalık ömrümü yedi, bilenler bilir, ruh kanseridir bu hastalık, insanı yoran hayattan bezdiren..
Bu hastalığı yenen var mı arkadaşlar? Bildiğiniz dua, kitap, terapist, psikolog, psikiyatr(istanbulda), nefes egzersizi, kendi kendine tedavi... ne olursa..
Moderatör arkadaşlar, konum izninizle bi süre bdv de kalabilir mi, teşekkürler..
titizlik ve düşünce anlamında ciddi takıntılar içeriyor canım :/Canım Çok geçmiş olsun üzüldüm.ben bilmiyorum biraz açıklar mısınız
evet onu duymuştum da bakamadım henüzTrt hd de temizlik hastalari diye bi program var orada pis insanlarin evlerine gidiyolar temizlige hastalıklarını yenmek icin.
sizin adınıza sevindim, titizlik ve birtakım diğer takıntılar..Ben yendim 7_8 ay sürdü neye takıntısı var
başka şeylerle ilgilenrek atlattımsizin adınıza sevindim, titizlik ve birtakım diğer takıntılar..
nasıl yendiğinizden bahseder misiniz rica etsem
evet ben de psikolog-psikiyatr arayışındayımÇok iyi bir psikolog şart. Bana iyileri denk gelmedi maalesef ilaçla baskıladım ama o da kilo yaptı ve %100 iyileşme olmuyor.
geçmiş olsunbaşka şeylerle ilgilenrek atlattım
canımmm aynı aynı aynı... içimi çekerek diyebileceğim tek şey bu.. bittim tükendim. çok dua ediyorum yalvarıyorum 10 yıldır ne kayıplar verdim maddi manevi.. o kadar değersiz hissediyorum ki kendimi.. benden hiçbi halt olmaz yuva da kuramamamın sebebi bu hastalık. öyle birşey ki tüm hayatımı ele geçirmiş. birşey yapmadan önce bile takıntıma göre kendimi ayarlıyorum. tuvalete gidememekten soğuk sularda saatlerce temizlik yapmaktan çamaşır suyu ile ovalamaktan o ciğerler böbrekler eller ayaklar.. nasıl hesap vereceğim öbür dünyada onlara...Bende 10yil evvel bende bu hastaligin pencesinden tamda ruh hastaliklari hastanesinde tedavi olacak boyuttayken kurtuldum.
benim hikayemde soyle
-GUNDE SADECE BIR KG ELSABUNU BIRIRIRDIM
-GUNDE SAYAMIYACAGIM KADAR ELBISE DEGISTIRIR BANYO YAPARDIM
ev ahalusi ki o vakit bekardim,oturdugum yere oturamaz,ayni havluta,yatagima,ulyorganimaUstume,basima dokunamazdi
-Ev ahalisiyle adla ayni makinede camasitimi yikamazdim ki benim elbisem temix onlarin elbisesinin pisligi benimkine bulasirdiye
-surekli camqsir suyuyla yerleri siler
hatta daha asidik deterjanlqr kullanirdim
offf nasil korkunc gunleri
kimseye gidemez kimsenin bise gelmesine tahamuk edemez aglardim
Annem,babam,3kardedim nekadar sabir ettilet nekadar beni idare ettiler ya(
aglasammi gulsemmi
hayati onlara adeta dar ettim.milket gelince kapinin onunde elbise degistiriyor durumagore banyoya sokuyordum vesselam
SONUC
Hemsire bir arkadasim bursada bir ruh has.has.gorev yapti ve gelince bana dediki n..... durumun cooook ciddi aklini basina al
yillarca yatan hastalqr var ki durumu senin gibi
o an anladimki ben hastayim
saatlerce elini yikiyan,orasi burasi kisin donan biri olarak cocugum nasil oldu hayret:))
nasil yendim?sadece dine yonelerek uhreviyetle. Suayet beni yeniden hayata tutundurdu
Ovakit geldigi xaman ne bir adim one gidebilir,nede geri gelenilirsiniz
yani olum ani kesin yazgi
buna tam imanla namax niyax yakarisla rabbim nihayet beni kurtardi
bana kakan boyin fitigi bek kanali daralmadi bel fitigi ki gecenlerde tuvalete bile gidemiyodum okadar
Allah yardimciniz olsun
beyinde coxulemiyecek bi hadtalik yoktur
canım öyle güzel anlatmışsın ki çok sağol, yaşamayan anlayamaz bu durumları.. ben bi müddet köye gitmiştim orada o kadar takıntılı değildim ama evime gelince herşeyi takmaya başlıyorum yine. ben de nefes sıkıntısı yaşıyorum astım büyük ihtimal. ailem çok çekti benim bu takıntımdan onların da hayatı mahvoldu. yana yakıla pskiyatr arıyorum.Kusura bakma boyle uzun uzun yaxiyorum ama☺
teşekkür ederim, haklısınız ama beyin algılamıyo işte..Konuyu canli tutarsak diger sayfaya dusmez ve diger arkadaslarda 3.5biseyler yazarlar
Neti actigimda bikac dk kapatiyorum buda yeni hayat gorusumde,faxla radyadyon zararlidir:))))))
Bakin bu bilimsel digeti ise bakinca i sanlar pislikten olmuyo bile
arada acip konunuzu takip etcem
fakat neyin okb'si.Mesela bende yeme bozukluğu var.Ev arkadasım da tırnaklarına karşı asırı takıntılı.Arkadaşlar yaklaşık 10 sene bu hastalık ömrümü yedi, bilenler bilir, ruh kanseridir bu hastalık, insanı yoran hayattan bezdiren..
Bu hastalığı yenen var mı arkadaşlar? Bildiğiniz dua, kitap, terapist, psikolog, psikiyatr(istanbulda), nefes egzersizi, kendi kendine tedavi... ne olursa..
Moderatör arkadaşlar, konum izninizle bi süre bdv de kalabilir mi, teşekkürler..
titizlik ve bazı davranışları tekrar etme alışkanlığı..fakat neyin okb'si.Mesela bende yeme bozukluğu var.Ev arkadasım da tırnaklarına karşı asırı takıntılı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?