• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OKB rahatsızlığını yenen var mı?

fisfis

yalansın dünya..
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2014
610
599
103
Arkadaşlar yaklaşık 10 sene bu hastalık ömrümü yedi, bilenler bilir, ruh kanseridir bu hastalık, insanı yoran hayattan bezdiren..
Bu hastalığı yenen var mı arkadaşlar? Bildiğiniz dua, kitap, terapist, psikolog, psikiyatr(istanbulda), nefes egzersizi, kendi kendine tedavi... ne olursa..
Moderatör arkadaşlar, konum izninizle bi süre bdv de kalabilir mi, teşekkürler..

Arkadaşlar yaklaşık 10 sene bu hastalık ömrümü yedi, bilenler bilir, ruh kanseridir bu hastalık, insanı yoran hayattan bezdiren..
Bu hastalığı yenen var mı arkadaşlar? Bildiğiniz dua, kitap, terapist, psikolog, psikiyatr(istanbulda), nefes egzersizi, kendi kendine tedavi... ne olursa..
Moderatör arkadaşlar, konum izninizle bi süre bdv de kalabilir mi, teşekkürler..
Canım Çok geçmiş olsun üzüldüm.ben bilmiyorum biraz açıklar mısınız

Trt hd de temizlik hastalari diye bi program var orada pis insanlarin evlerine gidiyolar temizlige hastalıklarını yenmek icin.

Çok iyi bir psikolog şart. Bana iyileri denk gelmedi maalesef ilaçla baskıladım ama o da kilo yaptı ve %100 iyileşme olmuyor.

Bende 10yil evvel bende bu hastaligin pencesinden tamda ruh hastaliklari hastanesinde tedavi olacak boyuttayken kurtuldum.
benim hikayemde soyle
-GUNDE SADECE BIR KG ELSABUNU BIRIRIRDIM
-GUNDE SAYAMIYACAGIM KADAR ELBISE DEGISTIRIR BANYO YAPARDIM
ev ahalusi ki o vakit bekardim,oturdugum yere oturamaz,ayni havluta,yatagima,ulyorganimaUstume,basima dokunamazdi
-Ev ahalisiyle adla ayni makinede camasitimi yikamazdim ki benim elbisem temix onlarin elbisesinin pisligi benimkine bulasirdiye
-surekli camqsir suyuyla yerleri siler
hatta daha asidik deterjanlqr kullanirdim
offf nasil korkunc gunleri
kimseye gidemez kimsenin bise gelmesine tahamuk edemez aglardim
Annem,babam,3kardedim nekadar sabir ettilet nekadar beni idare ettiler ya:((
aglasammi gulsemmi
hayati onlara adeta dar ettim.milket gelince kapinin onunde elbise degistiriyor durumagore banyoya sokuyordum vesselam
SONUC
Hemsire bir arkadasim bursada bir ruh has.has.gorev yapti ve gelince bana dediki n..... durumun cooook ciddi aklini basina al
yillarca yatan hastalqr var ki durumu senin gibi
o an anladimki ben hastayim
saatlerce elini yikiyan,orasi burasi kisin donan biri olarak cocugum nasil oldu hayret:))
nasil yendim?sadece dine yonelerek uhreviyetle. Suayet beni yeniden hayata tutundurdu
Ovakit geldigi xaman ne bir adim one gidebilir,nede geri gelenilirsiniz
yani olum ani kesin yazgi
buna tam imanla namax niyax yakarisla rabbim nihayet beni kurtardi
bana kakan boyin fitigi bek kanali daralmadi bel fitigi ki gecenlerde tuvalete bile gidemiyodum okadar
Allah yardimciniz olsun
beyinde coxulemiyecek bi hadtalik yoktur

Bende 10yil evvel bende bu hastaligin pencesinden tamda ruh hastaliklari hastanesinde tedavi olacak boyuttayken kurtuldum.
benim hikayemde soyle
-GUNDE SADECE BIR KG ELSABUNU BIRIRIRDIM
-GUNDE SAYAMIYACAGIM KADAR ELBISE DEGISTIRIR BANYO YAPARDIM
ev ahalusi ki o vakit bekardim,oturdugum yere oturamaz,ayni havluta,yatagima,ulyorganimaUstume,basima dokunamazdi
-Ev ahalisiyle adla ayni makinede camasitimi yikamazdim ki benim elbisem temix onlarin elbisesinin pisligi benimkine bulasirdiye
-surekli camqsir suyuyla yerleri siler
hatta daha asidik deterjanlqr kullanirdim
offf nasil korkunc gunleri
kimseye gidemez kimsenin bise gelmesine tahamuk edemez aglardim
Annem,babam,3kardedim nekadar sabir ettilet nekadar beni idare ettiler ya:KK43:(
aglasammi gulsemmi
hayati onlara adeta dar ettim.milket gelince kapinin onunde elbise degistiriyor durumagore banyoya sokuyordum vesselam
SONUC
Hemsire bir arkadasim bursada bir ruh has.has.gorev yapti ve gelince bana dediki n..... durumun cooook ciddi aklini basina al
yillarca yatan hastalqr var ki durumu senin gibi
o an anladimki ben hastayim
saatlerce elini yikiyan,orasi burasi kisin donan biri olarak cocugum nasil oldu hayret:))
nasil yendim?sadece dine yonelerek uhreviyetle. Suayet beni yeniden hayata tutundurdu
Ovakit geldigi xaman ne bir adim one gidebilir,nede geri gelenilirsiniz
yani olum ani kesin yazgi
buna tam imanla namax niyax yakarisla rabbim nihayet beni kurtardi
bana kakan boyin fitigi bek kanali daralmadi bel fitigi ki gecenlerde tuvalete bile gidemiyodum okadar
Allah yardimciniz olsun
beyinde coxulemiyecek bi hadtalik yoktur
canımmm aynı aynı aynı... içimi çekerek diyebileceğim tek şey bu.. bittim tükendim. çok dua ediyorum yalvarıyorum 10 yıldır ne kayıplar verdim maddi manevi.. o kadar değersiz hissediyorum ki kendimi.. benden hiçbi halt olmaz yuva da kuramamamın sebebi bu hastalık. öyle birşey ki tüm hayatımı ele geçirmiş. birşey yapmadan önce bile takıntıma göre kendimi ayarlıyorum. tuvalete gidememekten soğuk sularda saatlerce temizlik yapmaktan çamaşır suyu ile ovalamaktan o ciğerler böbrekler eller ayaklar.. nasıl hesap vereceğim öbür dünyada onlara...
hiç tedavi görmediniz mi

Evet hic tedavi olmadim tibbi acidan.ama arkadas cevrelerim kendi arkadas cevrelerine yani genis kitlelere ulastirdim sorunumu herkesten dualar,kuranlar istedik
ama inanmak sart
okb nin altinda yatan ana sebep mikroplar ve onlarin beni oldurecegi fikri iste dedigim gibi bi kere olume tam iman edip bunun sadece Allahin diledigi zaman olacagini kabullendim
Allah beni korur diyerek yavas yavas indirdim
saatlerce agladigimi bilirimellerim yasli kadin eli gibiydi
siemenste uhasebeciydim kulozet takintim beni kariyerimden etti eve haps oldum
nasil bilmem esim inatla yillarca diretti
hatta abin dedi evlenme bu adam sana doksa ne olurayiptir soylemesi adama kendini opturmessinde demisti
ama askta girince hayatima herseyin rengi degisti
birgun babam bana dedeki
-kixim yanlus anlama kiymadigimdan degil daha yeni almistim bu kiloluk sabunu yaxik gencligine kotu has olur bu derin
babacim nekadarda naxikti
bu surecte aileme nekadar tesekkur etsem anlatamam
evlendigimde son donemeciydi zorluklar yasadik
cocuklarla normale dondu
fakat hala evim tertemizdiradka dis kiyafetle kimse evde oturamaz
misafir gidince ortuler yikanir
pacalari uxunsa hali silinir
fakat cevremdeki herkes bu rahatsizligimu bildigi icin bana dikkat eder

Birde suan nefesim daraliyor o xamasir sulari astim yapti
valla bu isin sonu yok arkadasim
bu hayat zaten ne yaparsan yap nekadar kediji korursan koru olumden kacamassin
durekli telkin ver sakin ol
simdi bana demesi kolayyda
ben en sidletli sekilde yasadim kurtuldum
basara bilirsin
ben zaman zaman kaygiya japildigimda acip kuran dinliyorum rahatlatiyor beni
simdi aksine kendimi dogal yasana vetdim ☺☺☺
bukadar zitlik olurmu yahu
bukadik deterjanim yarim
camadir deterjanim tarim olcek
camadir suyu cok nadir arap sabunu
anlatsam gukersin
suan tam cevreci dogal yasam cemberinin bozulmadina karsi bir kusilugimojadar yani
bu hadtalik donemimde soyle bir deneyimim olmustu
Babaannem koyde yadiyodu vc disarda ,ahirka ev ic iceydi
dedim gitmeli gormeli ve yasamaliyim
istersem oluyim gitcem herseyi gozr aldim
dogu sehri gittim ineklet,kazlar Sllahim ibsanlar elleriyle inek diskisindan yakacak yapip soba yakiyordu daha neler neler hee ayni bu trt belgesrlde okb lilet pis evlerde terapi goruyo ya aynen oyle bana coj tetstu bu durum
tabi amcamgil benim furumumu biliyor onagore gariplerim halden hale giriyodu buda epey yardimci olfu bana

Kusura bakma boyle uzun uzun yaxiyorum ama☺
canım öyle güzel anlatmışsın ki çok sağol, yaşamayan anlayamaz bu durumları.. ben bi müddet köye gitmiştim orada o kadar takıntılı değildim ama evime gelince herşeyi takmaya başlıyorum yine. ben de nefes sıkıntısı yaşıyorum astım büyük ihtimal. ailem çok çekti benim bu takıntımdan onların da hayatı mahvoldu. yana yakıla pskiyatr arıyorum. :(

konunun yeri değişmesin diye rica etMEseydim yeri değişmezdi belki de :) ağlarım gülünecek halime :/

Konuyu canli tutarsak diger sayfaya dusmez ve diger arkadaslarda 3.5biseyler yazarlar
Neti actigimda bikac dk kapatiyorum buda yeni hayat gorusumde,faxla radyadyon zararlidir:))))))
Bakin bu bilimsel digeti ise bakinca i sanlar pislikten olmuyo bile
arada acip konunuzu takip etcem

Konuyu canli tutarsak diger sayfaya dusmez ve diger arkadaslarda 3.5biseyler yazarlar
Neti actigimda bikac dk kapatiyorum buda yeni hayat gorusumde,faxla radyadyon zararlidir:))))))
Bakin bu bilimsel digeti ise bakinca i sanlar pislikten olmuyo bile
arada acip konunuzu takip etcem
teşekkür ederim, haklısınız ama beyin algılamıyo işte.. :(

fakat neyin okb'si.Mesela bende yeme bozukluğu var.Ev arkadasım da tırnaklarına karşı asırı takıntılı.

Back